- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
- 698
Sorma canım tam bayram üstü valla :/Ay canım hemen önlemini al ıhlamur bal iç bol limonlu ve bol bol dinlen tek care
Canım baktım dr ne dedi pit pit ları duydun mu
evet benimde riskli Rabbim korusun inş.seninde mi riskli canım
Allah korusunn canımm inşallah sağ salim doğarlarevet benimde riskli Rabbim korusun inş.
dikkat ediyorum aslında hergün 2 litre su içiyorum kesin ama oluo işte canımda acıyo artık önerilerin için çok teşekkür ederim :)Canım bende aynı sorundan yaşadım ama benimki hemoroide çevirdi, doktorumun bana önerdiğı bol su ve kayısı suyu ben bulantılarım olduğu icin yapamadım hemoroid oldum ama sen yapmaya çaliş sonra benim gibi olma zaten ilç önerılmiyo doktor tarafindan benim nacizane önerim bunlar Allah yardîmcımız olsn
Canım az önceki mesaji sana yazdım ama ortada görünüyodikkat ediyorum aslında hergün 2 litre su içiyorum kesin ama oluo işte canımda acıyo artık önerilerin için çok teşekkür ederim :)
Merhaba ama şuda var mesela ağrı olduğunda duş almak iyi geliyo ben duşda banyoda çok rahatlyorum sürekli ağrı çeken biri olarak , bu arada sıcak suya otur derken kaynar olmiycak canım ıliktan biraz sıcak en fazla 5 dakika rahatlatıyor ama tabi tercih arkadaşa kalmışSicak suya oturmak iyi eegil diye duymustum. Hamam sauna gibi buharli sicak yerlerde bulunmamamiz gerekiyormus diye niliyorum ben. Kabizlik icin posali meyveler ye bol bol su ic.birazda yuruyus iyi gelir
Rica ederim canim bide ayaklarinı sıcak tut ve sicak suya oturma banyosa yapmak da iyi gelebilr aklında bulunsun.
Yanlış anlama canım yanlış yönlendirmemek adına. ..Merhaba ama şuda var mesela ağrı olduğunda duş almak iyi geliyo ben duşda banyoda çok rahatlyorum sürekli ağrı çeken biri olarak , bu arada sıcak suya otur derken kaynar olmiycak canım ıliktan biraz sıcak en fazla 5 dakika rahatlatıyor ama tabi tercih arkadaşa kalmış
Çok sevindim canım sonun da duydun için rahatlamistir bundan sonra ki dönemleri hayırlısıyla geçirelim inşallah :)Cümleten hayırlı cumalar ...
Allah korktuklarımızdan emin, umduklarımıza nail eylesin.
Sabah doktora gittik. bebişimizin kalp atışlarını duyduk, sonsuzz şükürler olsun.
Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inş. hepimizi..
AMİN canım inşallah tek isteğimiz suan bu istek olsa gerek :)Hayırlı cumalar arkadaşlar. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Bizi evlatlarımıza sinamasin. Rabbim bir an önce sağlıklı doğumlar nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?