Ne güzel o zaman canım doktora ne zaman gittin en son ne dedi doktorYok ilk bebeğim canım, dua da çareyi arıyorum zaten canim pazartesi ilaç yazdırmak için gideceğim, bakalim
Evet canım kaza değil istedik ama ole düzenli bişi yapma mistik o bakımdan sasirdik :)
Ne güzel o zaman canım doktora ne zaman gittin en son ne dedi doktor
Ben severim çocukları çalışmamış olsam bende küçükken yapardım herhalde
benim 4. Gebeligim canım pıhtılaşma var bastan kontrolü gitmem gerek kızım aşılama zaten onda baştan tedbirli gitmistik. öyle kese olussun kalp atışı olussun diye bekleyip gidemiyorum ogrendigim an igneye başlamak lazım basta yanlış doktora gittim adam onermiyorum dedi gonderdi sonra kızımin doktoruna gidincebelli oldu icteki kanama yoksa ggörünürde bir sorunum yok. Alev hanima sordurdum igneyi tavsiye ediyormus ondan ona gidicem. Senin randevu yarin dimi ins. Güzel haberlerle donersincanım benim kızımda oldu kanama alanı şükür ikinci kontrolümde kanama alanı filen kalmamıstı. bide kızımda devamlı kanamam oluyordu ama sağlıcakla kucağıma aldım Allahıma bin şükür. senin ilk gebeliğinde sorunluymuş demi ne yapalım biraz nazlı geliyolar bize. Allahım bunuda kucağına almayı nasip etsin inşallah.
alev timura ben gebelikten önce gitmiştim aslında onun yaklaşımından çok memnun kaldım ama internette daha çok ayşe hanım tavsiye ettikleri için onu tercih ettim . ilk kontrolüm iyiydi inşallah güzel haberi alırımda gerisi kolay.
Canim 23 ünde gittim kalp atışını duyduk cok şükür şimdide ilaç yazdirmaya gideceğim hem bir daha görürüm yavrumu
Inşallah ben 6+4 te gördüm ama alttan canım, zor bir bebiş benimkibak ne güzel kalp atışlarınıda duymuşsun darısı başıma inşallah
canım benim kızımda oldu kanama alanı şükür ikinci kontrolümde kanama alanı filen kalmamıstı. bide kızımda devamlı kanamam oluyordu ama sağlıcakla kucağıma aldım Allahıma bin şükür. senin ilk gebeliğinde sorunluymuş demi ne yapalım biraz nazlı geliyolar bize. Allahım bunuda kucağına almayı nasip etsin inşallah.
alev timura ben gebelikten önce gitmiştim aslında onun yaklaşımından çok memnun kaldım ama internette daha çok ayşe hanım tavsiye ettikleri için onu tercih ettim . ilk kontrolüm iyiydi inşallah güzel haberi alırımda gerisi kolay.
BU SEFER KALP ATIŞLARINI DUYARIZ İNŞŞŞŞŞŞhayir benim oyle degerlendirmedi benim adet duzensizdi 5 gun atiyodu oyle tam oluyo hesaplamam
ben iki kere düşük yapıyorum diye koştum dr. a ilkinde keseyi gördü hersey yolunda dedi. 3 gün sonra parça geldi tamam gidiyo dedim ozaman da bebeği ve klap atışını duyduk ama içerde kanaman var dedi... korkma bence benim gibi yersiz üzme kendini
Gunaydin kizlar herkes iyidir insaallah?gecmisi okumaya caliaiuorum da kafama takildi, herkes progesteron degerine baktirmis heralde,kanama var diye mi yoksa oylesine mi baktirdiniz, ben,hic baktirmadim.ilk hamileligimde kanamam vardi ona ragmen bakmadan verdi doktor.
ben ilk hamileligimi biraz gec ogrenmistim, pek ihtimal vermiyodum cunku. Bu arada ben lzamana ka bile gittim. Carpisan arabalar hizli trenler go kart ne varsa bindim. Hicbi sey olmadi. Dogacagi varsa doguyor bebek,yoksa nafile
kusura bakma yanlış yazmış olabilirim ama portakalın çekirdeğinden raftaki çatala kadar dert ediniyosun.. ben de diyorum ki diğer insanların haline bak ve biraz rahat et.. tekrar kusura bakma benim bugün doktor randevum var.. ve ara ara kırmızı kanamalarım.. çok gerginim.. çok korkuyorum.. kendimi yanlış ifade etmiş olabilirim..
Benim dün 6+3 olmuştu alttan görülmedi doktor büyük ihtimal boş gebelik haftaya cumaya kadar kesin görünmesi lazım dediInşallah ben 6+4 te gördüm ama alttan canım, zor bir bebiş benimki
yardimci olmak isterdim ama henuz daha dun basima geldi, bugun randevum var:)Merhaba, bende de kanama alanı var tecrübelerinize dayanarak bikaç şey sorabilir miyim. Doktorum bana düşük riski var kanama alanı var dedi bunun dışında bir sıkıntı yoktu bebeği keseyi gördük 6+1 de ultrasonda.kanamam falan olmadı zaten çok şükür. Siz neler yaptınız kanama alanı kalmaması için istirahat ya da ilaç vs. Bir de burada arkadaşlarım kanamalı alan olmadığı halde neredeyse hareket etmiyorlar haklı olarak yani panik artık herkes benim hiç kalkmamam mi lazım anlamadım yardimci olursaniz çok sevinirim
Dur bakalım canım bekle haftaya cuma hayırlısı ile ogrenirizBenim dün 6+3 olmuştu alttan görülmedi doktor büyük ihtimal boş gebelik haftaya cumaya kadar kesin görünmesi lazım dedi
yardimci olmak isterdim ama henuz daha dun basima geldi, bugun randevum var:)
dun arkadaslarin tafsiyesi ile, uzandim, hic bir yere uzanmadim, ani hareketlerden kacindim..
simdilik bir kanama yok ama belide olmaz degilmi :) eyer daha cok bilgi edinirsem paylasirim!
allah saglikla cocugunu kucagina almayi nasip eder insallah
Aynen canim ben de ggittim lunaParka tek bbişeye bindim adını hatırlamıyorum hatta yumurtlama donemimdi elimi karşıma koyup hadi bebeğim gel seni buraya getirecek dedim. Eşime de bebeği teşvik ediyorum yoksa geleceği yok dedim. Sukurler olsun rRabbime gönderdi. .
tatlim ne zamana randevun haber ver bize olur mu hayirli haberlerle gel
Doktor çok umutsuz konuştu canım çok ÜzgünümDur bakalım canım bekle haftaya cuma hayırlısı ile ogreniriz
O dr lara baksan var ya , insani mahfedecek kimisi, RabbiM ol der olur dua etDoktor çok umutsuz konuştu canım çok Üzgünüm
Amin canım hepimizinkini inşallah. Bende çok şükür kanama olmadı da canım ama ultrasonda kanamalı alan var dendi çoğu kişi gittik baktık kanamalı alan geçmiş diyor nasıl yaptılar ama ba merak ettim çok teşekkür ederim inşallah güzel haberlerle gelirsin canım dua oku bol bol...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?