canm bendede aynı sorun var ama arada oluyo herzaman yok doktoruma söyledim ilaç verdi eczacıda önermedi içmeseniz daha iyi dedi kaysı yiyorum bol suyla beraber sende yapabilirsin hamilelikte ilerlerse kötü hemoroide neden olurkızlar kabızlık sıkıntısı çekenler var mı benim gibi
canm geç döllenmiş olabilir doktorlar adet tarihinden hesaplıyorlar benm 3 hafta geriden geliyo çok sorun etmeFarkli bi doktora gittim oda 15 gun geride dito iyice kafami bulandirdilar bayrami zehir ettiler iste beklicm
Canim cok saol cevabin icin aynen benimkide muz gibiydi doktor cok olumsuz konustu moralimi bozdu insallah benimkide gorunur canim benim....canm benm kesemde yuvarlak değil böyle muz gibi ama doktor bebeği görmeden kese güzel bi sorun olmaz demişti hemen tahlillerimi yaptırmıştı bir hafta sonrada bebek göründü betanda iyi güzel artmış bence haftana göre
tmm canım akşam hemen yapıcam çok tşkler inşallah iyi gelir
Canim gorundunmu doktora .? Insallah iyi haberler almissindir ben simdi hazirlaniyorum cikarim birazdan bakalim bu doktor ne diyecekSıra bekliyorum şimdi çok korkuyorum
bende ilaç içmek istemiyorum bu yüzden altarnatik çözümlere bakıyorum akşama hemen incir işini yapıcamcanm bendede aynı sorun var ama arada oluyo herzaman yok doktoruma söyledim ilaç verdi eczacıda önermedi içmeseniz daha iyi dedi kaysı yiyorum bol suyla beraber sende yapabilirsin hamilelikte ilerlerse kötü hemoroide neden olur
akşam incir alıp hepsini denicem vallaha kaç gündür perişan oldum şiştikçe şişiyorum karnım davul gibi pantolonlar sıkıyor resmen mahfoldumben de sey yapıyorum bir bardak suya 5 adet kuru inciri geceden koyuyorum sabah kalkınca suyu içip icindeki incirleri yiyorum. 1 saat sonra tuvalete kosuyodum. ki cok kabızlık cektim Allah bi daha gostermesin acıdan kıvranıyorum. kayısı falan ise yaramadı sadece bu ise yaradı elhamdulıllah.
konuyu bilmiyorum ama allah yardımcın olsun inşallah herşey güzel olurSıra bekliyorum şimdi çok korkuyorum
vallahaa benim şikayetlerin hepsini yazmışsın biz çozüm yolu bulursan banada haber verirmisin :)Kızlar tunaydin herkese, ah bu kabızlık, siskinlik, mide bulantısı, uyku hali, saçma sapan rüyalar, vesveseler, ruh hali bozuklukları. . Bu arada bende yarın nasıp se doktora gidiyorum, rüyamda bir erkek bebeği gördüm benimmis kızlar, isaretmidir nedir :) vajinadan hafif ağrı oluyor belimde ve bazen Karnımda, aman olsuun biz mutluyuz, bi arkadaşımız vardı dr a gidecekti noldu nolduuuuuuu??
Karından baktı göremedi altı haftalik daha görülmez dediIns iyi haberler alirsin
Karından baktı göremedi altı haftalik daha görülmez dediCanim gorundunmu doktora .? Insallah iyi haberler almissindir ben simdi hazirlaniyorum cikarim birazdan bakalim bu doktor ne diyecek
Banada aynini dediydi bekkicez caresi yokKarından baktı göremedi altı haftalik daha görülmez dedi
Kendi doktorum vajinal de bakıyor bakalım ne diyecekBanada aynini dediydi bekkicez caresi yok
Kelin merhemi olsaaaaaavallahaa benim şikayetlerin hepsini yazmışsın biz çozüm yolu bulursan banada haber verirmisin :)
Hamilelikten oluyor canım bende kabus abuk sabuk rüyalar oho o kadar okuyorum ama yine de oluyor :) hamileleri melekler korurmus allaha sığıncaz yapacak başka bişi yok :)
Iyi olur insKendi doktorum vajinal de bakıyor bakalım ne diyecek
Canim ben alttan 5+3te gordumkızlar keseyi ne zaman gördünüz benim kan tahlili değerim 3898.48 çıktı ama keseyi tam göremedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?