- 22 Eylül 2014
- 443
- 958
- 208
- 35
Canlarım bana Dr folic plus verdi günde 3 tane kullan dedi, progestan bitince de kullanma dedi 3 günlük kaldı günde 100 er mg dan 3 tane, zararı olmasın ikisi, korktum
Ne icin kullaniyorsun canim somon yagi etkisi neBen kullaniyorum canim ama balik yag olarak degil somon yagi dr daha etkili dedi GNC den aldim pahali bi urun 115tl
Hangi bLik yagini kullaniyorsunuz ismini yazsaniz bende alayim dr. Musade ettimi canim.benim dr um ilac taraftari degil sorarsam kizacak eminimBen hamile oldugumu ogtendim ccanim.u c.tesi gunu aldim basladim cuma gunu hmen dr gitmistim canim cok yaarli cocuk icin
düşük tehliken varsa progestanı bırakma canım.doktorlar onu bebeğin tutunması için kanama olursa kanamanın durması tekrarlamaması için veriyorlarKuzenim folic plus vitamin dedi progestan i da hemen hemen herkes kullanıyo yan etkisi yok dedi de ne bilim bazen diom 3 gün icsem nolcak progestan birakim die of
ben de midem bulanmıyor diye düşünüyordum ki bu sabah kahvaltıda midem ağzıma geldi. zor tuttum kendimi.kızlar miğde bulantısı olan war mı şükürler olsun bende hiç bişey yok korkuyorum neden hissetmiyorum bişey sadece biraz yürüdüğümde karnım şişiyo sanki ve wc gidiyotum braz fazla gitmezsem baskı yapıyo çok sizinde böyle mi
Tehlikem yok sadece bitir daha kullanma dedi 3 gün kaldı bakalım canım ben şimdi 100mgdan 3 tane içiyorum bide folic plus verdi 3 er tane, ikisi beraber korkuttu tabi farklı ilaçlar ama ne biliyim, 3 gün kullanmim birakim diorum ama ne bilimdüşük tehliken varsa progestanı bırakma canım.doktorlar onu bebeğin tutunması için kanama olursa kanamanın durması tekrarlamaması için veriyorlar
sen bilirsin canım ama kötü bişey olsa doktorun kullanma bitir öyle başla derdi folıc plusa bide böyle düşünTehlikem yok sadece bitir daha kullanma dedi 3 gün kaldı bakalım canım ben şimdi 100mgdan 3 tane içiyorum bide folic plus verdi 3 er tane, ikisi beraber korkuttu tabi farklı ilaçlar ama ne biliyim, 3 gün kullanmim birakim diorum ama ne bilim
Allah yardimcin olsn canim bnimde vardi progesteronu yukseltti doktor ayaklar da sicak tutunca gectiArkadaslar siddetli bel ve kasik agrisiyla acile gidiyorum dua edin bana lutfen
kızlar miğde bulantısı olan war mı şükürler olsun bende hiç bişey yok korkuyorum neden hissetmiyorum bişey sadece biraz yürüdüğümde karnım şişiyo sanki ve wc gidiyotum braz fazla gitmezsem baskı yapıyo çok sizinde böyle mi
Oğlum 7 yaşında. .. Bugün işte kasa kaldırdım ve kanamam oldutelefonda yazamıyom reklamlar yüzünden yarım kaldı oglusum cennette bekliyor diyecektim ben buurda onun elinden tutamadım ama belki o benim ellerimden tutar... bizim gebelikler tevafuklu olmuş inşallah kavuşuruz sağlıklı ve hayırlı evlatlarımıza ben ümitliyim bu sfer çok rahat kalbim öncekinde hep huzursuzdum... bu arda oğğlun kaç yaşında seni zorluyır mu hamilelikte ... dr. ların dediğine de çok takılma ben kalben bi sorun yaşamayacağını hissediyorum ama dikkat et kendine
Allah yardımcın olsun inşallah ciddi birşey yokturArkadaslar siddetli bel ve kasik agrisiyla acile gidiyorum dua edin bana lutfen
O da doğru canımsen bilirsin canım ama kötü bişey olsa doktorun kullanma bitir öyle başla derdi folıc plusa bide böyle düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?