2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
S. A kızlar Perşembe doktora gittim 6+3 günlükte kese ince ve uzun yana doğru hala şekli düzelmemiş ve bebekte görünmedi boş gebelik olabilir dedi doktor. Lütfen benim gibi olanlar yazarmı

Bnde ayni durumdayim on gun beklicem canlancakmi diye

K alp atışı duyan arkadaşlarımın gözüaydin darısı bizim bekleyenlerin başına. ..

Benim cuma günü randevum inşallah iyi bir haberle bayrama girerim, benim kanama falan yok hiç olmadı ama ultrasonda kanamalı alan olduğu söylemişti. Benim size sormak istediğim şu arkadaşlar benim arada ekşime gibi ağzıma geliyo yiyeceklerin kusma gibi değil ama tükürük günde 5_6 defa. Göğüslerim ağrıyor arada bir de kasiklarim ağrıyor. Bunun dışında aşırı bulantım aşırı uyku hali falan yok. Ve tabiki korkutuyor cumaya kadar bekleyecem... Böyle olan varmı kızlar ?

S. A kızlar Perşembe doktora gittim 6+3 günlükte kese ince ve uzun yana doğru hala şekli düzelmemiş ve bebekte görünmedi boş gebelik olabilir dedi doktor. Lütfen benim gibi olanlar yazarmı
Bende varım benimde aynı şekilde peki yolk kesesi varmı bende pazartesi gideceğim

Bnim riskli okunca bakiyolar iki dusugum var deseydin bosver nerden bilcekji bnde kurtaj oldm ama hic korunmadim yine olsa yine korunmam asla bnim bayramdan sonra mecbur beklicem
Hiç aklıma gelmedi öyle demek neyse pazartesi özel Adanaya giderim perşembe kendi doktoruma bakalım ne olacak

Sekli yuvarlak degil elips dedi banada gosterdi boyle ince uzun birseydi dudak yapisi gibi umarim anlatabilmisimdir canimmm cok uzuluyorum yaa doktkr cok umutsuz konustu moralim bozuldu sizin desteginize cok ihtiyacim var

Canım hayırlı olsun darısı başımıza. Kaç haftalıkken boş gebelik dedi doktor ve kese kaç cmdi bebek kaç cmdi canım

Canim bende senin gibiyim bugun gittim hala soku atlatamadim banada doktor keseyi begenmddim dedi sekli duzgun degil dedi boyle ince uzun cok umutsuz konustu ve moralim cok bozuldu kanaman olursa haberim olsun dedi gonderdi 6*1 benimkide bebegide goremedik

Canım arkadaşlarım kendinizi üzme yın bu dr ların bazıları malesef böyle, dert etmeyin siz, yavrulariniz sizinle, allahtan isteyin dua edin, o ol dedi ve oldu doğ der ve doğar, sakin canınızı sıkma yın moralinizi bozmaya bebişi de uzmeyin

Kesen kaç cm ölçtü canım benim kese baya büyümüş ve hatta 9 gün önde gösteriyor

canım senin kanaman ne zaman olmuştu hafta olarak? kese aşağıda olursa düşük riski var diyo herhalde dr lar. şimdi kanaman nasıl? kırmızı mı? benim lekelenme hiç geçmedi. dr un ne diyo peki bu duruma?

Sekli yuvarlak degil elips dedi banada gosterdi boyle ince uzun birseydi dudak yapisi gibi umarim anlatabilmisimdir canimmm cok uzuluyorum yaa doktkr cok umutsuz konustu moralim bozuldu sizin desteginize cok ihtiyacim var
Cok takma kafana canım benim. Kanama dan bahsediyorsa düşük tehliken olabilir. Bunu da kafana takma bol bol su süt iç. Ceviz findik pekmez bal ye. Bebek görünür merak etme. Geç döllenme olmuş olabilir. Doktorun bunları söylemesi gerekti. Kimisinin 8. Hafta da bile göründüğü oluyor. Sıkma canını rabbime dua et bol bol. Bazen doktorlarin ultrason aletlerinden dolayı bile görünmüyor. Sen merak etme

Kesen kaç cm ölçtü canım benim kese baya büyümüş ve hatta 9 gün önde gösteriyor
Canim keseyi soylemedi kac cm diye bende ultrason kagidina baktim goremedim olcmemis sanirim seklini soyledi sadece ve onbes gun sonra gel dedi

canım senin kanaman ne zaman olmuştu hafta olarak? kese aşağıda olursa düşük riski var diyo herhalde dr lar. şimdi kanaman nasıl? kırmızı mı? benim lekelenme hiç geçmedi. dr un ne diyo peki bu duruma?
Benim kanamam 6. Hafta da oldu. Kahverengi ydi kırmızı değildi. Bir hafta yattım. Iki gun sonra da kanamam gecti. Bir hafta sonra kontrolde kese yukarı çıkmıştı. Şimdi de kese icinde kanama alanı gördü. 3 gün rapor verdi yine. Bu da geçecek inşallah. Bayramdan sonra yine kontrolum var... merakla bekliyorum yavrumun kalp atislarini

Canim keseyi soylemedi kac cm diye bende ultrason kagidina baktim goremedim olcmemis sanirim seklini soyledi sadece ve onbes gun sonra gel dedi
Eğer başka doktora gitme şansın varsa 1 hafta sonra git canım çünkü 7 haftalık oluyor sanırım. İnşallah bizde görürüz miniklerimizi.

Kan ama için herhangi bir ilaç verdi mi. Ben progestan 100 mg ×3 içiyorum. Sanirim iyi geldi. Lekelenmen nasıl kahverengi mi? Miktarı nasıl?

Kan ama için herhangi bir ilaç verdi mi. Ben progestan 100 mg ×3 içiyorum. Sanirim iyi geldi. Lekelenmen nasıl kahverengi mi? Miktarı nasıl?
kahverengi benim. ama ipliksi bişeyler geliyor peçeteye. sanki peçeteye kına değmiş gibi duruyo.böyle kınanın yeşil kalıntıları da var gibi duruyo ama işte bhcg güzel artıyo. bilmiyorum moralim bozuluyor. ben progestan içemedim ağır yan etki yaptı. vajinal jel kullanıyorum ve kullanmaya başladığımdan beri geliyor o kalıntılar acaba jelden mi kaynaklanır bilmiyorum. umudumu kaybedicem en sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…