• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar nasılsınız kac haftalık oldunuz biz 8+6 olduk 9 haftaya girdik inş rabbim nasip ederse sizde de bel agrısı varmöı benım belım cok agıryor ve kasıklarımda hareketlılık var
5+5 oldum sanırım benim hafi bulantım var ve çabucak yoruluyorum belim de biraz ayakta kalsam hemen ağrıyor. KArnım da ağrıyor .

mrb bende aranıza yeni katıldım bende 5 hafta 6 günlük hamileyim, bebeğimin tahmini doğum tarihi 26/05/2014

hoşgeldin canım yeni gelen herkes hoşgeldiniz

Göremedim canım karindan baktı ama umutsuz konuştu
canım bence hemen umutsuzluğa kapılma bi arakdaşım var benimle birlikte oda 6 haftalık 2gündür hastanede yatıyordu dış gebelik dediler bebk görünmüyor dediler hatta kesenin yanında başka bi cisim bile gördüler bugün sabah çok şükür kesenin içinde bebişi gördüler gayette iyiymiş bence olumlu düşün ki olumlu olsun Rabbim herşeyin hayırlısınıversin bol bol dua et

5+5 oldum sanırım benim hafi bulantım var ve çabucak yoruluyorum belim de biraz ayakta kalsam hemen ağrıyor. KArnım da ağrıyor .

hoşgeldin canım yeni gelen herkes hoşgeldiniz
mrb bende 5+5 im şişkinliğin varmı seninde midem taş yutmuş gibi çok kötü

Insallah güzelim güzel günler bizi bekler :)

Canim benimde yoktu birkaç gündür bugün ağrı var gerginlik ve şişlik, adet dönemine geliyorum ondan sanırım, dert etme bunu ne alaka umutla, alismissindir, ben bikaç gün olmayınca hissettim hepsi bu optum

onlar dönemsel belirtiler zaten devamlı o gerginlik olmuyor. hatta kızımda bu kadar bile olmamıstı için rahat olsun. önemli olan hcgnin belirtileri. onlarda herkeste aynı olmuyor.

Ayy sağolun canlar bende bulantı çok az olduğundan arada göğsüme dokunuyordum paranoyak gibi ... Çok öptüm sizi insallah yakında biter bu evhamlarimiz endiseleeimiz. Iyi ki sizler varsınız ya.... :KK68:

Ben bu perşembeden sonra tamamen keserim ama kürtajdan çok korkuyorum
Bnim kesede 18 mm olmus bnafa ayninida dedi beklicez basla care yok nursen hanim iyi ama zamnla cok ilgiszlesiyo bi kc doktora daha sormadn onun sozuyle harekt etme

Arkadaşlar ozellikle benimle yakın zamanlı olanlara ve saha önce hamilelik gecirenlere bişey soracam göğüs gerginliğiniz ilk zamanlardaki gibi mi azaldı mi arttı mi yada aynı mı ? Benim ağrı var ama eskisi gibi değil sanki alisiyomuyuz acaba ? Bi arkadas da göğsümde ağrımiyor umudum kesildi falan demiş. Sizler ne hissettiginizi yazarmisiniz ?
bende hatırlamıyorum ya açıkcası ilk hamileliğimde ne ağrı ne bulantı ne birşey hiçbirşey yoktu belki göğüslerde dolgunluk yani alakası yok canım herkesete hamilelik farklı belirti gösterir.Endişelenmeyin hemen.

tatlım bu doktor çıldırttı beni yazıcağı ilacı bana soruyo :S
başka bi doktora daha gideceğiz ona soracağım tekrar

Sana soracakssa neden doktor olmuş ilginç yaa .Bu domuz katkılarınden nefret ettim herşeyin içine sokmuşlar günahı boyunlarına
mrb bende 5+5 im şişkinliğin varmı seninde midem taş yutmuş gibi çok kötü

karnım şiş benim yaa bir tuhaf ağrı var geçmiyor. Gza sanırım geçmiyormu hiç. Birde karnım taş gibi olmuş

Doktorlara hemen inanıp moralizi bozmayın kızlar yaa hepsi felaket tellallığı yapıyor kalp yok sanırım onlarda rahat olun 1 iki hafta sonra tekrar gidin doktora güvenemediyseniz değiştirin. yazık size de yaa hamiş hamiş üzüyorlar sizleri ümitsizli yok .

Merhaba kizlar decavit kullanipta kabizlik sorununa care bulan varmi bide kac ay kullaniliyor bu ilac mahvetti beni :(

bende hatırlamıyorum ya açıkcası ilk hamileliğimde ne ağrı ne bulantı ne birşey hiçbirşey yoktu belki göğüslerde dolgunluk yani alakası yok canım herkesete hamilelik farklı belirti gösterir.Endişelenmeyin hemen.

Sana soracakssa neden doktor olmuş ilginç yaa .Bu domuz katkılarınden nefret ettim herşeyin içine sokmuşlar günahı boyunlarına

karnım şiş benim yaa bir tuhaf ağrı var geçmiyor. Gza sanırım geçmiyormu hiç. Birde karnım taş gibi olmuş
benimde aynı vallaha çatlıcam artık kabızlık bir taraftan gaz doldu içim o bi taraftan pantolonlarım olmuyor o bi taraftan çıldırcam artık ya

Kızlar hello, bu gaz sancıları da bu dönemde normal mi ? Müthiş gazım var 1-2 haftadır. Bir de 6. haftayı yaşıyorum şuan. Perşembe günü gitsem doktora (Pazartesi bayram olduğu için) kalp atışlarını duyar mıyım acaba ? İnanılmaz sabırsız ve heyecanlı hissediyorum :)

Merhaba kizlar decavit kullanipta kabizlik sorununa care bulan varmi bide kac ay kullaniliyor bu ilac mahvetti beni :KK43:

Bende hiç kabızlık yapmadı canım. Kişiden kişiye değişiyor demek ki. SABAH AC karna kuru kaysi ye canim

Kızlar hello, bu gaz sancıları da bu dönemde normal mi ? Müthiş gazım var 1-2 haftadır. Bir de 6. haftayı yaşıyorum şuan. Perşembe günü gitsem doktora (Pazartesi bayram olduğu için) kalp atışlarını duyar mıyım acaba ? İnanılmaz sabırsız ve heyecanlı hissediyorum :)

ben 5+2de gecen salı gıttım. sadece keseyı gorduk. karından ultrasonda. bu hafta çarsabmaya randevu verdi, gelişime bakalım belki kalp atışını da duyarız diye. heyecanla bekliyorum cok umutlu olmasam da. gecen hamileliğimde 6+6da karından kalp atışını duymuştuk. Bu sefer 6+3 olacak ama duyarız inşallah :s

İyi haftalar kızlar:)
Sana da iyi haftalar güzelim :)
Merhaba kizlar decavit kullanipta kabizlik sorununa care bulan varmi bide kac ay kullaniliyor bu ilac mahvetti beni :KK43:
Al benden de o kadar, progestan ve decavit korkulu rüyam :(
Alttan belki duyabilirsin tatlim ben duymustum

bende aynı senin gibiyim bayramdan önce gidip duymayı çok istiyorum ve gaz problemim var benimde çözüm yolu bulursan ben buralardayım :D

Back