2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yok ilk bebeğim canım, dua da çareyi arıyorum zaten canim pazartesi ilaç yazdırmak için gideceğim, bakalim
Ne güzel o zaman canım doktora ne zaman gittin en son ne dedi doktor

Evet canım kaza değil istedik ama ole düzenli bişi yapma mistik o bakımdan sasirdik :)

Ben severim çocukları çalışmamış olsam bende küçükken yapardım herhalde

Ne güzel o zaman canım doktora ne zaman gittin en son ne dedi doktor

Ben severim çocukları çalışmamış olsam bende küçükken yapardım herhalde

Canim 23 ünde gittim kalp atışını duyduk cok şükür şimdide ilaç yazdirmaya gideceğim hem bir daha görürüm yavrumu

benim 4. Gebeligim canım pıhtılaşma var bastan kontrolü gitmem gerek kızım aşılama zaten onda baştan tedbirli gitmistik. öyle kese olussun kalp atışı olussun diye bekleyip gidemiyorum ogrendigim an igneye başlamak lazım basta yanlış doktora gittim adam onermiyorum dedi gonderdi sonra kızımin doktoruna gidincebelli oldu icteki kanama yoksa ggörünürde bir sorunum yok. Alev hanima sordurdum igneyi tavsiye ediyormus ondan ona gidicem. Senin randevu yarin dimi ins. Güzel haberlerle donersin

Merhaba, bende de kanama alanı var tecrübelerinize dayanarak bikaç şey sorabilir miyim. Doktorum bana düşük riski var kanama alanı var dedi bunun dışında bir sıkıntı yoktu bebeği keseyi gördük 6+1 de ultrasonda.kanamam falan olmadı zaten çok şükür. Siz neler yaptınız kanama alanı kalmaması için istirahat ya da ilaç vs. Bir de burada arkadaşlarım kanamalı alan olmadığı halde neredeyse hareket etmiyorlar haklı olarak yani panik artık herkes benim hiç kalkmamam mi lazım anlamadım yardimci olursaniz çok sevinirim

Kizlar ilginiz icin tesekkur ederim, zaten dun biraz sizin sayenizde rahatladim vallah!
dun tabiki esimi aradim, beni cok yumusak buldu sanirim, saldi gecti dedim. Sen ara birde dedim.
esimde psikolog gibidir, konusup hastanizin 4 gun o piskolejide bekletmeniz dogru degil diyip ikna etmis
bugun oglen randevum var yani! tabi onlara gore 6+ 5 cok kucukmus arkadaslar, pazartesi 7 haftaligi tam bitirmis oluyoruz yani surda 2 gun var 8 haftaya girmeye.. hala aklim almiyor :) bazi arkadaslar bu donemlerde kalbini duydugunu bile soyluyor. Kesin cok dolu, yer yokdur o yuzden boyle yapiyorlar degilmi?

resmen bir gunde piskolejim alak bulak oldu, sabahi nasil etim bilmiyorum ama surekli sabaha kadar bir islakli varmi diye kontrol edip durdum Allah kimsenin basina vermesin ya, hele 9 ay boyunca bu tur bir seyi yasayan kisilere allah sabir, huzur versin!

Ablam o telefonda konustuigun kisiyi sikayet etmelisin diyor, bende bos ver dedim, okadarda degil yani dimi?
ama kim oldugunu ogrenmek istiyorumki, birdaha o kisi tarafindan muhane olmayayim, vallah kari beni korkutmadida degil yani:)

hepinize guzel, saglikli bir gun dilegiyle

Aynen canim ben de ggittim lunaParka tek bbişeye bindim adını hatırlamıyorum hatta yumurtlama donemimdi elimi karşıma koyup hadi bebeğim gel seni buraya getirecek dedim. Eşime de bebeği teşvik ediyorum yoksa geleceği yok dedim. Sukurler olsun rRabbime gönderdi. ..

tatlim ne zamana randevun haber ver bize olur mu hayirli haberlerle gel

Kızlar bugün ikinci adet donemim oluyor sağ ayağım ve rahimde hafif agri var normal midir... bi de yüzüm sivilceden gozukmez durumda. ..

yardimci olmak isterdim ama henuz daha dun basima geldi, bugun randevum var:)
dun arkadaslarin tafsiyesi ile, uzandim, hic bir yere uzanmadim, ani hareketlerden kacindim..
simdilik bir kanama yok ama belide olmaz degilmi :) eyer daha cok bilgi edinirsem paylasirim!
allah saglikla cocugunu kucagina almayi nasip eder insallah

günaydınlar,mutlu sabahlar olsun inşallah hepimize.. :) ben birşey danışıcam sizlere aranızda antalyadan olan var mıı?

Amin canım hepimizinkini inşallah. Bende çok şükür kanama olmadı da canım ama ultrasonda kanamalı alan var dendi çoğu kişi gittik baktık kanamalı alan geçmiş diyor nasıl yaptılar ama ba merak ettim çok teşekkür ederim inşallah güzel haberlerle gelirsin canım dua oku bol bol...

amin canım inşallah.. randevum 15.30da.. çıktığım zaman eğer iyi olursam yazıcam mutlaka..

Hayırlı cumalar annişler ve bebişler:) bugün Allah'ın izniyle 9+1 olduk 10. Haftamıza girdik 2,5 ayı geride bıraktık zaman ne çabuk geçiyor 2 hafta sonra ilk 3 ayımız bitecek ve en rahat dönem olan 2. 3 aya geçeceğiz ilk gebeliği olanlar şikayetleriniz yarı yarıya azalacak merak etmeyin istisnalar hariç tabi:) son 3 ay ilk 3 ay gibi zorlayacak ama bebişimize kavuşmaya da pek birşey kalmamış olacak bol bol dinlenin sakin huzurlu ve mutlu olun çünkü nasıl bir hamilelik geçirirseniz bebeğinizde öyle oluyor ben kızımda çok mutlu stressiz bir hamilelik geçirdim hiçbir şeyi gereksiz yere kafama takmadım attım geriye ve kızım maşallah pamuk gibi güleryüzlü uyumlu ne nuyku ne yeme içme be de gaz hiç sorun yaşamadık ama etrafımda annesi gergin olan bebişlerde gördüm hep bir problem ya gaz ya teme bozukluğu ya hırçınlık lütfen bunu dikkate alın mutlu ve sakin olun çok büyük artılarını görürsünüz:)

aynen bana da kanamalı alan var dedi progestan verdi , uzun yola gitme dedi doktor günde iki kez vajinal yoldan progestan kullanıyorum, bayramdan sonra da kontrolum var işallah düzelir de kullanmam bir daha progestanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…