canım önermiyorlar...en azından tavada biraz kızart...Salam sakincali mi acaba kahvaltda yiyorum
Bozma moralini canim..doktoruna kizdim oyle duser denirmi yaaa insan psikolojisi diye bir ders almalari lazim bunlarin ...inşallah. benimki de keseyi beğenmedi düzelmez düşer dedi. hayırlısı Allah tan...
Evet canim. Salam, sosis,sucuk tuketmemeye calis. Cig olduklari icin daha hizlu vakteri uruyormus sanirim. Bizimde bagisiklik azaldigindan tehlikeli oluyor.Salam sakincali mi acaba kahvaltda yiyorum
Aynen canim. Onumuz bayram es dost akrabalar derken ozlem giderirsin kafan dagilir.moralin duzelir. Bayramdan sonra bi bakmissin ekranda pit pitlari goruyorsun Allah in izniyleamin inşallah.. bence de çok erken konuştu ve kesin konuştu. beklicem Allah ın izniyle...
10 haftalıkta kürtaj oldum hamileliğimi geç öğrenmiştim o zamanbu söylediğine dikkat edicem. peki kaç haftalıktı?
Korkma canim benm birsey yoktur insallah....benim onceki gebeligimde riskliydi ayni haftada kahverengi leknlenmem olmustu doktor kan kirmizi olmadigu surece korkma normal dedi hatta bazen kan kirmizi bile olabiliyor sorun cikmiyor icerdeki eski kurumus kalintilari atiyor vucut bebek yerini temizliyor dedi bozma moralini o yuzden canimKızlar iyi geceler....
Ben bugun isteydimçok agrim oldu çok vajinamda içi çürük gibi acid vallahi. ... akşam eve geldim kahverengi akinti benim doktorum gittigi için nobetci doktora gittik mecburen. Velhasıl bir şeyleri anlamadım. Doktor bana agrim var diyorum normal diyor kahverengi lekelenme normal diyor. Ben riskli gebelik gecirdigimi söyledi doktorum dedim Hayır risk yok dedi. Istirahat dedim keyfini çıkar yazmam dedi... kafayı yicem. ...
Allahın izniyle inşallah...Aynen canim. Onumuz bayram es dost akrabalar derken ozlem giderirsin kafan dagilir.moralin duzelir. Bayramdan sonra bi bakmissin ekranda pit pitlari goruyorsun Allah in izniyle
Hayır benim moralini bozan iki doktor arası uyumsuzluk. Biri Anya diyor diğeri konya. Kime inanacagimi şaşırdım. Biri riskli diyor diğeri normal diyor. Ama çokta agrim oluyor kasıklarımda falan da değil. Vajinamin içi çürük gibi acıyor. Buna bile normal diyor. Evham yapmıyorum oglumda da aynı şeyleri yaşadım. Eşimde bıktı artık doktor begenmiuorsun deyip duruyor. Ben de bıktım doktorlardan ama napıyımKorkma canim benm birsey yoktur insallah....benim onceki gebeligimde riskliydi ayni haftada kahverengi leknlenmem olmustu doktor kan kirmizi olmadigu surece korkma normal dedi hatta bazen kan kirmizi bile olabiliyor sorun cikmiyor icerdeki eski kurumus kalintilari atiyor vucut bebek yerini temizliyor dedi bozma moralini o yuzden canim
İyi geceler canım bence pozitif düşün ikincisi olumlu konuşmuş hangisinin doğru olduğunu bilemeyiz ama sen ilkine alıştırdın bile kendini. Ayrıca benim de kahverengi geldiğinden beri hiç kanamam olmadı. Sanki bitişi gibiydi kanamanın çok şükür 5 gün temizim belki bundan sonra kanaman olmaz :)Kızlar iyi geceler....
Ben bugun isteydimçok agrim oldu çok vajinamda içi çürük gibi acid vallahi. ... akşam eve geldim kahverengi akinti benim doktorum gittigi için nobetci doktora gittik mecburen. Velhasıl bir şeyleri anlamadım. Doktor bana agrim var diyorum normal diyor kahverengi lekelenme normal diyor. Ben riskli gebelik gecirdigimi söyledi doktorum dedim Hayır risk yok dedi. Istirahat dedim keyfini çıkar yazmam dedi... kafayı yicem. ...
Haklsin valla canim doktorlara bende kiziyorum ikiside ayni seyi bilse bile sirf ayni seyleri soylememis olmak icin farkli soyluyorlar sanki...nedir bu diktorlardan cektiimizz..Hayır benim moralini bozan iki doktor arası uyumsuzluk. Biri Anya diyor diğeri konya. Kime inanacagimi şaşırdım. Biri riskli diyor diğeri normal diyor. Ama çokta agrim oluyor kasıklarımda falan da değil. Vajinamin içi çürük gibi acıyor. Buna bile normal diyor. Evham yapmıyorum oglumda da aynı şeyleri yaşadım. Eşimde bıktı artık doktor begenmiuorsun deyip duruyor. Ben de bıktım doktorlardan ama napıyım
Masallah canim :) allah nazarlardan saklasin ...bebisin mutlulukla gelsin insalahKızlar ultrason resmimi ekleyebildim sonunda sizden de bekliyorum :)
Sağol canım teşekkür ederim sizinkileri de bekliyorum :)Masallah canim :) allah nazarlardan saklasin ...bebisin mutlulukla gelsin insalah
Belkide dediğin gibidir beklemek ve dua etmek lazım daha önce 3 ay önce düşüğüm olmuştu tedirginliğim hep ondan Rabbim bizi korusunNe guzel iste bunyen kuvvetli demekki. Benim bi arkadasimdada hic belirti olmadi.cok rahat geciriyor hamileligini sukur.belirtilerin uzerinde durma.kanama gelmedigi surece sorun yok bence. Allahtan hersey tabide biz yinede saglikli beslenelim.bol dua edelim emanetlerimiz icin.
Maşallah, Allah sağlıkla kucağımza almayı nasip etsin. Ultrason kağıdında Kesenin sağında olursa kız solunda olursa erkek diyorlar ama ben pek inanmıyorum açıkcası :) çün takvimine göre ne çıkıyor seninkiEki Görüntüle 1257358
Buda benim ikinci kuzu. Cinsiyet tahmini olan var mi :) 7+5 iken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?