Insallah güzelim güzel günler bizi bekler :)mrb hblduk canım bnde Allahın ıznıyle 30 mayısta bebısımı kucagıma alıcam ınsallaaaaaaahhh :)
Canim benimde yoktu birkaç gündür bugün ağrı var gerginlik ve şişlik, adet dönemine geliyorum ondan sanırım, dert etme bunu ne alaka umutla, alismissindir, ben bikaç gün olmayınca hissettim hepsi bu optumArkadaşlar ozellikle benimle yakın zamanlı olanlara ve saha önce hamilelik gecirenlere bişey soracam göğüs gerginliğiniz ilk zamanlardaki gibi mi azaldı mi arttı mi yada aynı mı ? Benim ağrı var ama eskisi gibi değil sanki alisiyomuyuz acaba ? Bi arkadas da göğsümde ağrımiyor umudum kesildi falan demiş. Sizler ne hissettiginizi yazarmisiniz ?
Göremedim canım karindan baktı ama umutsuz konuştubugün kontrolü olan arkadaşlar vardı bebişleri görmek için esra ve biyolajik birde bir kişi daha vardı umarım görmüşlerdir kuzucukları
onlar dönemsel belirtiler zaten devamlı o gerginlik olmuyor. hatta kızımda bu kadar bile olmamıstı için rahat olsun. önemli olan hcgnin belirtileri. onlarda herkeste aynı olmuyor.Arkadaşlar ozellikle benimle yakın zamanlı olanlara ve saha önce hamilelik gecirenlere bişey soracam göğüs gerginliğiniz ilk zamanlardaki gibi mi azaldı mi arttı mi yada aynı mı ? Benim ağrı var ama eskisi gibi değil sanki alisiyomuyuz acaba ? Bi arkadas da göğsümde ağrımiyor umudum kesildi falan demiş. Sizler ne hissettiginizi yazarmisiniz ?
Bnde goremedim 5 hafta 5 gunluk dedi 15 gun geriden geliyomus bayramdn sonrsya kaldim umidim kalmadibugün kontrolü olan arkadaşlar vardı bebişleri görmek için esra ve biyolajik birde bir kişi daha vardı umarım görmüşlerdir kuzucukları
karından baktı göremedi sonra niye vaginal bakmadı sen mi istemedin çünkü bu gibi durumlarda genelde vaginal ilk tercih oluyor kesinlik açısından. bide geç döllenme olduysa karından çok zor...Göremedim canım karindan baktı ama umutsuz konuştu
anladım cnm gecmıs olsun bol bol dua et cnm benım inş kürtaja gerek kalmaz cnmGittim asim göremedi karindan baktı altı haftalik dedi hemen boş gebelik olmaz dedi ama arkasından da kendi düşerse kürtaja gerek kalmaz dedi perşembe kendi doktoruma gideceğim ama çok kötüyüm
Farklı bi doktora gitmiştim alttan bakmak istemedi perşembe kendi doktorum bakar ama bugün çok kötü oldum doktor odasından ağlayarak çıkan kadınlar vardı bende haftaya öyle olurum galibakarından baktı göremedi sonra niye vaginal bakmadı sen mi istemedin çünkü bu gibi durumlarda genelde vaginal ilk tercih oluyor kesinlik açısından. bide geç döllenme olduysa karından çok zor...
kesenin haftası oysa görülmemesi çok nprmal. benim 5+4 te vaginal baktı bebek daha oluşmamış dedi. 2 hafta sonra net görebildik. dur bakalım bak geç döllenme olmuş hemen canını sıkma acaba kız mı olcak bunlar grubun nazlılarıBnde goremedim 5 hafta 5 gunluk dedi 15 gun geriden geliyomus bayramdn sonrsya kaldim umidim kalmadi
Göremedim canım karindan bak
keşke alttan baksaydı ben hep alttan baktı dr kalp atısını duyana kadarGöremedim canım karindan baktı ama umutsuz konuştu
ALlah korusun oyle dusunme bn bi kac gun gecsin bayramda baskent acile gitcem ondan sonra umudumu kesicemFarklı bi doktora gitmiştim alttan bakmak istemedi perşembe kendi doktorum bakar ama bugün çok kötü oldum doktor odasından ağlayarak çıkan kadınlar vardı bende haftaya öyle olurum galiba
Ins bizde bebekleri gorup mutlu olanlar grubuna katilirizkesenin haftası oysa görülmemesi çok nprmal. benim 5+4 te vaginal baktı bebek daha oluşmamış dedi. 2 hafta sonra net görebildik. dur bakalım bak geç döllenme olmuş hemen canını sıkma acaba kız mı olcak bunlar grubun nazlıları
bak boş gebelik olmaz demiş. kesenin boyutu nasıl. şekli düzgün mü. doktorlar genelde en kötüsüne hazırlarlar pek umursamazlar karşısındakilerin duygularını. sen de hemen kötü düşüncelere kapılma dur bakalım.Farklı bi doktora gitmiştim alttan bakmak istemedi perşembe kendi doktorum bakar ama bugün çok kötü oldum doktor odasından ağlayarak çıkan kadınlar vardı bende haftaya öyle olurum galiba
Şekilde hafif bozukluk var önemli değil dedi ama düşerse kürtaja da gerek kalmaz dedi ne bileyim öylebak boş gebelik olmaz demiş. kesenin boyutu nasıl. şekli düzgün mü. doktorlar genelde en kötüsüne hazırlarlar pek umursamazlar karşısındakilerin duygularını. sen de hemen kötü düşüncelere kapılma dur bakalım.
19 mm olmuş dedi boyutu geçen perşembe 12 mm di boş demek için 25 mm olmasi gerek dedibak boş gebelik olmaz demiş. kesenin boyutu nasıl. şekli düzgün mü. doktorlar genelde en kötüsüne hazırlarlar pek umursamazlar karşısındakilerin duygularını. sen de hemen kötü düşüncelere kapılma dur bakalım.
epidural de ikinma hissi olusmuyor doğum zorlaşıyor diye okudum birkac yerde dogrumu ki ben o kadar sanciya ikinamadim nasil olur bilmiyorum. O sanci zamanini hatirlayincada korkuyorum ilk dogum yapacaklari korkutmak istemem ama gercekten sanci cekmek zzor. Senin kızdan sonra bel ağrısı kaldı mi ben belden cok cekiyorumne oldu sonuç canım inşallah kuzucuk iyidir.
tire zaten hiç devlet gibi değil odalar özellerden çok daha güzel yalnız medifemada epidural normal doğum yaptırıyolar çok büyük rahatlık tavsiye ederim.
bizde 7+5 teyiz bel ağrısı oluyor ama bu bulantılarının yanında o çok ufak bir sorun
Ben bu perşembeden sonra tamamen keserim ama kürtajdan çok korkuyorumALlah korusun oyle dusunme bn bi kac gun gecsin bayramda baskent acile gitcem ondan sonra umudumu kesicem
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRR GÜNAYDINNN
bebeği gördük çok şükür kalpa atışlarınıda :) duyamadık makinanın sesi yokmuşama olsun sağlıklıyız gebelik kesesinde şekil itibariyle bi sıkıntı var dedi doktor düşük tehlikesi dedi daha dikkatli olucaz bakalımmm
BENCE GİZİ ÇOK HAKLI Banada düşük ihtimalin var dedi :S progestana dvm mış yazacağı vitamini bana sordu kilo almak istermisin diye yok böle saçmalık Sen sakin ol benceee 7+4 üm bende bu gün gördüm dahaabak boş gebelik olmaz demiş. kesenin boyutu nasıl. şekli düzgün mü. doktorlar genelde en kötüsüne hazırlarlar pek umursamazlar karşısındakilerin duygularını. sen de hemen kötü düşüncelere kapılma dur bakalım.
insanın elinde olmuyor bende o bi haftayı nasıl geçirdim bilemedimmmm ama elinden geldiğince stres yapmmaaaBenimde ustten gozukmedi alttan gözüktü cok küçük dedi on gün sonra gidicem tekrar bayram sonrasına kaldım ama ben çok takıyorum kafama bisey olurmu diye doktorda stres yapma diye ısrar ediyor cok zormuş hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?