2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben bu ay larda hic bir sey yiyemiyorum mide bulantim cok 7 haftalik hamileyim ne yapmaliyim kizlar yardim edin
Benim decavit vitaminden sonra çok azaldı bulantım canım. Bir doktora sor 8. Haftaya girince yazılıyor zaten. Birde çubuk kraker ve leblebi iyi geliyor

Sağol canım benim sat 31 temmuz erkek birgün sonrasi kız bakalım hangisi nasip olacak

Slm kızlar ben uzunnnn zamandır giremiyorum takip de edemedim (umarım çok şey kacirmadim) hepiniz iyisinizdir bebislerde iyidir inşallah.
Hanımlar benim gibi yemek derdi olan varm? Çok az yemekle hemen doyuyorum ve hemen acikiyorum. Yemeği biraz kacirdigimda çok rahatsız oluyorum ve açılmaya başlayınca migdem bulaniyo. çok zor yaa uykuya doyamiyorum halsiz yorgun bitkinim. Ne zaman geçecek bunlar

Benim decavit vitaminden sonra çok azaldı bulantım canım. Bir doktora sor 8. Haftaya girince yazılıyor zaten. Birde çubuk kraker ve leblebi iyi geliyor
Cubuk deniyeyim cok sagol ☺ama doktora surekli gitmek istemiyorum ulturason cok olunca zararli diyorlar

Günaydın kızlar bayrama az kaldı ay tuttururlar şimdi tatlı ye siye oysa ben tiksindim tatlıdan kızımda ne çok yemiştim merak ediyorum cinsiyetlerini ne zaman söyler Dr acaba kızımı öğrendiğimde6 aylıktı umarım bu minik erken gösterir

Bnim gibi hala bebegi goremeyen hanimlar nasil belirtilerini z var benim bazi sabahlar sanki adet olcak gibi kasiklarim agriyo ara kahverengi akintim oluyo vajinal akintim yok kuru durumdayim 1hfta once bi damla kan geldiydi devami gelmedi hala kesemiz bos

Bende çok merak ediyorum :) bazı doktorlar 12. Hafta gibi tahminde bulunuyorlar ama kesin olarak 16. Hafta da falan belli oluyor. Oğlumda kaçıncı haftada öğrendiğimi net hatırlamıyorum ama 13 veya 14. Hafta da öğrenmiştim. daha geç değildi.

Annişleeer Günaydın,

Dün akşam beta-hcg testim 5371 çıktı, sat'a göre 5+3 sizce değer takibim nasıl ilerliyor.?

Cuma günü ilk dontror randevum var, heyecan dorukta

günaydın kızlar mide ağrısından ölmek üzereyim hiç birşey yemiyorum demir ilacı Gynoferon kullanıyorum bu yapmış olabilir mi?

günaydın kızlar mide ağrısından ölmek üzereyim hiç birşey yemiyorum demir ilacı Gynoferon kullanıyorum bu yapmış olabilir mi?
Canım bende demir ilacı kullanıyorum fakat benimki farklı bir marka. Miğde ağrısı yapmıyor. Demir ilacının yapacağını sanmam ama sen yinede ilacın yan etkilerini bir oku. Çok geçmiş olsun

Canım bende demir ilacı kullanıyorum fakat benimki farklı bir marka. Miğde ağrısı yapmıyor. Demir ilacının yapacağını sanmam ama sen yinede ilacın yan etkilerini bir oku. Çok geçmiş olsun
tşkler ne yaptıysam olmadı kabızlıkta devam ediyor. kayısı incir hatta hakiki zeytin yağı bile içtim ama ne midem geçti nede kabızlığım bugün öğleden sonra hemen gidicem doktora

Merhaba hanımlar :) benimde hamileliğimde tek şikayetim kabızlık artık canım çok acıyor bulantı halsizlik vs Allah a şükür hiç olmadı ama bu kabızlık beni bezdirdi ne yapsam fayda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…