2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar iyi akşamlar çok sık yazamasamda okuyorum haberdarım hepinizden 20 gündür tatildeyiz iyice dinlendim Bayram dönüşü iş başı... İyi haberler alan haber bekleyen herkesin gönlüne göre versin Rabbim bende zaman öldürmeye çalışıyorum randevuma daha çok var herkesi çok öpüyorum

İyi akşamlar tatlı anneler ve benim gibi anne adayları bende nasib olursa inşaAllah mayıs annesi olucam benide aranıza kabul edermisiniz? :)

Canim bense tiroid hastasiyim 2 senedir hap kullaniyorum..sen hapi yutamiyormusun yoksa yanlismi anladim

Hayırlı akşamlar herkese... Tüm sayfaları okuyamadım son baktığımdan beri tam 50 sayfa birikmiş :) Maşallah kızlar ne çok yazışıyorsunuz.
Bebeğini kaybetme tehlikesi yaşayanlar var galiba. Allah yardımcınız olsun ne diyeyim
Bizden pek haber yok. Ben bebeğimin kesesini cuma günü görmüştüm bayramdan sonra da inşaallah kalp atışlarını duymaya gideceğim. Bu arada Medicine Hospital a gitmekten vazgeçtim. Çünkü doktor doğum akşam saatlerine ve hafta sonuna denk gelirse teşrif etmiyormuş. Pek memnun kalmasam da yakın bir zamanda doğum yaptığım için Nisa Hastanesi'ne Asiye Uzun'a gitmeye karar verdim. En azından şimdilik öyle :) Bu arada gittiğim doktor da 11 aylık kızımın doktoru da emzirmeye devam etmemi tavsiye etti. Benim gibi emzikli gebe olanlar için söylüyorum :)

Kizlaar napiyosunuz ? Bayram geldi yaaa, ben cok cabuk yoruluyorum, temizlik ikram misafirler oyy. Kizim dun 2 yasina girdi, emzirmeyi biraktim ama hala alisamadi melegim, cok huysuz. Onla ugrasiyorum. Iki numaramizi ihmal ettim baya, umarim saglikli gelisiyordur. Insaallah bu forumdaki herkes buraya mutlu dogum hikayeleri yazar, ben inaniyorum buna

Bnde duyaydim goreydim bebegimi yeminki hayattan tadim kalmadi uedigimi ictigimi bilmiyorum ve dusuk tehlikem vardi sukur gecti gibi tam uc kilo vermisim

inşallah yazmayı nasip eder rabbim hepimize ben de çok iyi bakamıyorum gibi geliyor öğretmenim 2. sınıflar canıma okuyor birinci sınıftan farksızım yoruluyorum geriliyorum dört yeni öğrencim geldi nakil biri var ki canıma okuyor ne yapcam bilemiyorum

Masallah de cnm bende oyleydim bugun basladi

midem bulanmayınca kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. boş gebelik olmasından korkuyorum

Dur daha acele etme erken :) hem kiminin bulanmaz kiminin bulanır,benim ilk hamileliğimle bu aynı diil mesela bulantı neymiş öğrenmiş oldum

kızımda aşırı bulantı yaşadığım için bunda olmaması beni tedirgin ediyor.

Ayyy ne güzel çok şükür herkes bebeğini gördü kalp atışını duydu.

Bir de ben duysaydım

sen de duyarsin canım inşallah kalbini ferah tutt..... Mayıs hepimize ugurlu geldi galiba Rabbim sana şükürler olsun bebislerimizi bizden esirgemedigin için. ...

midem bulanmayınca kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. boş gebelik olmasından korkuyorum

kızımda aşırı bulantı yaşadığım için bunda olmaması beni tedirgin ediyor.

Kizlar ben de bu soruları çok sordum herkese veeeeee kalp atışını duydum bebisimin dün. Inşallah duyacaksınız bende de mide bulantısı sıfır biraz Karnım şişti göğsüm ağrıyor diye havaya uçuyodum hatta batma bile olunca... ama hihihi iç alakası yok rahat olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…