- 21 Ağustos 2009
- 379
- 495
- 158
Jİyi akşamlar tatlı anneler ve benim gibi anne adayları bende nasib olursa inşaAllah mayıs annesi olucam benide aranıza kabul edermisiniz? :)
hoş geldin canım
Canim bense tiroid hastasiyim 2 senedir hap kullaniyorum..sen hapi yutamiyormusun yoksa yanlismi anladimheyooo neler yapıosunuzzz .??????????? tatıl basladııı oleeyy..:)))))))))) mide bulantılarııı tam gaz devam edıyo bende :hiç eksilme yok masalllaahhhh... kızlar doktor troıdlerım az calıstıgı ıcın hap vermıstı ben haptan kac tane yuttuysamm aynı hızla gerı cıktıoff napcam bılmıroumm.. troıd problemı olan varmı .?
Oh be çok şükür ben demiştim ama inanıyordum duyacağına şimdi keyfini çıkar artık...Kızlar çok şükür biz kalp atışını bile duyduk
ne tatlı yapmışlar bu ara hep ağlama modundayım ben ya
Izleyinnn kizlar
Sağol canım çok şükür gördüm duydumOh be çok şükür ben demiştim ama inanıyordum duyacağına şimdi keyfini çıkar artık...
inşallah yazmayı nasip eder rabbim hepimize ben de çok iyi bakamıyorum gibi geliyor öğretmenim 2. sınıflar canıma okuyor birinci sınıftan farksızım yoruluyorum geriliyorum dört yeni öğrencim geldi nakil biri var ki canıma okuyor ne yapcam bilemiyorumKizlaar napiyosunuz ? Bayram geldi yaaa, ben cok cabuk yoruluyorum, temizlik ikram misafirler oyy. Kizim dun 2 yasina girdi, emzirmeyi biraktim ama hala alisamadi melegim, cok huysuz. Onla ugrasiyorum. Iki numaramizi ihmal ettim baya, umarim saglikli gelisiyordur. Insaallah bu forumdaki herkes buraya mutlu dogum hikayeleri yazar, ben inaniyorum buna
normal bana da oldu miyonlu bir rahmim var daha çok oluyor ben de korkma hayırlısıyla atlatcaz hepimizcanım banada oluyo o mesela kalkarken bırden batıyo gulerken batıyo .. normal bencede
Bnde duyaydim goreydim bebegimi yeminki hayattan tadim kalmadi uedigimi ictigimi bilmiyorum ve dusuk tehlikem vardi sukur gecti gibi tam uc kilo vermisim
Masallah de cnm bende oyleydim bugun basladi
Dur daha acele etme erken :) hem kiminin bulanmaz kiminin bulanır,benim ilk hamileliğimle bu aynı diil mesela bulantı neymiş öğrenmiş oldum
Ayyy ne güzel çok şükür herkes bebeğini gördü kalp atışını duydu.
Bir de ben duysaydım
midem bulanmayınca kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. boş gebelik olmasından korkuyorum
kızımda aşırı bulantı yaşadığım için bunda olmaması beni tedirgin ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?