Bende 6+3 de duydum ama vaginal yolla. İnşallah duyarsın ama duyamasan da stres yapma derim erken olabilir henüz.Ben de bu aksam ikinci defa dra gideceğim. en son 5+2de gitmiştim. kese görünmüştü. içinde oluşum da var demişti. bayramda dr tatile gideceği için de bugun yani 6+3te cagırdı. gelişimine bakarız belki kalp atışını da duyarız dedi. dua edin de duyalım arkadaşlar. karından yaptırıyorum ben ultrasonu da ondan tedirgınım aslında yoksa zaten gecen hafta bıle gorebılırdık bebeği :)
gönlünü ferah tutmaya calıs. kahverengi cok kişide oluyormuş ve kanamanın bittiğini gösteriyormus. kırmızı kan daha tehlikeli. ayrıca gebelik.org diye bir site var. orada 8. haftada böyle seyler olabileceği yazıyor. yerleşmesinden kaynaklı olabiliyormuş. üzülme. canını sıkmamaya calıs. benim düşüğümde kan gelmıstı dırek ve cok uzulmustum sureklı ağlıyordum. ama o da bebegı etkılıyormus. rahat olmaya calıs nolursun.Aradım normal değil hemen yanıma gel dedi. . Ilk defa oluyor inşallah bebeğim iyidir çok kötü oldum
inşallah canım ya inşallah sabırsızlıkla günlerin geçmesini bekliyoruz artıkinşallah görürsün canım bende daha görmerdim ama buradaki tecrübeli arkadaşlar yazmışlardı 6 7 haftaya kadar anca görünüyormuş
sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlat olsun tabikide canım ama aşama aşama şuanda heycanlanıyoruzben daha fazlasını istiyorum eksik dua ederim diye çok korkuyorum sağlıklı doğsun hayırlı evlat olsun... böyle gidiyooo :) tabi hepimiz öyle istiyo rabbim tüm isteyenlere önce hayırlı ebeveyn olmayı sınra hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmayı nasib etsin... evet 6+3 te duydum karından baktı... ama ben nasipliydim sekiz haftaya kadar yolu var duyamayan telaş yapmasın
Canım korkma kahverengi olması seni rahatlatmalı. Dinlen hiç ev işi yapma. Ben de çalışıyordum ama evde iş yapmıyorum artık sadece yemek. Ve kesildi şükür. Hemen doktoruna danış inan yormaynca kendni kesiliyor. Bir de benim de aynı zamanda başlamıştı. Doktor her nekadar alakası yok dese de benim adet zamanımdı. Ben ona yormak istemiştimm
gönlünü ferah tutmaya calıs. kahverengi cok kişide oluyormuş ve kanamanın bittiğini gösteriyormus. kırmızı kan daha tehlikeli. ayrıca gebelik.org diye bir site var. orada 8. haftada böyle seyler olabileceği yazıyor. yerleşmesinden kaynaklı olabiliyormuş. üzülme. canını sıkmamaya calıs. benim düşüğümde kan gelmıstı dırek ve cok uzulmustum sureklı ağlıyordum. ama o da bebegı etkılıyormus. rahat olmaya calıs nolursun.
canım internettende bi araştır istiyosan kahverengi lekelenmede korkulmasına gerek yok diyor kırmızıya dönerse tehlike sinyalleri çalar sen şimdi sakin ol ki bebişinde etkilenmesin şuan en hassas dönemlerimiz dr una git şimdi ama gayet sakin ol Rabbimin izniyle meleğine hiç bişey olmazSağol canım birazdan doktora gidecem umarım meleğim iyidir
hepimimizin halini anlatı vermişsin bi görsek sağlıklı olduklarını tam anlamıyla bi bilsek işte o zman büyük yük kalkacak üstümüzden canım benimMerhaba hanımlarrr kii
hava çok güzelll kiii
nabersiniz kiii
lay lay lay lay lay layy
bebişim karnımda mısın ses ver anneye yaa
göstersene doktor amcaya kendini pambuuum
içimdeki canım, canımın içi lütfen bekletme sabırsız annişini
durumum vahim
Benim ikinci adet zamanının son günü canım bugün. . Progestan da kullanıyorum kendimi yoracak bişey de yapmadım. Tam kahverengi değil çok açık bişey doktorum niye öyle dedi ki pekicçok ağladım
Aradım normal değil hemen yanıma gel dedi. . Ilk defa oluyor inşallah bebeğim iyidir çok kötü oldum
Bana cevap verecek kimse yok sanırım
progestan ve folic 1 canım benim kullandığım birde crinone jel[/QUOTE]Öyle canım benim Sağol
Kızlar folic plus ve progestan birlikte kullanan var mı ve kaçar tane acil
tatlım ben progestanı günde 3 tane alıyorum folik asitide sabahları tok karnına 1 taneBana cevap verecek kimse yok sanırım
Canlarım bana Dr folic plus verdi günde 3 tane kullan dedi, progestan bitince de kullanma dedi 3 günlük kaldı günde 100 er mg dan 3 tane, zararı olmasın ikisi, korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?