Benim ilk gebeligimdi. Ama sanslidik biz. Ama o 3.5 ay ne çektiğimo bir ben birde allah bilir. 3.5 ay dışarıya çıkamadım. Hayatım yatak odası ve pencereden ibaretti. O doktor o da hakkımı hiçbir zaman helal etmiyorum. Allahima şükürler olsun oğlum sağlıklı. Allah diğer dojtorumdan razi olsun...ayyy aynı şeyleri yaşamışız üçümüzde bu olay ilk gebelikte mi oldu sizde
Olsun canım şifa olsun[/QUOTE]Evet canım vajinal yuvarlakti
Riskin yoksa kullanma benim ilk 3 ay kullanmam gerekiyor.
sen bana umut oldun şimdi ondan sonra ki bebişte aynı şeyleri yaşmadın mıBenim ilk gebeligimdi. Ama sanslidik biz. Ama o 3.5 ay ne çektiğimo bir ben birde allah bilir. 3.5 ay dışarıya çıkamadım. Hayatım yatak odası ve pencereden ibaretti. O doktor o da hakkımı hiçbir zaman helal etmiyorum. Allahima şükürler olsun oğlum sağlıklı. Allah diğer dojtorumdan razi olsun...
Doktorum şu an riskli bir gebelik gecirdigimi söyledi. Ilk gebeligi riskli geçenlerin ikinci gebeligi % 80 riskli geçiyor dedi. Kanamam vardı o bitti kese de kanamam başladı. O da bitmiş. Şükürler olsun allahim a. Şimdi yeni bir doktor arıyorum çünkü dün lekelenmem oldu ve acil doktoru hiçbir şeyin yok dedi. Riskli bir gebeliğin de yok dedi. Kime inanacagimi şaşırdım. Bizi kurtaran doktorum da gitti. O yüzden başka doktor bulamıyorum. ..sen bana umut oldun şimdi ondan sonra ki bebişte aynı şeyleri yaşmadın mı
Bu arada doğum tarihlerimiz de aynı :)Doktorum şu an riskli bir gebelik gecirdigimi söyledi. Ilk gebeligi riskli geçenlerin ikinci gebeligi % 80 riskli geçiyor dedi. Kanamam vardı o bitti kese de kanamam başladı. O da bitmiş. Şükürler olsun allahim a. Şimdi yeni bir doktor arıyorum çünkü dün lekelenmem oldu ve acil doktoru hiçbir şeyin yok dedi. Riskli bir gebeliğin de yok dedi. Kime inanacagimi şaşırdım. Bizi kurtaran doktorum da gitti. O yüzden başka doktor bulamıyorum. ..ama hersey inanmaktan geçiyor. Ben bu bebegiminde tıpkı abisi gibi güçlü olacağına inanıyorum. Annesini bırakmayacak o da :)
canım makineden makineye değişiyor yada alttan muayene ile üstten değişiyor..benim alttan tam 5 haftalıkken görüldü...Kizlar simdi drdan ciktim kesenin içinde bebisinizi ne zaman gordunuz benim 5+5deyim bebis gorunmedi morelim cok bozuldu
solgar markasının folik asidini kullanıyorum günde 2 tane..progestanda 6gün boyunca 3 adet kullancam daha sonra günde 2 kullancam..Kızlar folic plus ve progestan birlikte kullanan var mı acil, ve kaçar tane? ??
içini ferah tut o zaman canım korkma AllahOlsun canım şifa olsun
Öyle canım benim Sağoliçini ferah tut o zaman canım korkma Allah
büyüktür
Kiyamam boyle daha cok kafani karistirmislar bence sen en kotu ihtimale gore tedbir al ama en iyi ihtimali bekle ben su an cok dikkat ediyorum evden bile cikmiyorum ama benin oglusumBu arada doğum tarihlerimiz de aynı :)
Kiyamam boyle daha cok kafani karistirmislar bence sen en kotu ihtimale gore tedbir al ama en iyi ihtimali bekle ben su an cok dikkat ediyorum evden bile cikmiyorum ama benin oglusum
hoşgeldin taze annişKizlaarrr benide araniza kabul edin bende sat 21agustos kesemiz gozuktu p.tesi gunu kalp atislari icin bsey demedim gozukmedi sanirim daha bayram snrasi gel bakalim dedi dr um 2yil mucadekeden sonra hamd oksun bebeim karnimda
Ben kullaniyorum canim ama balik yag olarak degil somon yagi dr daha etkili dedi GNC den aldim pahali bi urun 115tlGünaydın kızlar balık yağı kullanan varmı aranızda
hayırlı olsun canım benimde kesem gözüktü ama bebiş görünmedi bayramdan sonra gel dedi dr inş o zaman görücezKizlaarrr benide araniza kabul edin bende sat 21agustos kesemiz gozuktu p.tesi gunu kalp atislari icin bsey demedim gozukmedi sanirim daha bayram snrasi gel bakalim dedi dr um 2yil mucadekeden sonra hamd oksun bebeim karnimda
Hosbulduk canim benim nasilsin iyi misin ?hoşgeldin taze anniş
11ekimde gidicem kontrole esimde gelmek isyo insallah kalp atislarinida duyariz acaba o zamana kadar bebisimi gorebilirmiyiz farkedile bilinir mi kihayırlı olsun canım benimde kesem gözüktü ama bebiş görünmedi bayramdan sonra gel dedi dr inş o zaman görücez
telefonda yazamıyom reklamlar yüzünden yarım kaldı oglusum cennette bekliyor diyecektim ben buurda onun elinden tutamadım ama belki o benim ellerimden tutar... bizim gebelikler tevafuklu olmuş inşallah kavuşuruz sağlıklı ve hayırlı evlatlarımıza ben ümitliyim bu sfer çok rahat kalbim öncekinde hep huzursuzdum... bu arda oğğlun kaç yaşında seni zorluyır mu hamilelikte ... dr. ların dediğine de çok takılma ben kalben bi sorun yaşamayacağını hissediyorum ama dikkat et kendineKiyamam boyle daha cok kafani karistirmislar bence sen en kotu ihtimale gore tedbir al ama en iyi ihtimali bekle ben su an cok dikkat ediyorum evden bile cikmiyorum ama benin oglusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?