2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım kıyamam ya... Sen nerede çalışıyorsun ne kasası bu? O ustayı bize yollada kızlarla parçalayalım bi güzel

Amin canım inşaallah.Ağır iş yapma dikkat et kendine hatta hafifini bile yapma ama bu rapor işi kötü,devlet hastanesinde verirler büyük ihtimalle,böyle bi durumda risk alamazlarki yani mecbur yazmaları lazım.Allah yardımcın olsun,yaşayan bilir,dilerim bu zor günleri atlatırsın bi an evvel...

Canım kıyamam ya... Sen nerede çalışıyorsun ne kasası bu? O ustayı bize yollada kızlarla parçalayalım bi güzel
Ya ben kafama tukuriyim mesleğini yapmazsan amelelik yapıyorsun böyle. Ben yolucam yakında ustayi ama dur bakalım. Kasa büyük mavi kasa ekmek kasasına benziyor. Onlardan yaklaşık 20 kilo.

Ben de randevu alicam şimdi devlet hastanesinden. Özel köpekliyor devlet köpeklemez belki. Riskli gebelik geciriyorsun diyorlar gayet rahatlar ne kadar az giderse hastalar o kadar iyi onlar için. Ama benim kanamama normal deyip beni bekletiyorsa saatlerce allahın dan bulsun. Başka birşey diyemiyorum. O kadar umutluydum ki şimdi yine çöktüm. Ama ben inanıyorum bebeğim beni bırakmayacak.

Ya ben kafama tukuriyim mesleğini yapmazsan amelelik yapıyorsun böyle. Ben yolucam yakında ustayi ama dur bakalım. Kasa büyük mavi kasa ekmek kasasına benziyor. Onlardan yaklaşık 20 kilo.
Canim hangi cesaretle kaldirdin onu bidaha sakin oyle bi hata yapma walla hamis annelerin ben calisma taraftari bile degilim yazik hem sana hem bebisine

Annesine sim siki tutuncak haytim hic korkma bol bol dua et Rabbim bizlerin yanibda hamislerin dualari kabul olurmus

kızlar yorum yapın lütfn hiç bişey yolunda gitmiyor zaten. kanama lekelenme bozuk kese kürtaj derken bugün de bhcg 80000 çıktı. 6+1 im. dr a yarın sorucaz ama çok yükselmiş birden. sizlerin kaç ölçtüren yok mu? mol gebelik olabilir galiba. daha önce de yaşamıştım. normal dğil dimi değer?

canım senin sonuc 80 bin mi 8 bin mi arasında hiç nokta falan yok mu değerin

Canim hangi cesaretle kaldirdin onu bidaha sakin oyle bi hata yapma walla hamis annelerin ben calisma taraftari bile degilim yazik hem sana hem bebisine
Bende çalışma taraftarı değilim ama bazen eldeki imkanlar olmuyor. Çalışınca da maalesef yapmak zorunda hissediyorsun kendini.

Evet fazla canım 80.000 se eğer yani biz emin olamayız tabi doktor bilir sen yine de umudunu kaybetme internette bişey bulamadın mı

Bende çalışma taraftarı değilim ama bazen eldeki imkanlar olmuyor. Çalışınca da maalesef yapmak zorunda hissediyorsun kendini.
Biliyorum zordur ama sen artık 2 cansın canım biraz daha temkinli ol derim. Allah yardımcın olsun inşallah

Kızlar merhaba, ben de aranıza yeni katılıyorum..
SATa göre 5+3, ultrasona göre ise 4 + 6 ikiz anne adayıyım.. Ultrasona göre 5 haziran 2015 de gelecek bebeklerim.. Ama doktorum ikiz olduğu için ultrasona göre olan tarihten 2 hafta önce alınacağını söyledi.. hepimiz sağlıcakla alalım bebişlerimizi kucağımıza..

canim ya uzulme gecicek ins. Mevlamin sakladigina hicbirsey olmaz ins

arkadaşlar benim gibi olan var mı? mide bulantılarım her gün daha kötü sizin ne zaman azalmaya başladı bazen çıldıracak gibi oluyorum. İlac kullandığım için bazen bir şeyler yiyebiliyorum yoksa mahvoldum. ama ilaç bile yetmiyor 12. haftada azalıcak diye her gün oh bir gün azaldı diye seviniyorum. ya 2 haftadan sonra da devam ederse?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…