S. A kızlar Perşembe doktora gittim 6+3 günlükte kese ince ve uzun yana doğru hala şekli düzelmemiş ve bebekte görünmedi boş gebelik olabilir dedi doktor. Lütfen benim gibi olanlar yazarmı
Bende varım benimde aynı şekilde peki yolk kesesi varmı bende pazartesi gideceğimS. A kızlar Perşembe doktora gittim 6+3 günlükte kese ince ve uzun yana doğru hala şekli düzelmemiş ve bebekte görünmedi boş gebelik olabilir dedi doktor. Lütfen benim gibi olanlar yazarmı
Meraba canım senin kesedemi düzensiz kaç haftalıksın ben çarşambaya gideceğim doktoraBnde ayni durumdayim on gun beklicem canlancakmi diye
Hiç aklıma gelmedi öyle demek neyse pazartesi özel Adanaya giderim perşembe kendi doktoruma bakalım ne olacakBnim riskli okunca bakiyolar iki dusugum var deseydin bosver nerden bilcekji bnde kurtaj oldm ama hic korunmadim yine olsa yine korunmam asla bnim bayramdan sonra mecbur beklicem
Canım Allah yardımcımız olsun. Yani doktor birşey görünüyor ama anlamsız dedi. 1 hafta sonra gel bebek yoksa kürtaj dediBende varım benimde aynı şekilde peki yolk kesesi varmı bende pazartesi gideceğim
Sekli yuvarlak degil elips dedi banada gosterdi boyle ince uzun birseydi dudak yapisi gibi umarim anlatabilmisimdir canimmm cok uzuluyorum yaaKesenin sekli nasılmis ki beğenmemis? Sakın kötü düşünme. Agrin falan yoksa sakin korkma. Moralini yüksek tut.... sorun olursa yardimci olurum. .. bak benim kanamam oldu Kese aşağıdaydi . Kese yukarı çıktı kanamam durdu çok iyi dedi doktor. Şimdi kese De kanama var bunu da atlatıcaz ... ama önce moral. ...
Canım hayırlı olsun darısı başımıza. Kaç haftalıkken boş gebelik dedi doktor ve kese kaç cmdi bebek kaç cmdi canımbiyolojik biliyorsun durumumuz aynıydı salı gittiğim doktor boş gebelik demişti. bugün sabah gittim daha bakar bakmaz bebeğide gördük kalbinide ondan kafan rahat olsun dün gece hiç uyumadım gelince bir uyumusum şimdi kalktım darısı seninle esranın başına sizden güzel haberleri bekliyorum....
Canim bende senin gibiyim bugun gittim hala soku atlatamadim banada doktor keseyi begenmddim dedi sekli duzgun degil dedi boyle ince uzun cok umutsuz konustu ve moralim cok bozuldu kanaman olursa haberim olsun dedi gonderdi 6*1 benimkide bebegide goremedikS. A kızlar Perşembe doktora gittim 6+3 günlükte kese ince ve uzun yana doğru hala şekli düzelmemiş ve bebekte görünmedi boş gebelik olabilir dedi doktor. Lütfen benim gibi olanlar yazarmı
Kesen kaç cm ölçtü canım benim kese baya büyümüş ve hatta 9 gün önde gösteriyorCanim bende senin gibiyim bugun gittim hala soku atlatamadim banada doktor keseyi begenmddim dedi sekli duzgun degil dedi boyle ince uzun cok umutsuz konustu ve moralim cok bozuldu kanaman olursa haberim olsun dedi gonderdi 6*1 benimkide bebegide goremedik
ben de birazdan çıkıp günlük süt bakıcam. benim içtiklerim kutu sütlerden. günlük süt daha mantıklı..Valla ben de günlük süt içiyorum yapcak bişi yok ona napalım :)
canım senin kanaman ne zaman olmuştu hafta olarak? kese aşağıda olursa düşük riski var diyo herhalde dr lar. şimdi kanaman nasıl? kırmızı mı? benim lekelenme hiç geçmedi. dr un ne diyo peki bu duruma?Kesenin sekli nasılmis ki beğenmemis? Sakın kötü düşünme. Agrin falan yoksa sakin korkma. Moralini yüksek tut.... sorun olursa yardimci olurum. .. bak benim kanamam oldu Kese aşağıdaydi . Kese yukarı çıktı kanamam durdu çok iyi dedi doktor. Şimdi kese De kanama var bunu da atlatıcaz ... ama önce moral. ...
Cok takma kafana canım benim. Kanama dan bahsediyorsa düşük tehliken olabilir. Bunu da kafana takma bol bol su süt iç. Ceviz findik pekmez bal ye. Bebek görünür merak etme. Geç döllenme olmuş olabilir. Doktorun bunları söylemesi gerekti. Kimisinin 8. Hafta da bile göründüğü oluyor. Sıkma canını rabbime dua et bol bol. Bazen doktorlarin ultrason aletlerinden dolayı bile görünmüyor. Sen merak etmeSekli yuvarlak degil elips dedi banada gosterdi boyle ince uzun birseydi dudak yapisi gibi umarim anlatabilmisimdir canimmm cok uzuluyorum yaadoktkr cok umutsuz konustu moralim bozuldu sizin desteginize cok ihtiyacim var
Canim keseyi soylemedi kac cm diye bende ultrason kagidina baktim goremedim olcmemis sanirim seklini soyledi sadece ve onbes gun sonra gel dediKesen kaç cm ölçtü canım benim kese baya büyümüş ve hatta 9 gün önde gösteriyor
Benim kanamam 6. Hafta da oldu. Kahverengi ydi kırmızı değildi. Bir hafta yattım. Iki gun sonra da kanamam gecti. Bir hafta sonra kontrolde kese yukarı çıkmıştı. Şimdi de kese icinde kanama alanı gördü. 3 gün rapor verdi yine. Bu da geçecek inşallah. Bayramdan sonra yine kontrolum var... merakla bekliyorum yavrumun kalp atislarinicanım senin kanaman ne zaman olmuştu hafta olarak? kese aşağıda olursa düşük riski var diyo herhalde dr lar. şimdi kanaman nasıl? kırmızı mı? benim lekelenme hiç geçmedi. dr un ne diyo peki bu duruma?
Eğer başka doktora gitme şansın varsa 1 hafta sonra git canım çünkü 7 haftalık oluyor sanırım. İnşallah bizde görürüz miniklerimizi.Canim keseyi soylemedi kac cm diye bende ultrason kagidina baktim goremedim olcmemis sanirim seklini soyledi sadece ve onbes gun sonra gel dedi
Kan ama için herhangi bir ilaç verdi mi. Ben progestan 100 mg ×3 içiyorum. Sanirim iyi geldi. Lekelenmen nasıl kahverengi mi? Miktarı nasıl?canım senin kanaman ne zaman olmuştu hafta olarak? kese aşağıda olursa düşük riski var diyo herhalde dr lar. şimdi kanaman nasıl? kırmızı mı? benim lekelenme hiç geçmedi. dr un ne diyo peki bu duruma?
kahverengi benim. ama ipliksi bişeyler geliyor peçeteye. sanki peçeteye kına değmiş gibi duruyo.böyle kınanın yeşil kalıntıları da var gibi duruyo ama işte bhcg güzel artıyo. bilmiyorum moralim bozuluyor. ben progestan içemedim ağır yan etki yaptı. vajinal jel kullanıyorum ve kullanmaya başladığımdan beri geliyor o kalıntılar acaba jelden mi kaynaklanır bilmiyorum. umudumu kaybedicem en sonundaKan ama için herhangi bir ilaç verdi mi. Ben progestan 100 mg ×3 içiyorum. Sanirim iyi geldi. Lekelenmen nasıl kahverengi mi? Miktarı nasıl?
Yok itimatta günlük pastörize süt var cam şişede ondan alıyorum,sütçüden alınca bide süzmek gerekiyor kaynatmak vs.En iyisi pastörizeben de haftada 1 balık yiyorum. hazır süt alıyorum ben. sen sütçüden mi alıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?