2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çok şükür canım ikisinde de hiçbir sorun yaşamadım.Yok canım ya ne planı korunduğumuz halde hangi ara nasıl oldu hala çözemedik. Vardır herşeyde bir hayır diyoruz artık.
Hehe :) aynen öyle vardır bir hayir. Dogacagi yiyecek ekmeği varmış. Masallah şana. Nasıl söyledin kardeşi olacağını. Ben söyleyedim henüz. Benim oğlum bayagi kıskanç. ..

Günaydın kızlaaâaaaaaar. .. Nasılsıniz bugün ben biraz mide bulantısi ile uyandım ama geçti :) dikkat edin ortalıkta fena halde salgın var... c vitamini almaya özen gösterelim portakal suyu vs. Sofrasında eksik olmasın. ..

Nedir bu etki eden kizlar merak ettim konuyu
canım benmkını merak ettıysen benım troıdlerım konusunda kadın dogumcu doktorum dahılıyeye gorun gebelıkte bole bı problem ıstemıorum dedı. bende gıttım dahılıyeye tahlıl yaptı troıdlerım az calısıormus sanırım bı hap verdı. benm hap yutma problemım var. hapı yuttugum anda cıkarıorum. doktorada soledım bunu ama bu mınıcık bı hap dedı gercekten kucuk ama ben dogum kontrol hapını bıle yutamayan bı ınsanım. ezıp ıcsem olurmu dedım bu sefer onada olmaz dedı. hher neyse barı muzun arasına falan koyupp yutarım dedım cıktım ama 10 tablet yuttuysam 9 tanesı cıktı zaten bak bunu yazarken bıle mıdem bulanııyo... arkadaslara sordum onlar hapın onemlı bı hap oldugunu soledıler bebegımın beyın gelısımını etkıleyebılırmıs ooofff...

Ciddiyim tabi kızlar sonuçta bir kasılma oluyor insan korkuyor
Suan zararli mi bilmem ama 4 aydan sonra rahmin erken acilma sebebi bi tanidigimda sahsen sahit oldm erkn dogum yapti ve bebegini kaybetgi yinede dikkt etmeli bence

Günaydın herkesee :)
Umarim güzel bi bayram gecirmissinizdir ve bugun guzel bitirirsiniz :)

Benim lekelenmem ara ara devam etse de artik stres yapmıyorum ve inanıyorum inşallah cuma minigimin kalbini duyucam :)
ccnm kac haftalıksın bnmde ara ara oluyo lekelenme sylemesı ayıp kabızlık sorunum var zorlannca bıraz bıraz gelıo artık bnde okdr ustune durmuyorum 6+3 haftaıgım gecen hafta bebısı ve keseyı gorduk kalp atısı yoktu cuma gunu gıdıp duyucaz ınsallah..

Ben sat a göre 8 haftalik olmam lazimken gecen hafta kontrolde doktor 6 haftalik dedi..keseyide kalp atisinida ultrasyonda gördük ama kalp atisi cok minikti sesini bu hafta duycaz.

Bu arada kabizlik icin sabah ac karnina su içmek ve bol bol kayısı yemek iyi diye biliyorum ha bi de afedersin ama fazla ikinmamaya çalış bu her türlü zararli
Progestan kullanıyor musun sende ?

Bende cuma günü gidicem inşallah ikimizde iyi haberlerle geliriz

kayısı fıln yıyorum ıse yaradıgı kadar bana progestan vermedı lekelenmemı soyledım pembe kırmızı olmadgı sure sorun yok dedı bnden acık kahve e sarı seklınde gelıo ama nefret edıorm bu durumdan sureklı gunluk ped her lavobaya grdgmde kontrol edıorm takıntılı oldum :/ bıtek folbıol verdı folık asıt 50 ml yarıya kırıp ıcıyorum cnm baskada bsy vermedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…