• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sakın umudunu kaybetme. Çünkü akinti halinde geliyor akinti korkma lütfen. .. bebeğinin seninle olduğunu düşün hep. Şakir şakır kanaması olip sağlıklı bebekler dünyaya getirenler var. Kırmızı olmadığı sürece korkma. Kusura bakma soruyorum hep kaç haftalik oldu bebeğin? Gördün mü hiç kalp atışı falan... bak daha görmedi sen o kalp atislarini duyunca agliycaksin. Pişman olacaksın düşüncelerin için. Merak Etme onlarda çok güçlü. Ve unutma o gücü meleklerimiz bizden alıyor. :KK66:
5+4 şuanda.sadece kese görüldü. pazartesi kalp atışını duymamız lazım duymazsak sorun var diyo dr. benim dr da iş yok ya değiştircem.

evet onu kullanı
Canim crinone vajinal jel mi kullaniyorsun.. Korkma ben de kullaniyorum o jel bi sure sonra tekrar disari atiliyor.. Boyle cokelek gibi bi kivamda..
yorum. kullanmaya başladığımdan beri işte aynı çökelek kıvamında gerçekten. ama bende lekelenme de olduğu için kahverengi oluyo. ben de parça düşüyo herhalde diye üzülüyodum kaç gündür. içimi rahatlattın. çok sağol. şu lekelenme de bitse bebeği de görsem rahatlıcam Allahın izniyle

evet yaa benımde oylee hafıf gobegım cıktııı.. :D bıde bı damla bı tıvaletm gelsın sankııı uc saat tuvalet tutmusum gıbı baskı yapıo.. cok fena. gogslerım benımde dolgunlastııı :) zaten gogsumun bıırı buyuk bırı kucuk sınırım bozuluo buna ınsallahh esıtlenır :D:D :D bıde damarlar belırgınlesmeye basladı.. aama elll surmek ımkansız cok fecı acıyooo...
Bozma sinirini çünkü o göğüsler emzir diken sonra sarkicak alış bu değişimlere hehehe :) bu arada ilk anne olacak annelere sesleniyorum emzirebildiginiz kadar emzirin. Sakın kimseye kulak aşmayı yok 1 yaşından sonra ise yaramıyor diyenlere. Hiç alakası yok fibrokistik hastası olarak doktorum ikinci gebeligim de bırak emin kendi bırakana kadar dedi. Sana o kadar faydası olacak ki dua edeceksin bebeği ne dedi. Meme kanserini % 90 a kadar engelliyor bilginiz olsun. ... ;)

hahaha sormaa ya bana mıde bulantısı ıcın hap verdı ben onu kullanmıyorum sabahları bulantım oluyo gecıyo sonra ama bulantı olması bebegımn saglıklı oldugunnun ve hala orda yasadıgın bı gostergesı benım ıcın :):) folidoce yazdı bıde acıkcası onu da kullanmıyorum.. duzenlı beslenıyorum sut ıcıyorum cevız yıorum falan onemlı olan saglıklı beslenmek :)
Folik asit kullanmalısınız ama. Onu aksama çünkü o bebeğin gelişimi için çok onemli . Yanında süt iç ceviz ye yine.

kızlar son adet tarihime göre 5+2deyiz kan tahlili sonucum 2324.85 çıktı sizce normal mi
doktorum daha muayene etmedi kısmetse p.tesi günü edicek
aşılamayla hamile kaldım acaba ikiz falan olabilir mi
Selam.benim 5 haftalikta 12.935 ti. 2 gun sonrasinda 24bin olmustu.bi dahayaptirmadim.bende ikiz diye dusunmustum ama alakasi yokmus. Bugun tek oldugunu ogrendim. 2 gun sonra yine yaptir artis orani onemli cunku

5+4 şuanda.sadece kese görüldü. pazartesi kalp atışını duymamız lazım duymazsak sorun var diyo dr. benim dr da iş yok ya değiştircem.
Oldu deseydin :) doktorlar kasap olmuş kesip biçmeye çok meraklilar. .. sen değiştir arkadaşım doktorunu. Çünkü bu kadar erken duyamayabilirsin. Ama duyabilirsinde. Tamamen doktorun aletin bağlı. Ama dediğim gibi kürtaj diyen doktordan kaç. Zalim doktor kategorisinde onlar :)

Folik asit kullanmalısınız ama. Onu aksama çünkü o bebeğin gelişimi için çok onemli . Yanında süt iç ceviz ye yine.
canım benım hap yutma problemım var yuttugum anda dırekt cıkartıyorum... troıd ıcın olan hapı muzun ıcıne koyup oyle yutuyorum..

Bozma sinirini çünkü o göğüsler emzir diken sonra sarkicak alış bu değişimlere hehehe :) bu arada ilk anne olacak annelere sesleniyorum emzirebildiginiz kadar emzirin. Sakın kimseye kulak aşmayı yok 1 yaşından sonra ise yaramıyor diyenlere. Hiç alakası yok fibrokistik hastası olarak doktorum ikinci gebeligim de bırak emin kendi bırakana kadar dedi. Sana o kadar faydası olacak ki dua edeceksin bebeği ne dedi. Meme kanserini % 90 a kadar engelliyor bilginiz olsun. ... :KK66:
ayyyy sarkacaaak mııııııııı :D deme oyle seyler yyyaaa... benım goguslerım cok kucuk.... sarkmaz yaaa.. sutyen takarım hep :D

Canım doktoruna sor mutlaka ezbere olmaz ciddi bişi olmasın ilerlemesin
Sağol canım cevabın için. Gitmedim şimdilik doktora. Su içerek atlatmaya çalışıyorum. Biraz daha iyiyim. Yarına kadarböyle idare edeceğim. Eğer sabah uyandığımda geçmezse acile giderim diye düşündüm.

Eğer başka doktora gitme şansın varsa 1 hafta sonra git canım çünkü 7 haftalık oluyor sanırım. İnşallah bizde görürüz miniklerimizi.
Oyle yaparim sanirim artik canim insallah bizde goruruz miniklerimizi..ama ben umidimi yitirdim sanirim arkadasim :( seni nezaman cagirdi tekrar doktorun ve senin kesedemi ince uzun

evet onu kullanı

yorum. kullanmaya başladığımdan beri işte aynı çökelek kıvamında gerçekten. ama bende lekelenme de olduğu için kahverengi oluyo. ben de parça düşüyo herhalde diye üzülüyodum kaç gündür. içimi rahatlattın. çok sağol. şu lekelenme de bitse bebeği de görsem rahatlıcam Allahın izniyle
Hic korkma canim.. O gelenler ilac.. Bebegin iyidir insallah.. Ayrica onun disinda leke gelmiyorsa o gelen parcalarin kahverengi olmasi kanama oldugu anlamina gelmez.. İceride kalma zamanina gore ilac kahverengi ya da yesilimsi gelebiliyor.. İnsallah her sey yolundadir.. Takma kafana.. Kafana takilan bisey olursa sorabilirsin..

Cok takma kafana canım benim. Kanama dan bahsediyorsa düşük tehliken olabilir. Bunu da kafana takma bol bol su süt iç. Ceviz findik pekmez bal ye. Bebek görünür merak etme. Geç döllenme olmuş olabilir. Doktorun bunları söylemesi gerekti. Kimisinin 8. Hafta da bile göründüğü oluyor. Sıkma canını rabbime dua et bol bol. Bazen doktorlarin ultrason aletlerinden dolayı bile görünmüyor. Sen merak etme :KK66:
Cok saol destegin icin canim benim ...insallah gec dollenmedir hic bir bilgi vermedi zaten moralimi bozdu gonderdi gibi birsey oldu...:( seklini begenmemis

Cok takma kafana canım benim. Kanama dan bahsediyorsa düşük tehliken olabilir. Bunu da kafana takma bol bol su süt iç. Ceviz findik pekmez bal ye. Bebek görünür merak etme. Geç döllenme olmuş olabilir. Doktorun bunları söylemesi gerekti. Kimisinin 8. Hafta da bile göründüğü oluyor. Sıkma canını rabbime dua et bol bol. Bazen doktorlarin ultrason aletlerinden dolayı bile görünmüyor. Sen merak etme :KK66:
Verdigin bilgiler icinde tesekkur ederim dediklerini yicm icecegim ...allh seni sag salim melegine kavustursun insallah canim benim

Hic korkma canim.. O gelenler ilac.. Bebegin iyidir insallah.. Ayrica onun disinda leke gelmiyorsa o gelen parcalarin kahverengi olmasi kanama oldugu anlamina gelmez.. İceride kalma zamanina gore ilac kahverengi ya da yesilimsi gelebiliyor.. İnsallah her sey yolundadir.. Takma kafana.. Kafana takilan bisey olursa sorabilirsin..
evet yeşilimsi geliyor. arkadaşım içime su serptin ya. lekelenme oluyodu zaten ama bitsede nerden anlıcam jeli kullandığım sürece? günlük iğnem var aslında jeli kullanmasam lekelenmenin kesilip kesilmediğini anlarım belki.bugündr a soruyorum ipliksi parçalar var diye jeldendir demiyo, işte düşük riski olduğu için geliyor o parçalar diyo.

evet yeşilimsi geliyor. arkadaşım içime su serptin ya. lekelenme oluyodu zaten ama bitsede nerden anlıcam jeli kullandığım sürece? günlük iğnem var aslında jeli kullanmasam lekelenmenin kesilip kesilmediğini anlarım belki.bugündr a soruyorum ipliksi parçalar var diye jeldendir demiyo, işte düşük riski olduğu için geliyor o parçalar diyo.
Yuhh ama yani.. Gitme sen o doktora.. Canim jeli biraksan bile iceride biriktigi icin bir sure daha gelmeye devam ediyor o parcalar.. Kahverengilik sadece o parcalarda varsa kanaman yoktur ama parcalarin disinda gelen bi sivi varsa ve kahverengiyse iste o kanamadir.. Bi de canim bu jeli bi sure kullaninca iceriyi tahris edip o da kanama yapabiliyormus.. Ama ne yapalim katlanicaz bi sure.. Bebislerimiz iyi olsun da..

aynı durumdayiz canım benimde cuma kontrolüm ins. Kanama alanı kaybolmuştur benim kasiklarimda degilde belimde ağrı var ama oda ilk dogumdan hatıra :) diger belirtiler ayni

Ay canım aynı belirtileri sormamin sebebi çok bulantı gibi olmayınca insan korkuyor acaba ters bi durum mu var diye... cuma günü bekliyorum haberini inşallah ikimiz içinde iyi olur canım cevap için teşekkür ederim...

Verdigin bilgiler icinde tesekkur ederim dediklerini yicm icecegim ...allh seni sag salim melegine kavustursun insallah canim benim
Hepimizi kavustursun allahim canım benim :) ayrıca ne seçiyor o şeklini beğenmemis... sakin bozma moralini. .. bir sorun olursa bildiğim bir şeyse yardım ederim canım benim her zaman ;)

canım benım hap yutma problemım var yuttugum anda dırekt cıkartıyorum... troıd ıcın olan hapı muzun ıcıne koyup oyle yutuyorum..
Hmmm sıkıntı o işte. .. doktoruna danis belki şurubu vardır. .. folik asit gerçekten önemli çünkü. ..

ayyyy sarkacaaak mııııııııı :D deme oyle seyler yyyaaa... benım goguslerım cok kucuk.... sarkmaz yaaa.. sutyen takarım hep :D
Küçükse sansli sin :) benim de küçük. Ama bu sefer Porsuk Porsuk duruyor. Sanki iki kat küçülüyor :) ama gerçekten öyle :) heheheh eh :)

Yuhh ama yani.. Gitme sen o doktora.. Canim jeli biraksan bile iceride biriktigi icin bir sure daha gelmeye devam ediyor o parcalar.. Kahverengilik sadece o parcalarda varsa kanaman yoktur ama parcalarin disinda gelen bi sivi varsa ve kahverengiyse iste o kanamadir.. Bi de canim bu jeli bi sure kullaninca iceriyi tahris edip o da kanama yapabiliyormus.. Ama ne yapalim katlanicaz bi sure.. Bebislerimiz iyi olsun da..
parçaların etrafı sıvı oluyo ya kahverengi. inşallah hepsi geçer. çok sağol ya artık biliyorum o yeşil kahve parçaların sebebini.

Back