• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bir grip haberi de benden:KK1: kaç gündür kırgınlık vardı zaten dün boğaz ağrısıyla başladı ve gece hoop grip :( çok zormuş kızlar halsizim sürekli wcye çıkıyorum boğazım çok acıyor. Bitki çayı da içemiyorum. Sıcak su limon ve bal la rahatlamaya çalışıyorum. Burnum akmaya başlasa rahatlıcam ama o da yok. Aman diyim dikkat edin benim bağışıklık zaten zayıftı artık naparım bilmiyorum

Günaydın güzel anne adayları.. Size bir sorum var hamileyken ortaya çıkan yumurtalık kistiniz oldu mu kimse bahsetmemiş bi sormak istedim.. Benim gittikçe büyüyo ve doktorum endişeleniyor bebek varken ona müdahele edemeyiz diye :KK43:

Ben de bununla ilgili yazacaktım. Ben de Cuma günü doktora gittim. 5+1 de yani. Doktor dedi ki küçük bir de kist var. Ama bir süre içinde kaybolacak. Bu bebeği besleyen bir kisttir. Açıkçası şaşırdım ve endişelendim dedim. O da endişelenilecek bir şey değil dedi. Araştırmak lazım bu konuyu...

yağmurlu istanbuldan merhaba

Merhaba... Bir İstanbul'lu daha :) Sen nerelerdesin? Ben Beylikdüzü Yakuplu-Merkez

Amannnn ilaçsız atlatmak için dikkat etmeye başlarsan ne iyi olur :) Dikkat et kendine. Çok geçmiş olsun

Bir grip haberi de benden:KK1: kaç gündür kırgınlık vardı zaten dün boğaz ağrısıyla başladı ve gece hoop grip :KK43: çok zormuş kızlar halsizim sürekli wcye çıkıyorum boğazım çok acıyor. Bitki çayı da içemiyorum. Sıcak su limon ve bal la rahatlamaya çalışıyorum. Burnum akmaya başlasa rahatlıcam ama o da yok. Aman diyim dikkat edin benim bağışıklık zaten zayıftı artık naparım bilmiyorum
canım geçmiş olsun sanada vicks buhar öneriyorum..hem boğazına iyi gelir hemde burnun açlılır

Ben de bununla ilgili yazacaktım. Ben de Cuma günü doktora gittim. 5+1 de yani. Doktor dedi ki küçük bir de kist var. Ama bir süre içinde kaybolacak. Bu bebeği besleyen bir kisttir. Açıkçası şaşırdım ve endişelendim dedim. O da endişelenilecek bir şey değil dedi. Araştırmak lazım bu konuyu...

Merhaba... Bir İstanbul'lu daha :) Sen nerelerdesin? Ben Beylikdüzü Yakuplu-Merkez

Amannnn ilaçsız atlatmak için dikkat etmeye başlarsan ne iyi olur :) Dikkat et kendine. Çok geçmiş olsun
seninle daha önce görüştük diye hatırlıyorum..çünkü senin beylikdüzünde olduğunu biliyorum :) ben küçükçekmece halkalı atakentteyim canım...

Arkadaşlar merhaba yeni üyeyim daha ilk yazışım :) Rabbim hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat nasip etsin. Ben Elevit kullanıyorum onu kullandığımın ertesi gün acayip mide bulantısı çekiyorum ve çıkarıyorum. 3 gün içmedim o zaman pek olmadı bulantım acaba sizin durumlar nasıl? böyle birşey yaşayan var mı?

demeeee kızz oylee :D cok fena takıntı yaparımm :D bıde en korktugum seyyy karnımın catlamaası :KK43: catlamasını ıstemıorum.. ınsallahh catlamaz..
Korkma ya... felaket tellali gibiyim ama kendimden bahsediyorum ben :) ben karnımı bırak dizlerime kadar catladim. Çok zayıftım hamile kaldigimda birden kilo alınca mecbur catladim :) ama ben onlarla mutluyum. Dünyalar güzeli bir evlat getirmişim dünyaya. Sende takılma :)

Kızlaar. ... Bugün kpss kpss derken çok yoruldum. Bir de yağmur okuldan arabaya gidene kadar sırılsıklam oldum vallahi :) ama çok güzel yağdı mübarek. Yan etkilerinden dolayı progestani 2 saat oteledim bir şey olmaz sanırım :) öpüyorum sizleri:) siz neler yaptınız bakalım. ...

Dayanamayip yarin doktora gitcem bebegim canlanmis mi diye aldigim nefes yedigim yemek zehir oldu kac gundur arada midem bulaniyo bise yiyemiyorm canim hic istemiyo kasik agrilarim arafa devam wc gitmeye korkuyorum lekelenirim diye uc tane 200 luk progestan iciyorum rabbim ins bnada nasip eder bu bebegi ins kesem hala bos degildir pata pul hic bise umrumda degil caresizlik ne kotu

Arkadaşlar merhaba yeni üyeyim daha ilk yazışım :) Rabbim hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat nasip etsin. Ben Elevit kullanıyorum onu kullandığımın ertesi gün acayip mide bulantısı çekiyorum ve çıkarıyorum. 3 gün içmedim o zaman pek olmadı bulantım acaba sizin durumlar nasıl? böyle birşey yaşayan var mı?
Elevitin içinde domuz jelatini olduğu söyleniyor,burdan bi kaç arkadaşta yazmıştı

Dayanamayip yarin doktora gitcem bebegim canlanmis mi diye aldigim nefes yedigim yemek zehir oldu kac gundur arada midem bulaniyo bise yiyemiyorm canim hic istemiyo kasik agrilarim arafa devam wc gitmeye korkuyorum lekelenirim diye uc tane 200 luk progestan iciyorum rabbim ins bnada nasip eder bu bebegi ins kesem hala bos degildir pata pul hic bise umrumda degil caresizlik ne kotu
Midenin bulanmasi hayra isaret. Sıkıntıya sokma kendini de bebeğini de... dualarım seninle...

Haklısın bende perişan oldum bende yarın gidiyorum inşallah güzel haberlerle döneriz ama en kötüye hazırladım kendimi kürtaj falan araştırdım bugün

Haklısın bende perişan oldum bende yarın gidiyorum inşallah güzel haberlerle döneriz ama en kötüye hazırladım kendimi kürtaj falan araştırdım bugün
Bende canim en kotuyu düşünüyorum kurtaj oldum daha once zorlugunu cekmedim sukur ama yinede insan korkuyo

Bende canim en kotuyu düşünüyorum kurtaj oldum daha once zorlugunu cekmedim sukur ama yinede insan korkuyo
Kürtajdan da korkuyorum tekrar hamile kalamazSam diye korkuyorum korunma süresi istemiyorum çok doluyum yani hangi hastaneye gideceksin

Kürtajdan da korkuyorum tekrar hamile kalamazSam diye korkuyorum korunma süresi istemiyorum çok doluyum yani hangi hastaneye gideceksin
Bn suan mersindeyim farkli bi doktora gitcem kurtaj derlerse yapck bise yok rabbim korusun ozel adanada olurum off dusunmk bile istemiyorm

Back