- 22 Ağustos 2014
- 827
- 1.095
- 158
Günde bir fincan kahvenin sakıncası yokmuş. Ama bende içmiyorum. Olmazsa şimdi içeyim bir tane yoksa uyuyakalcam burda hiç hoş olmayacakvallaha aynı durumdayız önceden kahve felan içiyodum artık oda yok uyudum uyucam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günde bir fincan kahvenin sakıncası yokmuş. Ama bende içmiyorum. Olmazsa şimdi içeyim bir tane yoksa uyuyakalcam burda hiç hoş olmayacakvallaha aynı durumdayız önceden kahve felan içiyodum artık oda yok uyudum uyucam
ne biliyim ben içmiyorum aslında çok severim ama kıyamıyorum şimdi inşallah doğumdan sonra bol bol içerizGünde bir fincan kahvenin sakıncası yokmuş. Ama bende içmiyorum. Olmazsa şimdi içeyim bir tane yoksa uyuyakalcam burda hiç hoş olmayacak
Benimkinide bu ctesi duyduk. 11-14 hafta araliginda gel dedi. 2'li test icin.Doktor geçen hafta kalp atışlarını duydu ve birdahaki randevuyu 1ay sonraya verdi geç değilmi 4 hafta beklemek?
Beeen. Surekli uyuyorum.h.sonu battaniye ile gezdim resmenKızlar benim sat 14.08.2014 bende Mayıs annesi olucam herhalde ilk bebisim cok heyecan var :)
Ben keseyide kalp atışınıda gördüm. .Ama sürekli uykum var ve surekli yorgun gibiyim bnm gibi olan varmı ?
Rahstladiysan bırak beklesinler hamileligin tadını çıkar :)hahaha vallaha sonum öyle olacak heralde geçen gün kayısı yedikten 3 saat sonra rahatladım tam yola çıkıyoruz herkes kapıda beni bekliyor ben wcden çıkmadım ama çok şükür raahtlamıştım kayısı üzerine sıcak su çok iyi geldi
Hemen hemen hepimiz canım :)Kızlar benim sat 14.08.2014 bende Mayıs annesi olucam herhalde ilk bebisim cok heyecan var :)
Ben keseyide kalp atışınıda gördüm. .Ama sürekli uykum var ve surekli yorgun gibiyim bnm gibi olan varmı ?
Aynen cnm benim tahmini doğum tarihim 21 Mayıs seninle yakın sen kalp atışını duydunn muBeeen. Surekli uyuyorum.h.sonu battaniye ile gezdim resmen
esra ne yaptın kuzum dr gıttınmıCanım kaçıncı gün gördün benim göğüs gerginliği falan gitti umudu kestim iyice
Hayirli olsun. Evet tatlim. 6+0 da duydum.Aynen cnm benim tahmini doğum tarihim 21 Mayıs seninle yakın sen kalp atışını duydunn mu
mrb hblduk canım bnde Allahın ıznıyle 30 mayısta bebısımı kucagıma alıcam ınsallaaaaaaahhh :)Bissürü yeni annişler gelmiş hoşgeldiniz sefalar getirdiniz canlar :)
ne oldu sonuç canım inşallah kuzucuk iyidir.6+4 galiba canım ama bi doktor geç döllenme dedi bulantı oluyor bazen yarın gidiyorum bakalım ne olur
tire zaten hiç devlet gibi değil odalar özellerden çok daha güzel yalnız medifemada epidural normal doğum yaptırıyolar çok büyük rahatlık tavsiye ederim.Ben cuma günü gidicem ya o gun belli olur bizimde bir daha ne zaman gideceğimiz. Doğumu normal yapmıştim ben devlette tek sorun ikinamamdi odalar tek kişilik zaten allah nasip ederde bir sorun çıkmazsa yine devlette olur
bizde 7+5 teyiz bel ağrısı oluyor ama bu bulantılarının yanında o çok ufak bir sorunkızlar nasılsınız kac haftalık oldunuz biz 8+6 olduk 9 haftaya girdik inş rabbim nasip ederse sizde de bel agrısı varmöı benım belım cok agıryor ve kasıklarımda hareketlılık var
Gittim asim göremedi karindan baktı altı haftalik dedi hemen boş gebelik olmaz dedi ama arkasından da kendi düşerse kürtaja gerek kalmaz dedi perşembe kendi doktoruma gideceğim ama çok kötüyümesra ne yaptın kuzum dr gıttınmı