vallahi bilmiyorum ki saglıklı olsunlarda erkek kız farketmez ama bizimkiler hep erkek olacak diyor :)Erkek mi geliyor o zaman :) yakında teyit ederiz inşallah :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vallahi bilmiyorum ki saglıklı olsunlarda erkek kız farketmez ama bizimkiler hep erkek olacak diyor :)Erkek mi geliyor o zaman :) yakında teyit ederiz inşallah :)
Evet ya sorma :) işimiz is eve gelip dinleneydim iyiydiAy ya benim de kpss var... ben de nasil kalkicam diye düşünüyorum. O değil soğukta hava... git orada bekle Oooo çok iş :)
Bnde ayniyim yedigimden ictigimden bise anlamiyorum midem bulaniyo ates basiyo bnde strestn uyuyamiyorum bile allah yuzumuzu guldurur insSağol canım inşallah sende görürsün pazartesi randevu aldım haber veririm sende Yaz olur mu
Gideceğim ama inan üç gündür ne yediğim ne içtiğim belli çok Üzgünüm[/QUOTE]canım üzme kendini dua et inş bebeginle ilgili güzel haberler alirsin sen üzülüsen bebegin de üzülürCanim insallah hersey yolundadir 6 haftalik daha cok küçük gerekirse baska dr da gorun canim
biyolojik biliyorsun durumumuz aynıydı salı gittiğim doktor boş gebelik demişti. bugün sabah gittim daha bakar bakmaz bebeğide gördük kalbinide ondan kafan rahat olsun dün gece hiç uyumadım gelince bir uyumusum şimdi kalktım darısı seninle esranın başına sizden güzel haberleri bekliyorum....Dua et
Bnde ayniyim yedigimden ictigimden bise anlamiyorum midem bulaniyo ates basiyo bnde strestn uyuyamiyorum bile allah yuzumuzu guldurur ins
Ins hayatimdan bijtim iki gunde valla ins duyarz bizde bebegini saglikla alirsin kucagina insbiyolojik biliyorsun durumumuz aynıydı salı gittiğim doktor boş gebelik demişti. bugün sabah gittim daha bakar bakmaz bebeğide gördük kalbinide ondan kafan rahat olsun dün gece hiç uyumadım gelince bir uyumusum şimdi kalktım darısı seninle esranın başına sizden güzel haberleri bekliyorum....
Kac haftalik oldubiyolojik biliyorsun durumumuz aynıydı salı gittiğim doktor boş gebelik demişti. bugün sabah gittim daha bakar bakmaz bebeğide gördük kalbinide ondan kafan rahat olsun dün gece hiç uyumadım gelince bir uyumusum şimdi kalktım darısı seninle esranın başına sizden güzel haberleri bekliyorum....
Canimm seninle kaderimiz ayniymis benim de esim mecburi hizmet yapiyor Van'da ve Ocak ayina kadar bizde ayriyiz bende Ankarada egitimdeyim...seni en iyi ben anlarim daha esime soylemedim bile 4 gun sonra gidince solucem...Ne güzel yazı olmuş. ... teşekkür ederim allah kavustursun kocan ve bebeği ne sağlıkla inşallah :)
Canım kaçıncı gün gördün benim göğüs gerginliği falan gitti umudu kestim iyicebiyolojik biliyorsun durumumuz aynıydı salı gittiğim doktor boş gebelik demişti. bugün sabah gittim daha bakar bakmaz bebeğide gördük kalbinide ondan kafan rahat olsun dün gece hiç uyumadım gelince bir uyumusum şimdi kalktım darısı seninle esranın başına sizden güzel haberleri bekliyorum....
Keşke bebeğim görünse de benim de midem bulansaMigdeeeem
Ohh cok sukur.. Gozunaydin canim.. Darisi diger arkadaslara insallah.. Dedim ben sana senin bebis nazli olacak..kızlarrrr ben geldimmmmm bebiş gözüktü şükür kalbimizde dinlendi. darısı tüm duymayı bekleyenlere
Bitanem benim Nazlı bir bebek seninki, görünecek elbet güzel canını sıkmaKeşke bebeğim görünse de benim de midem bulansa
İki gündür bende de bulantı var çıkarıyorum sürekli sen ne zaman gideceksin doktora ben pazartesi gideceğim bugün Seyhan başkenti aradım doktor varmış ama riskli olmadığı sürece bakmıyormus muayenesi de 122 lira hemen pazartesi olsa ya boş gebelikse kürtajdan korkuyorum korunma süresi istemiyorum berbat bir ruh halinde yatıyorum sürekliGogus gerginligi bnde hic olmadi ama midem bulaniyo arada umudunu yitirme
gözün aydın canım çok sevindim. Nasil olsa ayni yere kontrole gidicez birgun gunu birlikte ayarlayalim tanisalimkızlarrrr ben geldimmmmm bebiş gözüktü şükür kalbimizde dinlendi. darısı tüm duymayı bekleyenlere
Bnim riskli okunca bakiyolar iki dusugum var deseydin bosver nerden bilcekji bnde kurtaj oldm ama hic korunmadim yine olsa yine korunmam asla bnim bayramdan sonra mecbur beklicemİki gündür bende de bulantı var çıkarıyorum sürekli sen ne zaman gideceksin doktora ben pazartesi gideceğim bugün Seyhan başkenti aradım doktor varmış ama riskli olmadığı sürece bakmıyormus muayenesi de 122 lira hemen pazartesi olsa ya boş gebelikse kürtajdan korkuyorum korunma süresi istemiyorum berbat bir ruh halinde yatıyorum sürekli