2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Heyooo bebegimle geldiikk :)
16 mayis dogumlu olacakti bebisiim, 22 mayis olacak tahminen Babasiyla bi gun oluyor arada Kese buyuk minigim ona gore kucuk :)
Cok sukur gorduk, sesinide duyduk :) Darisi gormeyenlerin basina :)

Heyooo bebegimle geldiikk :)
16 mayis dogumlu olacakti bebisiim, 22 mayis olacak tahminen Babasiyla bi gun oluyor arada Kese buyuk minigim ona gore kucuk :)
Cok sukur gorduk, sesinide duyduk :) Darisi gormeyenlerin basina :)
Canim cok sevindim

Ben doğru düzgün bişey yiyemiyorum hergün yoğurt yiyim diyodum ondanda miğdem bulanıyor ama yapabilirseniz günlük sütten evde yoğurt mayalayın çok faydalı hergün yemek.Ben evde yapıyorum.Balık mevsimide açıldı haftada 2 3 kez yemek çok faydalı aklıma gelen bunlar şimdilik

Bende 2 bardak sut iciyorum yumurta ve ceviz yiyorum ama ozellikle tavuk ve balik kokusuna dayanamiyorum.. bir de kahveyi azalttim ama birakamadim..

Elevitte domuz katkısı var canım, firma da kabul ediyormuş. Bilgin olsun istedim kullanıp kullanmamak tabi sana bağlı :)

kızlar sağlıklı beslenme çok önemli evet bu dönemde bunu uygulayabilmek zor biraz ama uygulayabilenler şanslı. mide bulantılarından hiçbir şey yiyemeyen annişler hiç üzülmeyin vicdan azabı cekmeyin follik asiti eksik etmeyin yeter. 3 aya kadar bizden bişi almıyo desem yeridir.

Bugün çok çok kötüyüm ben. Mide yanması bulanti kasık ağrısı baş ağrısı gaz sancisi..halsizlik hat safhada

kızlar Allah aşkına bana yardım edin cvp verin akıl verin. 1 haftadır lekelenmem devam ediyo. dün peçeteye az bişey kırmızılık geldi. gittim acile iğne yaptı yolladı. bugün dr um gördü. düşü riskin çok fazla, muhtemelen düşecek, muhtemelen bhcg seviyen artmayacak düşmüştür bile kese bozulmuş felan dedi.gün içinde aynı dr un sekreteri aradıve bhcg nin 5118 e yükseldiğini yükselmeye devam ederse bişey olmucanı söyledi. sonra başka bi dr a gittim,kese bozuk felan değil haftasına göre normal boyutlarda duruyo dedi. bu nasıl oluyo ya ikisi farklı konuştu. pazartesi yine başka bi dr a gitmeyi düşünüyorum. bu arada bugün yine az bişey peçeteye kırmızı kahverengi karışık pıhtılı kan geldi. kafam allak bullak.

Merhaba arkadaslar
Ins bende mayis annesi olacagim, bugun bebisimizin kesesini gorduk haftaya da kalp atislari icin gidecegiz, umarim hepimiz hayirlisiyla kucagimiza aliriz bebislerimizi :)

Aynen canım benim de rutin im senin gibi bi de balık yiyorum haftada iki :)

Canım benim Sakın ol mutlaka bir üçüncü doktora gitmelisin ikisi çok farklı söylemiş inşallah ikinci doktorun dediği doğrudur allah korusun insallah

S a bacılar.bugun kürtaj oldum mayıs annesi olma hayalleri suya düştü Mytwin canım listeden adımı siliver.rabbimden duam hepiniz hayırlısı işe yavrularınızı kucağınıza alın inş.hepiniz Allah'a emanet olun...

çok geçmiş olsun canm en kısa zamanda rabbim yerini doldursun inşallah

G

As canım geçmiş olsun Rabbim çocuğunu sana bağışlasın, ona uzun ömür versin yine kalırsın hamile en yakın zamanda inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…