2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
hehhee canım yaa .. bende gıdıorum doktora ıste troıdlerın az calısıo dedı hap verdı ıste bakalımmmm.... ..

kızlaar sızde gogus sancısı var mı ben goguslerıme dokunamıyorum bilee cok fenalarr

Canim crinone vajinal jel mi kullaniyorsun.. Korkma ben de kullaniyorum o jel bi sure sonra tekrar disari atiliyor.. Boyle cokelek gibi bi kivamda..

Sakın umudunu kaybetme. Çünkü akinti halinde geliyor akinti korkma lütfen. .. bebeğinin seninle olduğunu düşün hep. Şakir şakır kanaması olip sağlıklı bebekler dünyaya getirenler var. Kırmızı olmadığı sürece korkma. Kusura bakma soruyorum hep kaç haftalik oldu bebeğin? Gördün mü hiç kalp atışı falan... bak daha görmedi sen o kalp atislarini duyunca agliycaksin. Pişman olacaksın düşüncelerin için. Merak Etme onlarda çok güçlü. Ve unutma o gücü meleklerimiz bizden alıyor.

hehhee canım yaa .. bende gıdıorum doktora ıste troıdlerın az calısıo dedı hap verdı ıste bakalımmmm.... ..
Ay biz yeni nesil olarak ilaç manyağı olduk resmen :) Nerede O Eski toprak analarimiz anneannelerimiz hey gidi hey :) yakında içelim guzelleselim diye bağırcam

selamun aleyküm dostlar nasılız bakalım . hersey yolundadır umarım
Yok itimatta günlük pastörize süt var cam şişede ondan alıyorum,sütçüden alınca bide süzmek gerekiyor kaynatmak vs.En iyisi pastörize
ben süte daha baslamadım zaten pek iştahlıda değilim migrenden gözüm acılmıyor. pastörize sitün içinde hiçbir faydalı vitamin mineral kalmıyor sudan bi farkı olmuyor diye bilityorum bende elden alıcam kynatırım acık nolcak.

kızlaar sızde gogus sancısı var mı ben goguslerıme dokunamıyorum bilee cok fenalarr
of of cnm sorma ben daha hamşle oldugumu öğrenmeden göğüslerim şişti şimdide el değmiyor banyo yaparken bile yıkamaya korkuyorum yatakta sağdan sola donerken her ani harekette cok cnm yanıyor hayırlısı bakalım ne zaman geceek bu etkiler .

Aynen ya çürük gibi acıyorlar. Birde buyuduler dolgunlastilar ben birde yatarken yüzüstü yatarim artık sanki bir d dolgunluk hissediyorum rahmimde baskı yapıyor yatamiyorum. Ayva kıvamında da karnım oldu bu arada

evet yaa benımde oylee hafıf gobegım cıktııı.. bıde bı damla bı tıvaletm gelsın sankııı uc saat tuvalet tutmusum gıbı baskı yapıo.. cok fena. gogslerım benımde dolgunlastııı :) zaten gogsumun bıırı buyuk bırı kucuk sınırım bozuluo buna ınsallahh esıtlenır bıde damarlar belırgınlesmeye basladı.. aama elll surmek ımkansız cok fecı acıyooo...

meraba kızlar nasılsınız ya benm midem çok kötü oturunca kaburgalarım batıyo birde adet olacakmışım gibi sancım var 2 gündür fitil başladım akıntı için ondan mı acaba ya bilgisi olan varmı

Kizlar bende kontrolden geldim simdi vajinal usg ile baktik 6+0 ultrasona gore haftam...keseyi bebegi kalp atisini duyduk sukurler olsun darisi basiniza...hafif kanamali bi alan var onun icin progesteron verdi ve vajinadan atmami soyledi

Ay biz yeni nesil olarak ilaç manyağı olduk resmen :) Nerede O Eski toprak analarimiz anneannelerimiz hey gidi hey :) yakında içelim guzelleselim diye bağırcam
hahaha sormaa ya bana mıde bulantısı ıcın hap verdı ben onu kullanmıyorum sabahları bulantım oluyo gecıyo sonra ama bulantı olması bebegımn saglıklı oldugunnun ve hala orda yasadıgın bı gostergesı benım ıcın :):) folidoce yazdı bıde acıkcası onu da kullanmıyorum.. duzenlı beslenıyorum sut ıcıyorum cevız yıorum falan onemlı olan saglıklı beslenmek :)

buyuyolarr deseneee yaa ınsss cektıgımz acı boll süt olarak gerı doner bızeee :)

Canimm seninle kaderimiz ayniymis benim de esim mecburi hizmet yapiyor Van'da ve Ocak ayina kadar bizde ayriyiz bende Ankarada egitimdeyim...seni en iyi ben anlarim daha esime soylemedim bile 4 gun sonra gidince solucem...

Aa kendime kader ortağı buldum Canım siz daha uzakmışsınız ya. Bizim aramızda 10 saat filan var. Bayramda gidicem ben. Bi yandan korkuyorum uzun yoldan ama inşallah Rabbim'in izniyle bi şey olmaz. Ben de ocak sonunda tayin isteyip evime dönücem inşallah. Hemen hemen aynı zamanlarda kavuşacakmışız bak

Evet cnm kaderimiz ayniymis valla...benim zaten ömrüm ucaklarda havada geciyor...bende yeni atandim iste egitim icin Ankaradayim Ocak sonuna kadar ..boyle bi haberide telefonda vermel yerine gozlerine bakarak solemek istedim kendimce

kızlar son adet tarihime göre 5+2deyiz kan tahlili sonucum 2324.85 çıktı sizce normal mi
doktorum daha muayene etmedi kısmetse p.tesi günü edicek
aşılamayla hamile kaldım acaba ikiz falan olabilir mi

aynı durumdayiz canım benimde cuma kontrolüm ins. Kanama alanı kaybolmuştur benim kasiklarimda degilde belimde ağrı var ama oda ilk dogumdan hatıra :) diger belirtiler ayni

Kızlar idrar yollarımda enfeksiyon var sanırım. idrarımı yaptıktan sonra yanma hissediyorum. Birşey batıyor gibi oluyor. bol su içerek atlatabilirmiyim acaba? Aranızda bu durumu yaşayan varmı??
Canım doktoruna sor mutlaka ezbere olmaz ciddi bişi olmasın ilerlemesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…