• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hepimizi kavustursun allahim canım benim :) ayrıca ne seçiyor o şeklini beğenmemis... sakin bozma moralini. .. bir sorun olursa bildiğim bir şeyse yardım ederim canım benim her zaman :KK66:
Cok tesekkur ederim canim :) icimi rahatlattin valla nefes aldim...

parçaların etrafı sıvı oluyo ya kahverengi. inşallah hepsi geçer. çok sağol ya artık biliyorum o yeşil kahve parçaların sebebini.
Canim ya bosu bosuna stres yasamissin.. Ben bunu bilmeyen doktora diyecek bisey bulamiyorum.. Kadinlar kulubunde basliklar bile var bu jelle ilgili oralarda da herkes yaziyor bunu.. Tamam belki kahverengi akintin var ama cok sukur parca falan dusurmuyosun..

slm kizlar bende ikinci cocuguma hamileyim. Bugun kahve akintim vardi 5+6 haftamdayim. Progestan Verdi dusuk tehditim var. Ve kese gozukuyor ama ici bos. Sizde nezaman gozuktu kesenin icinde bebeginiz? Ins gorurum buhafta. Bis gebelik olmasindan korkuyorum:(

Oyle yaparim sanirim artik canim insallah bizde goruruz miniklerimizi..ama ben umidimi yitirdim sanirim arkadasim :KK43: seni nezaman cagirdi tekrar doktorun ve senin kesedemi ince uzun
Canım Allah'tan ümit kesilmez hiç bir zaman beni Çarşamba gününe çağırdı. Ayrıca benim kız kardeşiminde kesesi ince uzunmuş 7. Haftada düzelmiş ve bebeğide şuan 3,5 aylık inşallah hayırlısıyla bizimde öyle olur iyi geceler

bende gitmedim merak ediyorum nasıl diye. erken gidince de doktorlar yok kese var bebek yok kalp atışı yok filan deyip

Kesinlikle haklısın. 7-8. haftalardan itibaren bebek ve kalp atışı görülebilirken doktorlar felaket tellallığı yapıyorlar.

arkadaslar benim de mesela ilk bebegim. 5+3de ögrendim ama doktora ilk kez dün gittim (8+1) sürekli git gel yapıp oldu olmadı kalbı bugun atmadı yarın gel dememek için, moral bozup cok sey dinlememek ve okumamak gerekiyo bazen. tabi ki 7. veya 8.haftada kalp atısı ve kese kontrolu olucak. tabiki 12.haftada falan 2li tarama 16.haftada 3lü tarama 24.haftada şekeryükleme yapılacak. bunlar önemli ve atlanmaması gereken seyler. ama sürekli doktor kapısını asındırmak ve her seye evham yapmak da iyi değil bence. . bazen burayı okuyup okuyup ya dıs gebelikse ya düşükse diye ne dert edindim evde 3 hafta bekleyene kadar. burası bile zaralı :)) hahahahhaha :)

allah sağlık sıhhat versin herkese. rabbim bebeklerinizi size bagıslasın.

Ay evet ilk gebeliği çok daha erken öğrendim çok zor oldu. Ama ben 2 li 3 lü taramaları yaptırmadım gerekli görmüyorum yaptırmayı düşünmüyorum ama 20 ki haftalarda detaylı ultrason ile bebeğin organlarına falan bakılıyor onu kesinlikle tavsiye ediyorum

slm kizlar bende ikinci cocuguma hamileyim. Bugun kahve akintim vardi 5+6 haftamdayim. Progestan Verdi dusuk tehditim var. Ve kese gozukuyor ama ici bos. Sizde nezaman gozuktu kesenin icinde bebeginiz? Ins gorurum buhafta. Bis gebelik olmasindan korkuyorum:KK43:

Sakın korkma. Şuan çok erken. Doktorlar her ihtimale karşı böyle şeyler söylüyorlar. Sabırla 7.8. haftaları bekle

slm kizlar bende ikinci cocuguma hamileyim. Bugun kahve akintim vardi 5+6 haftamdayim. Progestan Verdi dusuk tehditim var. Ve kese gozukuyor ama ici bos. Sizde nezaman gozuktu kesenin icinde bebeginiz? Ins gorurum buhafta. Bis gebelik olmasindan korkuyorum:KK43:

Canım korkma hiçbir şekilde 7. Haftalara girmeden bebeği görmedik diye. Çünkü ben Sata göre 6+2 de gittim ultrason bana 6+1 olduğunu söyledi ve kesenin içi sadece iki nokta halinde ydi. Yani 5+6 da gitsem belki benimde görünmeyecekti. Bir de leke de varsa bence vajinal baktırma sabırla bekle.

5+4 şuanda.sadece kese görüldü. pazartesi kalp atışını duymamız lazım duymazsak sorun var diyo dr. benim dr da iş yok ya değiştircem.
Ya bu doktorlar beni de çıldırtiyor ben 6 haftalik ken keseyi ve bebeği küçücük gören kanamalı alan gördüğü halde 2 hafta sonra kalp atışı için gün veren de doktor sonuçta seninki de doktor ... bir arkadaş doğru demiş öyle pat diye yüzüne kürtaj diyen bos kese diyen doktor da doktor olsa da insan değil benim gözümde. ..

tsk kizlar. Persembe sabahi yine gitcem kontrole. Ozaman 6+4 olmus oluyom. Ins ozaman gozukur bebek.

gözünüzaydın. bthcg bakıldı mı? kaç çıktı?
teşekkür ederim canım benim betaya bakılmadı..dr.le tel. görüşüp 25. gün bakıldı adete 5 gün kala 13.7 çıkmıştı..2 gün sonra 27. gün bakıldığında 39.7 çıktı..artış görünce dr. artık bakmana gerek yok haftaya cuma gel demişti...

Ay canım aynı belirtileri sormamin sebebi çok bulantı gibi olmayınca insan korkuyor acaba ters bi durum mu var diye... cuma günü bekliyorum haberini inşallah ikimiz içinde iyi olur canım cevap için teşekkür ederim...
yok canım bulantiya takilma benim kızımda da hic bulantim olmadi. Ne güzel iste rahatiz. Su cumayida güzel haberlerle döndük mü biraz daha rahatlariz. Cuma kacta randevun 3 de gidicem ben

Benim kanamam 6. Hafta da oldu. Kahverengi ydi kırmızı değildi. Bir hafta yattım. Iki gun sonra da kanamam gecti. Bir hafta sonra kontrolde kese yukarı çıkmıştı. Şimdi de kese icinde kanama alanı gördü. 3 gün rapor verdi yine. Bu da geçecek inşallah. Bayramdan sonra yine kontrolum var... merakla bekliyorum yavrumun kalp atislarini :KK66:
hehhee :D canım yaa .. bende gıdıorum doktora ıste troıdlerın az calısıo dedı hap verdı ıste bakalımmmm.... ..
canım troidini kaçıncı hafta da ölçtüler... benim de geçen gebelikte az çalışıyordu... ama hamile değilken normal çalışıyodu... 5 . haftada da iyiydi değerlerim şimdi yıpranmamak için ölçtürmeye de gidemiyorum

Aynen ya çürük gibi acıyorlar. Birde buyuduler dolgunlastilar :KK66: ben birde yatarken yüzüstü yatarim artık sanki bir d dolgunluk hissediyorum rahmimde baskı yapıyor yatamiyorum. Ayva kıvamında da karnım oldu bu arada :KK66:
aynen benim de irice bi ayva göbeğim oldu:KK49:

Oldu deseydin :) doktorlar kasap olmuş kesip biçmeye çok meraklilar. .. sen değiştir arkadaşım doktorunu. Çünkü bu kadar erken duyamayabilirsin. Ama duyabilirsinde. Tamamen doktorun aletin bağlı. Ama dediğim gibi kürtaj diyen doktordan kaç. Zalim doktor kategorisinde onlar :)
kesinlikle mümkünse kürtaj da olmayın ben en son öyle yaptım ne ilacını kullandın ne kürtaj oldum içtim soğan suyunu şifa Allahtan parça parça temizlendi içim sonra başka dr. a gittim tertemiz hemen gebelik düşünebilirsin dedi... ötekine kalsa kesip kenara bırakıcak... bilseydim boş gebeliğim de de kürtaj olmazdım... zaten o kürtaj beni bitirdi ya neyse...

Günaydınlaaaar. :D. Birazdan güzelce giyinip yuruyuse cikacagim. Hepinizi davet ediyorum. Biraz acik hava hepimize iyi gelir. Mevsim gecisi oldugundan hastaliklar salginlar artti. Kapali ortamlar bizim icin riskli. Ellerimizi sık sık yıkayalım. Evlerimizi de guzelce havalandiralim e mi? :KK6:

Günaydın ve sağlıklı bir gün daha dileğiyle,

Kızlar insallah benim gibi kanaması olan bir an once rahata, huzura kavuşur!

Insan hamile ilken her dönemde olan gelişmeyi kafaya takiyor. Biz bu durumları atladikdan sonra bu sever başka panik ve endişelerimiz olcak. Bebeyin gelişimi; boyu, kg sunu tartışacağız insallah keyifli ve sağlıklı bir gebelik geçireceğiz hepimiz!!

Back