2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Dua et
Sağol canım inşallah sende görürsün pazartesi randevu aldım haber veririm sende Yaz olur mu
Bnde ayniyim yedigimden ictigimden bise anlamiyorum midem bulaniyo ates basiyo bnde strestn uyuyamiyorum bile allah yuzumuzu guldurur ins

Canim insallah hersey yolundadir 6 haftalik daha cok küçük gerekirse baska dr da gorun canim
Gideceğim ama inan üç gündür ne yediğim ne içtiğim belli çok Üzgünüm[/QUOTE]canım üzme kendini dua et inş bebeginle ilgili güzel haberler alirsin sen üzülüsen bebegin de üzülür

Dua et

Bnde ayniyim yedigimden ictigimden bise anlamiyorum midem bulaniyo ates basiyo bnde strestn uyuyamiyorum bile allah yuzumuzu guldurur ins
biyolojik biliyorsun durumumuz aynıydı salı gittiğim doktor boş gebelik demişti. bugün sabah gittim daha bakar bakmaz bebeğide gördük kalbinide ondan kafan rahat olsun dün gece hiç uyumadım gelince bir uyumusum şimdi kalktım darısı seninle esranın başına sizden güzel haberleri bekliyorum....

Ins hayatimdan bijtim iki gunde valla ins duyarz bizde bebegini saglikla alirsin kucagina ins

Kac haftalik oldu

Ne güzel yazı olmuş. ... teşekkür ederim allah kavustursun kocan ve bebeği ne sağlıkla inşallah :)
Canimm seninle kaderimiz ayniymis benim de esim mecburi hizmet yapiyor Van'da ve Ocak ayina kadar bizde ayriyiz bende Ankarada egitimdeyim...seni en iyi ben anlarim daha esime soylemedim bile 4 gun sonra gidince solucem...

Canım kaçıncı gün gördün benim göğüs gerginliği falan gitti umudu kestim iyice

Gogus gerginligi bnde hic olmadi ama midem bulaniyo arada umudunu yitirme

Gogus gerginligi bnde hic olmadi ama midem bulaniyo arada umudunu yitirme
İki gündür bende de bulantı var çıkarıyorum sürekli sen ne zaman gideceksin doktora ben pazartesi gideceğim bugün Seyhan başkenti aradım doktor varmış ama riskli olmadığı sürece bakmıyormus muayenesi de 122 lira hemen pazartesi olsa ya boş gebelikse kürtajdan korkuyorum korunma süresi istemiyorum berbat bir ruh halinde yatıyorum sürekli

Kızlar idrar yollarımda enfeksiyon var sanırım. idrarımı yaptıktan sonra yanma hissediyorum. Birşey batıyor gibi oluyor. bol su içerek atlatabilirmiyim acaba? Aranızda bu durumu yaşayan varmı??

S. A kızlar Perşembe doktora gittim 6+3 günlükte kese ince ve uzun yana doğru hala şekli düzelmemiş ve bebekte görünmedi boş gebelik olabilir dedi doktor. Lütfen benim gibi olanlar yazarmı

kızlarrrr ben geldimmmmm bebiş gözüktü şükür kalbimizde dinlendi. darısı tüm duymayı bekleyenlere
gözün aydın canım çok sevindim. Nasil olsa ayni yere kontrole gidicez birgun gunu birlikte ayarlayalim tanisalim

Bnim riskli okunca bakiyolar iki dusugum var deseydin bosver nerden bilcekji bnde kurtaj oldm ama hic korunmadim yine olsa yine korunmam asla bnim bayramdan sonra mecbur beklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…