Canim cok sevindimHeyooo bebegimle geldiikk :)
16 mayis dogumlu olacakti bebisiim, 22 mayis olacak tahminenBabasiyla bi gun oluyor arada Kese buyuk minigim ona gore kucuk :)
Cok sukur gorduk, sesinide duyduk :) Darisi gormeyenlerin basina :)
Canim cok sevindim
Ben doğru düzgün bişey yiyemiyorumkızlar beslenme konusunda nelere dikkat ediyorsunuz? ben sabah kahvaltıda gece yatarken 1 bardak süt içiyorum. ceviz, badem, fındık yiyorum. bol su içmeye çalışıyorum. çay, asitli içecekler, hazır meyve sularından uzak duruyorum. kahvaltıda haşlanmış yumurta yiyorum. fast food dan uzak durmaya çalışıyorum. bu konuda birbirimize de destek olalım. beslenme çok önemli.. sizler de beslenme konusunda nelere dikkat etmeye çalıştığınızı söylerseniz birbirimize yol göstermiş oluruz.
Elevitte domuz katkısı var canım, firma da kabul ediyormuş. Bilgin olsun istedim kullanıp kullanmamak tabi sana bağlı :)Elevitten soğudum açıkcası .İlaç içmeyi zaten sevmezdim doktorlar da ilaç yazmayı çok seviyor vitamin içmek gerçekten gerekli mi sağlıklı beslendikten sonra acaba ben vitamin almayı düşünmüyorum
galiba canım kendini sır gibi saklıyor galiba çok nazlı kız mıolacak acabaCok saol canim.. İnsallah senin bebisin de bir an once buyusun de gostersin kendini sana.. Seninki biraz nazli olacak galiba..
Aynen canım benim de rutin im senin gibi bi de balık yiyorum haftada iki :)kızlar beslenme konusunda nelere dikkat ediyorsunuz? ben sabah kahvaltıda gece yatarken 1 bardak süt içiyorum. ceviz, badem, fındık yiyorum. bol su içmeye çalışıyorum. çay, asitli içecekler, hazır meyve sularından uzak duruyorum. kahvaltıda haşlanmış yumurta yiyorum. fast food dan uzak durmaya çalışıyorum. bu konuda birbirimize de destek olalım. beslenme çok önemli.. sizler de beslenme konusunda nelere dikkat etmeye çalıştığınızı söylerseniz birbirimize yol göstermiş oluruz.
Canım benim Sakın ol mutlaka bir üçüncü doktora gitmelisin ikisi çok farklı söylemiş inşallah ikinci doktorun dediği doğrudur allah korusun insallahkızlar Allah aşkına bana yardım edin cvp verin akıl verin. 1 haftadır lekelenmem devam ediyo. dün peçeteye az bişey kırmızılık geldi. gittim acile iğne yaptı yolladı. bugün dr um gördü. düşü riskin çok fazla, muhtemelen düşecek, muhtemelen bhcg seviyen artmayacak düşmüştür bile kese bozulmuş felan dedi.gün içinde aynı dr un sekreteri aradıve bhcg nin 5118 e yükseldiğini yükselmeye devam ederse bişey olmucanı söyledi. sonra başka bi dr a gittim,kese bozuk felan değil haftasına göre normal boyutlarda duruyo dedi. bu nasıl oluyo ya ikisi farklı konuştu. pazartesi yine başka bi dr a gitmeyi düşünüyorum. bu arada bugün yine az bişey peçeteye kırmızı kahverengi karışık pıhtılı kan geldi. kafam allak bullak.
çok geçmiş olsun canm en kısa zamanda rabbim yerini doldursun inşallahS a bacılar.bugun kürtaj oldum mayıs annesi olma hayalleri suya düştüMytwin canım listeden adımı siliver.rabbimden duam hepiniz hayırlısı işe yavrularınızı kucağınıza alın inş.hepiniz Allah'a emanet olun...
S a bacılar.bugun kürtaj oldum mayıs annesi olma hayalleri suya düştüMytwin canım listeden adımı siliver.rabbimden duam hepiniz hayırlısı işe yavrularınızı kucağınıza alın inş.hepiniz Allah'a emanet olun...[/QUOTE
Gecmis olsun ne hissediyosun cok iyi anliyorum umutsz olma dua et bnimde basima gekdi korunmadim ucuncu ay nasip oldu sukur
çok geçmiş olsun canm en kısa zamanda rabbim yerini doldursun inşallah
Çok sagolun bilmiyorumki karma karışık duygular içindeyim.ama demekki böylesi daha hayırlıymıs benim için.
Canim ya..S a bacılar.bugun kürtaj oldum mayıs annesi olma hayalleri suya düştüMytwin canım listeden adımı siliver.rabbimden duam hepiniz hayırlısı işe yavrularınızı kucağınıza alın inş.hepiniz Allah'a emanet olun...
Canim ya..
As canım geçmiş olsun Rabbim çocuğunu sana bağışlasın, ona uzun ömür versin yine kalırsın hamile en yakın zamanda inşallahS a bacılar.bugun kürtaj oldum mayıs annesi olma hayalleri suya düştüMytwin canım listeden adımı siliver.rabbimden duam hepiniz hayırlısı işe yavrularınızı kucağınıza alın inş.hepiniz Allah'a emanet olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?