2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Moralini bozmamaya çalış canım. İnşallah miniğin seninledir.. Bazı doktorlarda gereksiz yere evham yaptırıyorlar. Belki bir yanlışlık vardır. Başka bir doktora gitmeyi düşünüyormusun?
Evet düşünüyorum hatta bugün üçe randevu aldım ama korkuyorum ya

................................

Son düzenleme:
Evet düşünüyorum hatta bugün üçe randevu aldım ama korkuyorum ya
İyi yapmışsın canım. Az kalmış randevu saatine. Güzel haberler verirsin inşallah bize. Bu doktorda göremezse sakın bozma moralini bir sonraki hafta görürsün inşallah...dualarım seninle...

Sat 23 ağustos değil mi sizin. Ona göre de bugün tam 5 haftalık oluyor ? Sizin sat farklı heralde. Keseyi gördü mü doktor?

yok canım sat 23 ağustos değil 18ağustos. Ben pkoluyum düzenli yumurtlamıyorum adetlerim düzenli değil o yüzden benim gebeliğim son adet tarihimden hep geride gelir. kızımda da öyle oldu.
Evet keseyi gördü :)

Benim 5 haftalık sizde durum nedir kan tahliliniz yada doktora sonucunuz çok merak ettim.
benim sat 22 Ağustos...
ilk kez kan tahlilini 23 Eylül'de yaptırdım 691.45 çıktı, 2. kan tahlilimi dün akşam yaptırdım 1391 çıktı.
Henüz doktora gitmedim şu an sadece kan değerlerimin belli seviyeye gelmesini bekliyorum.
Ekim'in ilk haftası gideceğim o tarih aralığında zaten ultrason için yükselmiş olur inşallah.

Kızlar Merhaba :) hergün süt iç icilemiyorsa nesquik ile içebilirsin iz. Süt çok önemli arkadaşlar. Benim ilk gebelıgım de erken doğacakti yawrum gelişimi de bayagi bir geriden geliyordu. Doktorum içebildigim kadar süt icme mi söyledi doğarSa yasayamayacini söyledi. Ve ben o zaman günde 2 litre nesquik süt içtim. Ve 2 hafta sonra doktorum bile şaşırdı. O kadar büyüdü ki haftasindan büyüdü. O zaman sütun önemini anladım. Şu an mide bulantilarin dan zor biliyorum ama anne olmakta kolay değil en azından günde 2 bardak yanında ceviz fındık kabak çekirdeği. Taze meyve suları... artık ileriyi düşünelim. Doktorların söylediklerini pek takmayalim. Bebeklerimız bizimle buna inanalim. Bekara karı bosamak kolay diyebilirsiniz. Ama benimde sizin gibi sorunlarım var. Aramızda bilen var durumumu. Şu an kanamam durdu fakat kese icinde kanama başladı. Ama ben bütün korkularimi bir kenara attım ve bebeği min bana sımsıkı tutundugunu hissediyorum. O da annesi gibi güçlü bir çocuk olacak tıpkı oğlum gibi. Lütfen morallerimizi yüksek tutalım. Biz kadinlar güçlüyuz. Deil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…