Benimde sizinle aynı tarih. Doktora gittiniz mi acaba merak ettim ?en küçük bebiş benimki mi?
Evet düşünüyorum hatta bugün üçe randevu aldım ama korkuyorum yaMoralini bozmamaya çalış canım. İnşallah miniğin seninledir.. Bazı doktorlarda gereksiz yere evham yaptırıyorlar. Belki bir yanlışlık vardır. Başka bir doktora gitmeyi düşünüyormusun?
İyi yapmışsın canım. Az kalmış randevu saatine. Güzel haberler verirsin inşallah bize. Bu doktorda göremezse sakın bozma moralini bir sonraki hafta görürsün inşallah...dualarım seninle...Evet düşünüyorum hatta bugün üçe randevu aldım ama korkuyorum ya
S a güzel annelerr ve minik bebişleriii herkesin cuması mübarek olsun Rabbim bu mübarek gün hürmetine hepimizin hayır muradlarını versin bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almamızı nasib etsin
galiba :)
Benimde sizinle aynı tarih. Doktora gittiniz mi acaba merak ettim ?
Mutlaka haber ver bnde merak ediyorum doktorun kimEvet düşünüyorum hatta bugün üçe randevu aldım ama korkuyorum ya
Benim deee minnaken küçük bebiş benimki mi?
Sat 23 ağustos değil mi sizin. Ona göre de bugün tam 5 haftalık oluyor ? Sizin sat farklı heralde. Keseyi gördü mü doktor?
evet gittim :)
aslında son adet tarihime göre 5+4 haftalık ama ultrasonda 4+5 doktor geç döllenme dedi
Benim 5 haftalık sizde durum nedir kan tahliliniz yada doktora sonucunuz çok merak ettim.Benim deeee minnak
Buradaki çoğu annenişin 7, 8, 9 benimde daha dolu dolu 5+0 oldu bugün
Sat 23 ağustos değil mi sizin. Ona göre de bugün tam 5 haftalık oluyor ? Sizin sat farklı heralde. Keseyi gördü mü doktor?
benim sat 22 Ağustos...Benim 5 haftalık sizde durum nedir kan tahliliniz yada doktora sonucunuz çok merak ettim.
Benim deee minnak
Buradaki çoğu annişin 7, 8, 9. haftalarda; benim daha dolu dolu 5+0 oldu bugün
heyecan yapma haftaya görülür inş. görülmezse boş gebelikten şüphelenmişlerdirEvet düşünüyorum hatta bugün üçe randevu aldım ama korkuyorum ya
ben de 4+5
Daha yolun başındayız Allahım hayırlısıyla,sorunsuz sonunu getirmeyi nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?