Sağol canım kızım daha kendini koruyacak yaşta degil zaten 20 aylık havalar birden serinledi kvnin evide pek güneş almıyor koruyamamis cocuguGunaydin guzel anneler ve minikler
mpb canim havalar da cok ayarsiz bu ara cocuklar da kendilerini koruyamiyor. Cok gecmis olsunn. Yine de dikkat etmeye calis
geçen sefer hiç dikkat etmedim aman kimseye minnet etmeyeyim diye süpürüyordum süpürge de direk bele yükleniyo... yine kimseye minnet etmiyorum ama yapmıyorum da kürtaj yıpratıyor bedeni hem kendimden hem de çocuğumu sağlıkla kucağıma almaktan daha önemli değil böyle şeyler..Masallah canım ya ne kadar dikat edilmemesi gereken nokta var:)
Yanliz süpürgeyi mesela neden yapmiyorsunki canım?
Vallah bende bir salonu temizliyorum diyer odaları af edersin b.k götürüyor :)
Doktora gitim, hersey harika görünüyor dedi. Ama tabiki garenti veremem demeden duramadı :s
duygush84
Korkma canım
Allah'ın izniyle bir şey olmayacak!
Günaydın kızlar şu benim garip kese şeklime bi yorum yapar mısınız? Armut şeklinde, üçgen gibi alt geniş kısmında bebek var. Annem çok normal diyor ama ne yuvarlak ne fasulye. Acaba kontrolde doktor bastırınca mı böyle garip şekil aldı bilmiyorum dr da olumsuz bişey demedi ama. Tecrübeli annişler bi görsün istedim
evet haklısın ben de her gördüğümde farklı bir şekilde ama baya da yamuk yumuk olunca ister istemez endişelendim bi de son 10 günüm kanamayla geçti biraz onun tedirginliği sanırım. Rabbim bizlere bağışlasın inşallah miniklerimizicanım benım tek bıldıgım orantılı bı seklı olmadıgı herseferınde şeklı degıscek merak etme. ne guzel yatmıs kuzucuk oraya ohhhhhh çadır yapmıs kendıne :)
Normal kız o :) kızın mi olacak acaba :)Günaydın kızlar şu benim garip kese şeklime bi yorum yapar mısınız? Armut şeklinde, üçgen gibi alt geniş kısmında bebek var. Annem çok normal diyor ama ne yuvarlak ne fasulye. Acaba kontrolde doktor bastırınca mı böyle garip şekil aldı bilmiyorum dr da olumsuz bişey demedi ama. Tecrübeli annişler bi görsün istedim
öyle oldu canım benim işte...
ay normal mi diyorsun içimi rahatlattınız inan ki :) bir de kız dersenNormal kız o :) kızın mi olacak acaba :)
Evet bana öyle geldi :) bak benim oğlumun ultrasonunu koyayım bir de şimdikinin :) aradaki farka bak :)ay normal mi diyorsun içimi rahatlattınız inan ki :) bir de kız dersensağa daha yakın gibi değil mi
heyecanlandım inan kiEvet bana öyle geldi :) bak benim oğlumun ultrasonunu koyayım bir de şimdikinin :) aradaki farka bak :)
Canim normal sanirim kesen.. Doktorun aleti tutusuyla bile degisebiliyor.. Benim ayni gun cekilen iki goruntude kese sekilleri birbirinden farkli gorunuyor.. Bebisin kac mm olmus..ay normal mi diyorsun içimi rahatlattınız inan ki :) bir de kız dersensağa daha yakın gibi değil mi
bu çarşamba gününün 7+2 iken 1 cm di haftasına göre normal dedi biz en çok kanamadan endişelendiğimiz için bebeğin gelişimiyle ilgili pek soru soramadım ama inşallah normaldirCanim normal sanirim kesen.. Doktorun aleti tutusuyla bile degisebiliyor.. Benim ayni gun cekilen iki goruntude kese sekilleri birbirinden farkli gorunuyor.. Bebisin kac mm olmus..
Aynen canim benim de kanamam var bebis yasiyo diye cok mutlu olmustum.. Benim de 7+3de 1cmdi.. İnsallah iyilerdir..bu çarşamba gününün 7+2 iken 1 cm di haftasına göre normal dedi biz en çok kanamadan endişelendiğimiz için bebeğin gelişimiyle ilgili pek soru soramadım ama inşallah normaldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?