2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar kabızlık sıkıntısı çekenler var mı benim gibi
canm bendede aynı sorun var ama arada oluyo herzaman yok doktoruma söyledim ilaç verdi eczacıda önermedi içmeseniz daha iyi dedi kaysı yiyorum bol suyla beraber sende yapabilirsin hamilelikte ilerlerse kötü hemoroide neden olur

Canim cok saol cevabin icin aynen benimkide muz gibiydi doktor cok olumsuz konustu moralimi bozdu insallah benimkide gorunur canim benim....

tmm canım akşam hemen yapıcam çok tşkler inşallah iyi gelir

ben de sey yapıyorum bir bardak suya 5 adet kuru inciri geceden koyuyorum sabah kalkınca suyu içip icindeki incirleri yiyorum. 1 saat sonra tuvalete kosuyodum. ki cok kabızlık cektim Allah bi daha gostermesin acıdan kıvranıyorum. kayısı falan ise yaramadı sadece bu ise yaradı elhamdulıllah.

bende ilaç içmek istemiyorum bu yüzden altarnatik çözümlere bakıyorum akşama hemen incir işini yapıcam

akşam incir alıp hepsini denicem vallaha kaç gündür perişan oldum şiştikçe şişiyorum karnım davul gibi pantolonlar sıkıyor resmen mahfoldum

Kızlar tunaydin herkese, ah bu kabızlık, siskinlik, mide bulantısı, uyku hali, saçma sapan rüyalar, vesveseler, ruh hali bozuklukları. . Bu arada bende yarın nasıp se doktora gidiyorum, rüyamda bir erkek bebeği gördüm benimmis kızlar, isaretmidir nedir :) vajinadan hafif ağrı oluyor belimde ve bazen Karnımda, aman olsuun biz mutluyuz, bi arkadaşımız vardı dr a gidecekti noldu nolduuuuuuu??

vallahaa benim şikayetlerin hepsini yazmışsın biz çozüm yolu bulursan banada haber verirmisin :)

Doktor geçen hafta kalp atışlarını duydu ve birdahaki randevuyu 1ay sonraya verdi geç değilmi 4 hafta beklemek?

kızlar keseyi ne zaman gördünüz benim kan tahlili değerim 3898.48 çıktı ama keseyi tam göremedik

Hamilelikten oluyor canım bende kabus abuk sabuk rüyalar oho o kadar okuyorum ama yine de oluyor :) hamileleri melekler korurmus allaha sığıncaz yapacak başka bişi yok :)

Ahh şu hamilelik halleri işte.. Yediğimizi içtiğimizi geçtim, rüyalarımıza kadar etki ediyor.. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…