• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar kabızlık sıkıntısı çekenler var mı benim gibi

kabızlığa simdiden cozum bulmak lazım. çünkü ıkınmamak gerekiyor hamilelikte. bir de zaten ilerleryen zamanlarda hiç kabızlık problemi olmayanların bile sıkıntı yaşadığı biliniyor. sabah ılık suyla incir yiyebilirsin ac karnına. gün içinde aralarda da incir kurusu ye. beni en cok bu rahatlatıyor.

kabızlığa simdiden cozum bulmak lazım. çünkü ıkınmamak gerekiyor hamilelikte. bir de zaten ilerleryen zamanlarda hiç kabızlık problemi olmayanların bile sıkıntı yaşadığı biliniyor. sabah ılık suyla incir yiyebilirsin ac karnına. gün içinde aralarda da incir kurusu ye. beni en cok bu rahatlatıyor.
canım ben 4 gün sıkıntı çektim 4 5 tane kayısı kurusu yedim üstüne ılık su çok iyi gelmişti ama o bir kere oldu incirin kurusunu mu yapıcaz yaşını mı onuda deneyim bi

Kızlar merhaba, 5+4 olduk biz bugün.. Sormak istediğim kabus ya da kötü rüya görenler var mı aramızda ? Bugün 3 gündür üst üste kabuslar görüyorum. Hayatımda toplasan 3 kez bile görmemişimdir ama son 3 gündür üst üste görür oldum. Eşime anlatınca da o da yok artık o da mı yoksa hamilelikten dedi espri yaparak. Ben de hakikatten olur mu olur dur ben bunu da bir araştırayım dedim ve gebelikte kabus görmek diye bir sürü başlıkla karşılaştım. Yani demem o ki normal bir durummuş aslında. Hormonlar değiştiğinden ve doğacak çocuk ile ilgili endişelerimiz olduğundan, biraz da stres yüklü olduğumuzdan böyle durumlar olağanmış. Ama daha çok erken ve çok sık değil mi ? Ne yapacağız ? :(

Kızlar merhaba, 5+4 olduk biz bugün.. Sormak istediğim kabus ya da kötü rüya görenler var mı aramızda ? Bugün 3 gündür üst üste kabuslar görüyorum. Hayatımda toplasan 3 kez bile görmemişimdir ama son 3 gündür üst üste görür oldum. Eşime anlatınca da o da yok artık o da mı yoksa hamilelikten dedi espri yaparak. Ben de hakikatten olur mu olur dur ben bunu da bir araştırayım dedim ve gebelikte kabus görmek diye bir sürü başlıkla karşılaştım. Yani demem o ki normal bir durummuş aslında. Hormonlar değiştiğinden ve doğacak çocuk ile ilgili endişelerimiz olduğundan, biraz da stres yüklü olduğumuzdan böyle durumlar olağanmış. Ama daha çok erken ve çok sık değil mi ? Ne yapacağız ? :KK43:
aslında ben kabus değilde abuk subuk rüyalar görüyorum 3-4 gündür bundanmış demek öğrenmiş oldum :)

evett geçen hafta gittim çok şükür keseyi gördük 10 gün sonrada kalp atışlarını duyarsın dedi sen gittin mi cnm

Gitmedim canım gidince direk kalp atışını filan duymak istiyorum kısmet olursa bayramdan sonra giderim inşallah

canım ben 4 gün sıkıntı çektim 4 5 tane kayısı kurusu yedim üstüne ılık su çok iyi gelmişti ama o bir kere oldu incirin kurusunu mu yapıcaz yaşını mı onuda deneyim bi

yani erik de kayısı da bana fayda etmiyr. incirin şimdi tazesi de var ama ilerleyen zamanlarda olmayacak. kurusu bana iyi gelmişti. taze yoktu o zamanlar:) hatta günde bir incir kurusuyla cozmustum. eger zaten bunlarla da olmuyorsa dr bitkisel ilaç vereyim demişti. ama ben sorunu cozmustum ilaç almadım. bir de kayısı falan kaynatıp posasıyla falan yemeklerde içmek de faydalı demişlerdi. onu da deneyebilirsin ;) ama öncelikle incir;)

Kızlar merhaba, 5+4 olduk biz bugün.. Sormak istediğim kabus ya da kötü rüya görenler var mı aramızda ? Bugün 3 gündür üst üste kabuslar görüyorum. Hayatımda toplasan 3 kez bile görmemişimdir ama son 3 gündür üst üste görür oldum. Eşime anlatınca da o da yok artık o da mı yoksa hamilelikten dedi espri yaparak. Ben de hakikatten olur mu olur dur ben bunu da bir araştırayım dedim ve gebelikte kabus görmek diye bir sürü başlıkla karşılaştım. Yani demem o ki normal bir durummuş aslında. Hormonlar değiştiğinden ve doğacak çocuk ile ilgili endişelerimiz olduğundan, biraz da stres yüklü olduğumuzdan böyle durumlar olağanmış. Ama daha çok erken ve çok sık değil mi ? Ne yapacağız ? :KK43:
Bende de oluyor canım. İlk hamileliğimde de olmuştu. Sanırım dua etmekten başka yapabileceğimiz birşey yok...:(

arkadaşlar ultrsonlarınızı alttan mı karından mı yaptırıyorsunuz? kalp atışını falan duyanlar hangisiyle duydunuz? bilgi verir misiniz?

Bende bayramdan sonrayi bekleyecegim cok zor bir bekleyis olacak ..gogus hassasiyetim kasik kramplarim yok oldu gogsum eskiye dondu ...hayirlisi allahtan artik :KK42:
Hayırlı haberler olur inşallahh canım zor ama sonucu hayırlı güzel olcak inşallah :)

Merhaba arkadaslar benim gebelik haftam 6*2 cumartesi doktora gittim keseyi begenmedim dedi yuvarlak degilmis tahlil istemisti on bes gun sonra gel dedi bende netten baktim tahlil sonucuna beta 3258.7 bu azmi nasil gordugumden beri dondum kaldim oturuyorum oyle varmi bu konusuda bir fikri olan :(

Günaydın Herkese :) idrar yollarımdaki problemi arka arkaya içtiğim bol miktardaki su sayesinde atlattım çok şükür. Eğer sizlerinde başına gelirse diye yazıyorum bunu. Çünkü hamilelik döneminde sık karşılaşılan bir sorun. Bugün pazartesi ve bebişimle işe geldik yine :) tek sorun oda arkadaşımın ağır ve bayat kokan parfümü:KK43: miğdem alt üst oldu :KK43: nuh zamanından kalma parfüm kullanıyor kendisi.... Birşey de diyemiyorum. Bu soğukda odanın camını açtım oturuyorum :KK43:(
Gelmiş geçmiş olsun canim :) o parfüm süper de olsa sana dokuncakti bi de berbat bi koku öf allah kolaylik versin valla Kıyamam burnunu tika arada anlar belki:eek:

Back