2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
günaydın kızlar. ben bugün sağ kalcamın üstüne elimden destekli düştüm. merdivenin son basamağından kaydım. birşey olurmuki. doktorumu aradım olmaz gibilerinden konust. için rahatlaması için git bi ultrasondan geç istersen dedi.lekelenme vs ağrı yok bu arada.

Canım baktım dr ne dedi pit pit ları duydun mu

Yazmıştım canım, aynen kopyalıyorum;

Kızlar selam, bugün doktora gidecektim biliyorsunuz. Neyse ki gittim ve sinirden geberdim. Saat 1'de olan randevuma tam saatinde gittim ve benden önce bekleyen biri daha vardı. Doktoruma haber verildi geldi ve benden önceki bağğğyanı içeri aldı. Öğrendim ki o bağğğyann Beylikdüzü Kolan Hastanesi'nin başhekiminin ya da başhekim yardımcısının eşiymiş. Neyse görevli arkadaşa o bağğyan randevulu muydu diye sordum. O da acil ve kontrol muayenesi olduğu için çok kısa sürer dedi. Ben de tamam neyse dedim. Eşimle birlikte beklemeye başladık. Derken 15-20-25 dakika geçti..30-35 oldu ve 40. dakika da yeter artık dedim. Randevumu iptal ediyorum. Daha fazla bekleyemem ve böyle bir terbiyesizlik olamaz dedim. Sinirden ölüyordum sanırım. Neyse eşim sakinleştirmeye çalıştı ben de daha önce ki randevuda da aynısını yaptı 4:30'daki randevuma 5'i bilmem kaç geçe girebilmiştim. Sonuçta iş yerinden izin alıp gidiyorum ve her dakika benim için önemli. Bunun üzerine bir hışımla hastaneden çıkıyordum ki, acaba başka doktora mı görünsem dedim. Sonra gidip boş olan bir prof.'e randevu aldım ve muayenemizi olduk. Bebişe bakıldı çok ufak bu dedi. Şuan 6 haftan bitmiş görünüyor ama bu sanırım 4 haftalık civarında dedi. Ya gelişmesi yavaş ya da gelişmeyecek ve önümüzdeki haftalarda kürtaj olabilirsin dedi. O sırada fotografını aldık ve benden 10 gün önce ki fotoğrafını istedi. Sonra karşılaştırınca o zamandan bu zamana güzel gelmiş dedi. Demek geç döllenme oldu ondan sanırım, haftaya bir daha gel bakalım gelişimine. Sen yine her şeyine dikkat et, yemene içmene folik asite aynen devam et dedi. Bayram sonrası tekrar gideceğim. Bundan dolayı da mayıs anneliğinden haziran anneliğine terfi etmiş bulundum. :)) Gerçi hiç belli olmaz belki de nisanda gelir erken gelir. Her şey kısmet. :))
Bu arada gittiğim hastane Kolan International Hastanesi Okmeydanı'nda. Berrin Karakuy'a gidiyordum şimdi Meral Aban ile devam ediyorum bakalım beni daha neler bekliyor :))

Günaydın arkadaşlar. Bebeğini kaybedenlere Allah sabır versin. Düşeceği varsa 8. Ayda bile düşüyor maalesef. O bebişin ömrü de o kadar yazılmış Rabbimiz tarafından. Siz elinizden geleni yaptınız. En ufak kanamayı dert ettiniz ilgilendiniz. Ne yesem ne içsem dediniz. Allahın emanetine iyi baktınız inşallah. Allahım emanetini geri aldı. Gerisi takdiri ilahi. Rabbim daha sağlıklı daha hayırlı evlatlar nasip etsin. Şu dönemli hayırlı evlat, sağlıklı evlat herşeye bedel.

dikkat ediyorum aslında hergün 2 litre su içiyorum kesin ama oluo işte canımda acıyo artık önerilerin için çok teşekkür ederim :)

Rica ederim canim bide ayaklarinı sıcak tut ve sicak suya oturma banyosa yapmak da iyi gelebilr aklında bulunsun.

Sicak suya oturmak iyi eegil diye duymustum. Hamam sauna gibi buharli sicak yerlerde bulunmamamiz gerekiyormus diye niliyorum ben. Kabizlik icin posali meyveler ye bol bol su ic.birazda yuruyus iyi gelir

Sicak suya oturmak iyi eegil diye duymustum. Hamam sauna gibi buharli sicak yerlerde bulunmamamiz gerekiyormus diye niliyorum ben. Kabizlik icin posali meyveler ye bol bol su ic.birazda yuruyus iyi gelir
Merhaba ama şuda var mesela ağrı olduğunda duş almak iyi geliyo ben duşda banyoda çok rahatlyorum sürekli ağrı çeken biri olarak , bu arada sıcak suya otur derken kaynar olmiycak canım ıliktan biraz sıcak en fazla 5 dakika rahatlatıyor ama tabi tercih arkadaşa kalmış

Yanlış anlama canım yanlış yönlendirmemek adına. ..

Çok sevindim canım sonun da duydun için rahatlamistir bundan sonra ki dönemleri hayırlısıyla geçirelim inşallah :)

Hayırlı cumalar arkadaşlar. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Bizi evlatlarımıza sinamasin. Rabbim bir an önce sağlıklı doğumlar nasip etsin...
AMİN canım inşallah tek isteğimiz suan bu istek olsa gerek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…