• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Selamun aleykum kardesler.

Yarin bebegimin kalp atislarina bakacak doktor. Ben aile hekimime gitmistim gecen hafta bana dramamine diye bir bulanti ilaci verdi hic kullanmadim. Kullanan var mi?

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRR GÜNAYDINNN
bebeği gördük çok şükür kalpa atışlarınıda :) duyamadık makinanın sesi yokmuş :( ama olsun sağlıklıyız gebelik kesesinde şekil itibariyle bi sıkıntı var dedi doktor düşük tehlikesi dedi daha dikkatli olucaz bakalımmm

aynı şehirdeysek buluşabiliris istersen dicektim ama bende istanbuldayım. Özel doktorlardan hiç hazzetmez oldum ne doğru düzgün bilgi veriyorlar(ben daha doktoruna da denk gelmemiş olabilirim ) İnsanı korkutmaktan başka bişi yapmıyorlar Arkadaşımada 7. ayında gelişmiyor bebek özürlü doğabilir dediler Maşallah gayet sağlıklı bi bebişi var şimdiiii
Stres yapmamaya çalış olur mu elinden geldiği kadar kalbim seninle mutlaka haberini bekliyorum. hafta sonu internete giremiye bilirim ama pazartesi mutlaka haberleşelimm.
gittin mi doktoraaaa haberini bekliyorummm

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRR GÜNAYDINNN
bebeği gördük çok şükür kalpa atışlarınıda :) duyamadık makinanın sesi yokmuş :KK43: ama olsun sağlıklıyız gebelik kesesinde şekil itibariyle bi sıkıntı var dedi doktor düşük tehlikesi dedi daha dikkatli olucaz bakalımmm
Hiç dert etme bu dr.lar hep böyle bebeğim, Saglikli sin çok sevindim ikinizde opuldunuz :)
B balpeteek arkadaşım özel dr konusunda sana katılıyorum bende istanbuldayım ve yarın nasıp se bezmialem e gidecegim
vallaha aynen öyleyim saat 5 e kadar gelmezde yolda gelirse bittim zaten :KK43:
Bişi olmaz olumlu düşün olumlu olsun tamam mı güzelim :)

7ye bakıcan canım. 6 hafta 5 günlüksğn demek 6+5 yani 7. Haftadasın

Ya takılma hiç o ölçümlere çok küçük oldukları için tam ölçülmüyor. Biraz daha büyüsünler de daha sağlıklı ölçülürler inş. Ki onda bile hata oluyo. 3 buçuk kilo oldu bebek diyorlar bir doğuyor 2900. Çok şahit oldum ben. Gelişimi normalse takılmanak lazım.
insallah dedigin gibidir canim:) aslinda dedigin mantiklida geliyor, en iyisi biraz daha beklemek :KK53:

Hiç dert etme bu dr.lar hep böyle bebeğim, Saglikli sin çok sevindim ikinizde opuldunuz :)
B balpeteek arkadaşım özel dr konusunda sana katılıyorum bende istanbuldayım ve yarın nasıp se bezmialem e gidecegim

Bişi olmaz olumlu düşün olumlu olsun tamam mı güzelim :)
tmm canım ama inş bu wc işi yolda yakalamaz beni ama olsun yinede olumlu düşünüyorum tatlımmm :KK17::KK17::KK17::KK17:

ben de sey yapıyorum bir bardak suya 5 adet kuru inciri geceden koyuyorum sabah kalkınca suyu içip icindeki incirleri yiyorum. 1 saat sonra tuvalete kosuyodum. ki cok kabızlık cektim Allah bi daha gostermesin acıdan kıvranıyorum. kayısı falan ise yaramadı sadece bu ise yaradı elhamdulıllah.
canim bu tarif ettigin kabizlik icinmi iyi geliyor?
incirleri yiyormussunya, 5 tane incir bir gun icin cok degilmi? incirin gebelikte bir zarari yok degilmi?

canim bu tarif ettigin kabizlik icinmi iyi geliyor?
incirleri yiyormussunya, 5 tane incir bir gun icin cok degilmi? incirin gebelikte bir zarari yok degilmi?
vallaha ben incir hamilelikte çok faydalı diye biliyorum ama tabikide herşeyin fazlası her zaman zarar. ama tüp bebek yaptıranlarda özellikle incir önerdiklerini duymuştum

vallaha ben incir hamilelikte çok faydalı diye biliyorum ama tabikide herşeyin fazlası her zaman zarar. ama tüp bebek yaptıranlarda özellikle incir önerdiklerini duymuştum
ne bileyim bi sorayim dedim tatlim ya,
benim kanamadan once ben, incir ve kayisi cok tuketiyordum, o yuzden herseye suc atiyorum galiba :D neyse bende deneyeyim yine incir suyunu:KK49:

kızlar herkes nasıl? işyerinden girmem pek mümkün olmuyor. ara ara girip okuyup kacıyorum genelde.. simdiye kadar hiç mide bulantım olmadı ancak bu mide yanması (yemek boruma kadar) felaket. doktor rennie duo surup kullanabilirsin demişti. ben de azcık inatlasıp, ciddi boyutlara gelmeden ilaç kullanmak istememiştim. biraz önce artık agrı-sızıdan duramayınca bir yudum surup içtim. içtikten 5 dk sonra bütün yanmam gecmişti. mucize gibi birseymiş cidden:) aklınızda olsun.

ne bileyim bi sorayim dedim tatlim ya,
benim kanamadan once ben, incir ve kayisi cok tuketiyordum, o yuzden herseye suc atiyorum galiba :D neyse bende deneyeyim yine incir suyunu:KK49:
canım asla yanlış bilgi vermek istemem ama sen yinede bi bakın derim madem böyle bi sıkıntı yaşadın belki sana etkisi farklıdır genel olarak ama bi sıkıntı yok diye biliyorum

Bez bağla yetişkin bezi :D :D :)

Canim avrupa yakasındyim bayrampasa
hahaha vallaha sonum öyle olacak heralde geçen gün kayısı yedikten 3 saat sonra rahatladım tam yola çıkıyoruz herkes kapıda beni bekliyor ben wcden çıkmadım ama çok şükür raahtlamıştım kayısı üzerine sıcak su çok iyi geldi

Kızlar üzerime öyle bir uyku çöktü ki .... :KK43: uyumamak için kendimi zor tutuyorum... Hem çalışıp hem hamile olmak zor gerçekten.... Kafamı masanın üzerine 2 dk koymamak için resmen direniyorum...
vallaha aynı durumdayız önceden kahve felan içiyodum artık oda yok uyudum uyucam

Back