2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
mrb hblduk canım bnde Allahın ıznıyle 30 mayısta bebısımı kucagıma alıcam ınsallaaaaaaahhh :)
Insallah güzelim güzel günler bizi bekler :)

Canim benimde yoktu birkaç gündür bugün ağrı var gerginlik ve şişlik, adet dönemine geliyorum ondan sanırım, dert etme bunu ne alaka umutla, alismissindir, ben bikaç gün olmayınca hissettim hepsi bu optum

onlar dönemsel belirtiler zaten devamlı o gerginlik olmuyor. hatta kızımda bu kadar bile olmamıstı için rahat olsun. önemli olan hcgnin belirtileri. onlarda herkeste aynı olmuyor.

bugün kontrolü olan arkadaşlar vardı bebişleri görmek için esra ve biyolajik birde bir kişi daha vardı umarım görmüşlerdir kuzucukları
Bnde goremedim 5 hafta 5 gunluk dedi 15 gun geriden geliyomus bayramdn sonrsya kaldim umidim kalmadi

Göremedim canım karindan baktı ama umutsuz konuştu
karından baktı göremedi sonra niye vaginal bakmadı sen mi istemedin çünkü bu gibi durumlarda genelde vaginal ilk tercih oluyor kesinlik açısından. bide geç döllenme olduysa karından çok zor...

Gittim asim göremedi karindan baktı altı haftalik dedi hemen boş gebelik olmaz dedi ama arkasından da kendi düşerse kürtaja gerek kalmaz dedi perşembe kendi doktoruma gideceğim ama çok kötüyüm
anladım cnm gecmıs olsun bol bol dua et cnm benım inş kürtaja gerek kalmaz cnm

karından baktı göremedi sonra niye vaginal bakmadı sen mi istemedin çünkü bu gibi durumlarda genelde vaginal ilk tercih oluyor kesinlik açısından. bide geç döllenme olduysa karından çok zor...
Farklı bi doktora gitmiştim alttan bakmak istemedi perşembe kendi doktorum bakar ama bugün çok kötü oldum doktor odasından ağlayarak çıkan kadınlar vardı bende haftaya öyle olurum galiba

Bnde goremedim 5 hafta 5 gunluk dedi 15 gun geriden geliyomus bayramdn sonrsya kaldim umidim kalmadi
kesenin haftası oysa görülmemesi çok nprmal. benim 5+4 te vaginal baktı bebek daha oluşmamış dedi. 2 hafta sonra net görebildik. dur bakalım bak geç döllenme olmuş hemen canını sıkma acaba kız mı olcak bunlar grubun nazlıları

Farklı bi doktora gitmiştim alttan bakmak istemedi perşembe kendi doktorum bakar ama bugün çok kötü oldum doktor odasından ağlayarak çıkan kadınlar vardı bende haftaya öyle olurum galiba
ALlah korusun oyle dusunme bn bi kac gun gecsin bayramda baskent acile gitcem ondan sonra umudumu kesicem

Ins bizde bebekleri gorup mutlu olanlar grubuna katiliriz

bak boş gebelik olmaz demiş. kesenin boyutu nasıl. şekli düzgün mü. doktorlar genelde en kötüsüne hazırlarlar pek umursamazlar karşısındakilerin duygularını. sen de hemen kötü düşüncelere kapılma dur bakalım.

Şekilde hafif bozukluk var önemli değil dedi ama düşerse kürtaja da gerek kalmaz dedi ne bileyim öyle

19 mm olmuş dedi boyutu geçen perşembe 12 mm di boş demek için 25 mm olmasi gerek dedi

epidural de ikinma hissi olusmuyor doğum zorlaşıyor diye okudum birkac yerde dogrumu ki ben o kadar sanciya ikinamadim nasil olur bilmiyorum. O sanci zamanini hatirlayincada korkuyorum ilk dogum yapacaklari korkutmak istemem ama gercekten sanci cekmek zzor. Senin kızdan sonra bel ağrısı kaldı mi ben belden cok cekiyorum

Benimde ustten gozukmedi alttan gözüktü cok küçük dedi on gün sonra gidicem tekrar bayram sonrasına kaldım ama ben çok takıyorum kafama bisey olurmu diye doktorda stres yapma diye ısrar ediyor cok zormuş hayırlısı olsun

Bende duymuştum onu ya ilaçlara güvenim kalmadı açıkcası.ben ilkinde ferrevit kullanmıştım onda da varmı ki ??

BENCE GİZİ ÇOK HAKLI Banada düşük ihtimalin var dedi :S progestana dvm mış yazacağı vitamini bana sordu kilo almak istermisin diye yok böle saçmalık Sen sakin ol benceee 7+4 üm bende bu gün gördüm dahaa

insanın elinde olmuyor bende o bi haftayı nasıl geçirdim bilemedimmmm ama elinden geldiğince stres yapmmaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…