2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bugün kontrolü olan arkadaşlar vardı bebişleri görmek için esra ve biyolajik birde bir kişi daha vardı umarım görmüşlerdir kuzucukları
Biride bendim canim gittim bugun ama goremedik bebegimi 6*3 olmam gererirken kese 4*4 cikti ve de sekilsiz dedi bayramdan sonrayi bekleyecegiz bakalim artik

arkadaslar karnin alt kismindan asagiya dogru sanki bicak batiyo gibi canim yaniyo . boyle bir sorun yasayan var mi . cok seyrek oluyor ama siddetli bi agri oluyor. bir de kabizlik sorunu var acaba agriya o sebep oluyor olabilir mi

seni tebrik ediyorum ne kadar tahkik ehlisin ama bu beni korkuttu acaba bilmediğimiz diğer ilaçlarda bu tarz katkılar var mı

benimde bulantılarım arttı yaaaa ne zormuş bulantı olayı amaaan çok şükür sağlıklı olsun da varsın bulansın

arkadaslar karnin alt kismindan asagiya dogru sanki bicak batiyo gibi canim yaniyo . boyle bir sorun yasayan var mi . cok seyrek oluyor ama siddetli bi agri oluyor. bir de kabizlik sorunu var acaba agriya o sebep oluyor olabilir mi
bende oluyo ben üşütmeye bağlıyorum ayaklarımızı sıcak tutmak gerek

ben de gitmedim daha doktora. sen keseyi görmüş müydün? görünmedi deyip strese sokmasın diye geciktiriyorum doktor olayını.

elevit ne için kullanılıyoor

ben ilk hamileliğimde düşük yapmıştım. ondan beri de ikinci hamilelikte eşleniği kuvvetlendirelim dedikleri için hamile kalana kadar ve sonrasında dr bunu kullanmamış syledi. sadece bunu da kullanmıyordum folbiol, dodex ampul ve zinco da kullanıyordum. hamile kaldıktan snra zinco kesildi. b12 de yüksek cıktıgı için dodex de kesildi ama folbiol ve eleviti hala kullanıyorum. vitamin desteğği için bana ve bebeğe diye biliyorum. :s burada ben bıraktım dıyen arkadaşlar var da ona da sasırdım. ilkinde dusuk olduğu için tedirgınım zaten. dr bırak demeden bırakamam sanırım.

Perşembe Günü 6+1 olacak. 22'sinde gittiğimizde keseyi ve o minicik noktayı gördük sonra da iki hafta sonra gel dedi. O da Pazartesiye denk geliyor ama bekleyemeyeceğim sanırım :))
Alttan belki duyabilirsin tatlim ben duymustum

Bir ihtimal deneyeceğiz şansımızı verelim bir muayene ücreti daha :)) Olmazsa kontrolde duyarız artık :))

bende aynı senin gibiyim bayramdan önce gidip duymayı çok istiyorum ve gaz problemim var benimde çözüm yolu bulursan ben buralardayım

Bu defa gittiğimde soracağım kesinlikle. Bu kadar olacağını hiç tahmin etmiyordum çok pis sıkıştırıyor ve dışarı çıkarmayınca müthiş sancı yapıyor. Her dakika tuvalette ziyarette bulunmak hiç hoş değil. :)))

ben de gitmedim daha doktora. sen keseyi görmüş müydün? görünmedi deyip strese sokmasın diye geciktiriyorum doktor olayını.

Eylül'ün 22'sinde keseyi ve o minicik noktayı gördük sonra da iki hafta sonra gel dedi. O da Pazartesiye denk geliyor ama dediğim gibi bekleyemeyeceğim sanırım :))

bende oluyo ben üşütmeye bağlıyorum ayaklarımızı sıcak tutmak gerek
benimde çok oluyordu şimdi eve gidince sıcak su torbasını ayağıma koyuyorum çok şükür geçti tavsiye ederim ama kesinlikle karın bölgesine koyulmayacak sadece ayaklara özellikle doktora sormuştum

araştırdımd a vitamin mişş düşükle ilgisi yokmuş vitamin ben tavsiye etmiyorum bir sürü alternatif vitamin varken bence bi sağlık ocağına git alternatifini iste canım böyle kimyasallar daha çok zarar verir kanaatimce bebişin için kullanma derim sen hassas olursan yollar sana açılır merak etme benim dr. um kan ilacı bile vermedi daha aile hekimi vermişti ama bıraktım zamanı gelince kendi dr.um versin folik asit ve progesteron kullanıyorum

Dualarımız seninle inş duyarsin canım benim:)

sağol canım içime sinmedi başka doktora daha gittim zoraki bir şekilde gördük Rabbime binlerce şükürler olsun darısı tüm bekleyenlern başına inşallah bekleyen herkes görür
GördüğünE çok sevindim rabbim daha güzel sevinçler yasatsin canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…