- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
- 198
Üzülerek okuyodum hep yazdıklarını,çok sevindim senin adına :) Allah sağlıklı hamilelik nasip etsinÇok şükür canım inanamadım ya gözlerime Allahım çok şükür
Ah canım benim üzülme Allah güç kuvvet versin bebişinede sanada,o seni bırakmayacak benimde içimden öyle geçiyor,inşaallah verirler şu raporu...Ben de randevu alicam şimdi devlet hastanesinden. Özel köpekliyor devlet köpeklemez belki. Riskli gebelik geciriyorsun diyorlar gayet rahatlar ne kadar az giderse hastalar o kadar iyi onlar için. Ama benim kanamama normal deyip beni bekletiyorsa saatlerce allahın dan bulsun. Başka birşey diyemiyorum. O kadar umutluydum ki şimdi yine çöktüm. Ama ben inanıyorum bebeğim beni bırakmayacak.
Canim ne yaptuysam olmuyor yemek aklima gelince basliyorum yataktan kalkamiyorhm bidr ustunr gece 12 de yola cikacaktik mahfoldum yanibişeyler yiyebilirsen iyi olur,için hiçbişey almıyosa bi peynir ekmek bulantını azaltabilir taze sıkılmış meyve suyuda içebilirsin mandalina suyu portakal suyu,bende çok kötüyüm bulantıdan mafoldum
Masallah de cnm bende oyleydim bugun basladiBenim hiç midem bulanmıyo kesin bir sorun var
Dur daha acele etme erken :) hem kiminin bulanmaz kiminin bulanır,benim ilk hamileliğimle bu aynı diil mesela bulantı neymiş öğrenmiş oldumBenim hiç midem bulanmıyo kesin bir sorun var
çok rahatsız edecek olursa ilaçlar var ama doktoroda sormadan alınmaz,çekicez artık geçene kadarCanim ne yaptuysam olmuyor yemek aklima gelince basliyorum yataktan kalkamiyorhm bidr ustunr gece 12 de yola cikacaktik mahfoldum yani
Canim benim gozumuz aydin.. Bugun benim bebisten sonra ikinci mujde oldu senin bebisin bana, bize.. Cok sukur.. Allah tamamina erdirsin insallah..Kızlar çok şükür biz kalp atışını bile duyduk
benimde sadece 7.haftada birkere istifar ettim 2 gun migdem kalkti o kadar bende neden yok of yaaa kasigimda batiyo bende bi sorun var bence :'( :'(Dur daha acele etme erken :) hem kiminin bulanmaz kiminin bulanır,benim ilk hamileliğimle bu aynı diil mesela bulantı neymiş öğrenmiş oldum
canım istersen sana benim dr.u önerebilirim..işinde çok iyi ayrıca sanki bir psikolog gibi herzaman moral veriyor..2 kaybımdan sonra bu dr.u buldum..daha önce dr.ların uygulamadıklarını uyguladı...çkomşularımada arkadaşlarıma önerdim giden memnun kalıyor...nereye gideyim ki daha ? ya türkiye hastanesi ya da florance nightingale..:/
çok sevindim canım...gözün aydın..Kızlar çok şükür biz kalp atışını bile duyduk
Ay canım sıkıldı başım agriyor
canım neden sıkılıyorun..bu arada pazar günü alıntı yaptım görmedin sanırım.sınav nasıl geçti demiştim..birde gelin çaylarınız çok oluyor memlekete neresi demiştimYa ben süt icemiyorum kızlar
Canim görmedim cevaplayayim şimdi kusuruma bakma :)canım istersen sana benim dr.u önerebilirim..işinde çok iyi ayrıca sanki bir psikolog gibi herzaman moral veriyor..2 kaybımdan sonra bu dr.u buldum..daha önce dr.ların uygulamadıklarını uyguladı...çkomşularımada arkadaşlarıma önerdim giden memnun kalıyor...
çok sevindim canım...gözün aydın..
canım neden sıkılıyorun..bu arada pazar günü alıntı yaptım görmedin sanırım.sınav nasıl geçti demiştim..birde gelin çaylarınız çok oluyor memlekete neresi demiştimbu arada dr. bana şlimdilik yoğurt ve süt çok tüketme gaz yapar dedi..
Merhaba canim bende de bulanti falan yok endise etme kotu seyler aklina getirme herkeste olmuyormusniye kimse soruma cevap vermiyoki pfff
hayir ya dunden beri kasigim oksurmeye gulmeye korkuyorum ya neden kasiklarim agriyo bu kadar normalmi iste onu merk ettim ay ne korkak oldumMerhaba canim bende de bulanti falan yok endise etme kotu seyler aklina getirme herkeste olmuyormus
canım banada oluyo o mesela kalkarken bırden batıyo gulerken batıyo .. normal bencedehayir ya dunden beri kasigim oksurmeye gulmeye korkuyorum ya neden kasiklarim agriyo bu kadar normalmi iste onu merk ettim ay ne korkak oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?