canlar ben bunu hic duymamistim soylemeniz iyi oldu.Canim cigerde eline alir sonra elini nereye sureraen orada cikiyor Allah koruaun esimin kuzeninde var annesi hamileykeb cigere ellemis sonra aklina gelince hemen kosup yikamis ama simdi cocugun ellerinde ciger sekli var Allah korusun yuzune felan elleseymis.mazallah yuzunde cikar dikkat etmek lazim
Allah razı olsun canım mutlaka denicem,inşaallah iyi gelir.Bende çok kilo verdim,ilkindede vermiştim ama bu kadar diildi,korkmaya başladım artık.Biraz hafiflese o bile yeter banaSerumu kilo kaybın olursa veriyorlar canım. Ablam çok kilo kaybından dolayı 3 gün boyunca serum verdiler. Bir ara geçti bulantısı şimdi yine aynı. Yanı bulanacak mide ler kolay değil hcg seviyeleri arttıkça devam edecek :) ben de yok o kadar ama ilk hamileliğim de sabah oluyor du şimdi akşamleri sadece 1 kez kustum. Bulaniyor sa bir tavsiye benden Kızılcık kompostosu çok iyi geliyor. Bicak gibi kesiyor bulantıyi bilginiz olsun
İyi diyelim iyi olsun canımIyiyim canım benim sen nasılsın, yorgunluk bitkinlikkk
Korkma canım bazı bunyelerde böyle geçiyor maalesef.Allah razı olsun canım mutlaka denicem,inşaallah iyi gelir.Bende çok kilo verdim,ilkindede vermiştim ama bu kadar diildi,korkmaya başladım artık.Biraz hafiflese o bile yeter bana
Ne güzel haberler geliyor. MasallahHayırlı bayramlar kızlar. Bayram telaşından nete giremiyorum. Nasılsınız iyisinizdir inşallah. Benim kese muz şeklindeydi bayramdan önce doktora gittim kese yuvarlak olmuş veeeee bebişimizi kalp atışını gördük. Darısı benim gibi sorunu olan arkadaşlara inşallah.
aynen canımm yaa bende çok korkuyorum hayırlısıyla inşallah bebişide görürüz kalp atışlarınıda duyarız canımmBende bitek daha keseyi görebildik bayram snrasi gidicem inşallah ama çok korkuyorum
Doktorun yasaklamaDigi sürece sıkıntı yok. Biraz daha dikkatli olmak gerekli tabimrblar herkese ıyı bayramlar bsy sorucam kızlarr yaa 6 haftalık hamıleyımm ılıskıye gırıyomusunz ltfen cvp vern sakıncası olur mu yada :/
O batma çok kötü canimi acıtıyor benimde ... Ani hareketler sonucu ortaya çıkıyor. HapşırInca mesela :) o batmalara kurban olurum ben. :) bebeğimiz in orada olduğunu ve büyüdüğünü söylüyor o batmalar merak etme :)Günaydın kızlarrrrr ve iyi bayramlar....
dün hem yoğundum hem kafamı kaldıramadim uykudan... ara ara batmalariniz oluyor mu sizin de kasiklarda ??? O da olmasa bebisleri hissetmeyiz galiba değilmi ????
Kesen de kanama var miydi canım benim? Ben de aynı dertten muzdaribim hatırlarsın. Progestan kullandığın sürece olmaması gerekiyormus. Doktor benim ilacı 200 mg çıkardı ve su an olmuyor. Birde kesinlikle yorma kendini. Kendini yorunca da oluyor. Bilgin olsun. Korkma ama yine de. Önemli olan kırmızı olmaması.Evet canım kullanıyorum çarşamba günü olmustu yine yanına gittim her şey yolundaydı tekrar olursa korkma normal dedi. Ama insan ister istemez korkuyor nedenini de söylemedi randevum daha 15 ekime
normal canım bizimkiler daha çok küçük. ben de bayramdan sonra tekrar gidecem.Bende bitek daha keseyi görebildik bayram snrasi gidicem inşallah ama çok korkuyorum
Aminnn ins bizde bayram sonrasi mutlu olucazaynen canımm yaa bende çok korkuyorum hayırlısıyla inşallah bebişide görürüz kalp atışlarınıda duyarız canımm
Kesen de kanama var miydi canım benim? Ben de aynı dertten muzdaribim hatırlarsın. Progestan kullandığın sürece olmaması gerekiyormus. Doktor benim ilacı 200 mg çıkardı ve su an olmuyor. Birde kesinlikle yorma kendini. Kendini yorunca da oluyor. Bilgin olsun. Korkma ama yine de. Önemli olan kırmızı olmaması.
Benim iki üç hafta oluyor ise gittikçe oluyor ise gidiyorum 2 gün sonra apar topa doktora. Şimdi evdeyim en son gittiğim doktor kahverengi akinti yi normal olarak görmem dedi sonuçta bu bir kanama olduğunu gösterir dedi. Ama raporda yazamıyor :) en son kasa kaldırmıştim bayagi geldi bu kez kahve ole pembe karışıkti iç çamaşırım bayagi kirlendi. Beni öyle bekletti gi için başka doktora gittik yanlış anlaşılma olmasın. Ve en son gittiğim doktor progestan kullandığın zaman lekelenme olmaması lazım dedi bu yüzden 100 mg × 3 olan dozu 200mg × 3 olarak değiştirdi. 5 gündür falan hiç gelmedi şükürler olsun. Ya dinlendiğim için ya da bu doza ihtiyacım olduğu için onu bilemiyorum. :) bir de rapor istediğimde veremem çünkü zaten düşerse düşecek dedi :) artık gülüyorum çünkü doktordan yana yüzüm gülmedi bir türlü.Yok canım benim keseden yanında hiç bi yerde kanama alanı yok o yüzden pek onemsemedi doktorum. . Progestanı 100 mg alıyorum günde 2 defa. . Dun bayağı yorulmustum tüm gün disaridaydim canım belkı omdandir. Senin ne zaman olmuştu kaçıncı haftada ve ne zaman geçti. Ben iltihap tan suphelendim doktora söyledim ilaç veremem olsa da dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?