Alsancaktayim canım :) sen izmirlisin ama burda değilsin sanırım izmir tutkudur yaayyy sen izmir de misin neresindesin yaaa izmiri özledim... gelemiyorum kii doğumdan önce de gelemiycemm
yok canım bulantiya takilma benim kızımda da hic bulantim olmadi. Ne güzel iste rahatiz. Su cumayida güzel haberlerle döndük mü biraz daha rahatlariz. Cuma kacta randevun 3 de gidicem ben
gelisimci
""sağ sol yumurtadan döllenme yada rahime düştükten sonra durduğu yer belli ediyormuş..kızımda dr. ilk muayenede söylemişti..büyük ihtimal kız demişti"""
Peki senin bebeğin rahimde durusu nasıldı, kız oldugunu hangi sözlerle belirtmişti
B
Bu olaya amatörce cevap veriyorum. Dün akşam incelemiştim ve oğlumun ultrason resmine bakarak onayladım7 8 9 haftalik ultrason resmini alıyorsun bakıyorsun sağa yatkın kiz sola yatkınsa erkek oluyormuş. Ve kese şekli de önemli. Erkek te yuvarlak olmuyor böyle fasulye tanesi gibi. Kızın kesesi yuvarlak oluyor. .. oğlumun fasulye gibi kesesinde sola yatkın duruyormus yavrum :)
canım sınav nasıl geçti..birde iptal filan diye duydum doğrumu? bu arada nerelisin ? gelin çayların bitmiyor :)Esnemekten ağzım ayrıldı. Nasıl bir tatlı yorgunluk bu uzerindeki? Kat kat giyinmeme rağmen üşümek de cabasi. Ah benim güzel meleğim daha minicikken nasıl da bu kadar etki yapıyorsun sen annede? :)
Bu arada yarın kpss sınavı var nasıl uyanacam bensinav sonrası hazırlanıp gene gelin cayina gidicem öf tempolu bir gün olacak benim için
canım bol su tüketmen iyi gelir ama yinede dr.a görün riskli çünkü..ben hamileyken geçirdim..dr. ilaç vermişti...Kızlar idrar yollarımda enfeksiyon var sanırım.idrarımı yaptıktan sonra yanma hissediyorum. Birşey batıyor gibi oluyor. bol su içerek atlatabilirmiyim acaba? Aranızda bu durumu yaşayan varmı??
canım inşallah bebek vardır..bu arada dış gebelikte kese oluşmuyor..Allah korusun ama senin olursa boş gebelik olabnilir..dış gebelik allah kimseye yaşatmasın..çok çok zor...slm kizlar bende ikinci cocuguma hamileyim. Bugun kahve akintim vardi 5+6 haftamdayim. Progestan Verdi dusuk tehditim var. Ve kese gozukuyor ama ici bos. Sizde nezaman gozuktu kesenin icinde bebeginiz? Ins gorurum buhafta. Bis gebelik olmasindan korkuyorum
Günaydın ve sağlıklı bir gün daha dileğiyle,
Kızlar insallah benim gibi kanaması olan bir an once rahata, huzura kavuşur!
Insan hamile ilken her dönemde olan gelişmeyi kafaya takiyor. Biz bu durumları atladikdan sonra bu sever başka panik ve endişelerimiz olcak. Bebeyin gelişimi; boyu, kg sunu tartışacağız insallah keyifli ve sağlıklı bir gebelik geçireceğiz hepimiz!!
kızımdayken vardı bir ay icinde kendiliğinden eridi. Ins seninkide kaybolurGünaydın güzel anne adayları.. Size bir sorum var hamileyken ortaya çıkan yumurtalık kistiniz oldu mu kimse bahsetmemiş bi sormak istedim.. Benim gittikçe büyüyo ve doktorum endişeleniyor bebek varken ona müdahele edemeyiz diye
haklısın ... :)Hmmm sıkıntı o işte. .. doktoruna danis belki şurubu vardır. .. folik asit gerçekten önemli çünkü. ..
demeeee kızz oyleeKüçükse sansli sin :) benim de küçük. Ama bu sefer Porsuk Porsuk duruyor. Sanki iki kat küçülüyor :) ama gerçekten öyle :) heheheh eh :)
7 haftalıkken olctuler benm.. yanı aslında ben ılk hamılelıgımı ogrendıgımde doktor bana demıstı dahılıyeye gorun dıye bazen onemlı bazen onemsız olabılıyo bu durum dedı ona gore onlem alınsın gebelıkte bole bı sorun yasamak ıstemıorum dedı bende gıtmemıstım doktora gecen hafta gıttın mı dıye sordu hayır dedım kızdı doktorr bugun hemen gırunuosun dahılıyeye dedı gıttım ıste test yaptı az calısıo dedı..canım troidini kaçıncı hafta da ölçtüler... benim de geçen gebelikte az çalışıyordu... ama hamile değilken normal çalışıyodu... 5 . haftada da iyiydi değerlerim şimdi yıpranmamak için ölçtürmeye de gidemiyorum
hayırlı olsun :)Merhaba kizlar allah izin verirse bende mayis annesi olucam 5+3 hatalik hamileyimmm
canim simdilik bence kafana takma!Günaydın güzel anne adayları.. Size bir sorum var hamileyken ortaya çıkan yumurtalık kistiniz oldu mu kimse bahsetmemiş bi sormak istedim.. Benim gittikçe büyüyo ve doktorum endişeleniyor bebek varken ona müdahele edemeyiz diye
masallah canim, hayirli olsun :)Merhaba kizlar allah izin verirse bende mayis annesi olucam 5+3 hatalik hamileyimmm
Sagol canimmasallah canim, hayirli olsun :)
sağol canımm yarın kontrole çagırdı doktorumuz yarında yaptırıcam dün bi kaç daml kanamam oldu o yüzden değerim normal mi diye sordum çok teşekkür ederimSelam.benim 5 haftalikta 12.935 ti. 2 gun sonrasinda 24bin olmustu.bi dahayaptirmadim.bende ikiz diye dusunmustum ama alakasi yokmus. Bugun tek oldugunu ogrendim. 2 gun sonra yine yaptir artis orani onemli cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?