• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Korkma canım aynı ilaçları ben de kullanıyorum, ama öyle bir problem yoktu, o ilaçları her gebe kullanıyor, korkma o ilaç çok iyi gelir
Progestan da kullanıyor musun canım
Bana zeynep kamil vermemişti bugünkü önlem amaçlı dedi ama tabi düşük riski var dedi

BeylikdüzüNe 10 dk mesafedeyim ben de :) herseyi göze alarak yakın bir yerler bakıyorum.

Medilife A bbaktın mı? Orada Aynur hanımı beğeniyorlar

ben bütün arkadaşlara söylüyorum emin olmadığınız hiç bişey için kesin konuşmayın size de altını çizerek söylüyorum aynı şeyi... dün doktoruma sordum ve evet bişeyler hissedebilirsin kelebek uçuyomuş gibi dedi ... tabiki de bebeğin hareket ettiğini ya da kalp atışını duyabildiğimi iddia etmedim sadece onun varlığını hissettiğimi söyledim yanlış anlayıp çok kesin konuşmuşsunuz....

canım kızma afedersin. Bilmişlik yapmak istemedim. hareketini ve kalp atışını hissettin sandım. Onu hissetmen mümkün değil diye öyle dedim. Seni kırmak istemedim. :(

yok canım üzülme dr.un dediği gibi 2 ye katlanması ve düzenli artması önemlii..benim 22 ağustos gecen hafta betam 13.6 dıydıu 2gün sonra 39 oldu.hayırlısı bakalım cuma dr.a gidicem..
yok canım üzülme dr.un dediği gibi 2 ye katlanması ve düzenli artması önemlii..benim 22 ağustos gecen hafta betam 13.6 dıydıu 2gün sonra 39 oldu.hayırlısı bakalım cuma dr.a gidicem..
Benimde sat 22 agustos bizde kontrolde keseyi gorduk kan testi istemedi doktor betami hic bilmiorum yani:/

bende 2 bebek kaybetmiştim..sonra şükür kızım oldu şimdi allah izin verirse tekrar hamileyim...[/QUOTE]

Hayirli olsun ikinci bebegin,iki kayiptan sonra bebegin gelmis cok sukur bize de nasip olur isallah kayiplarin neden kaynaklanmis peki bilio musun?

Aa hiç kanaman olmamıştı değilmi
Anladım canım sağol bebişlere bişey olmasın inşallah
Dün lahmacun yerken aklıma sen geldin:KK76:
Afiyet olsun canım ye ye bebişe şifa olsun ben korkrak yemistim ay bn bu ara fazla abartiyorum sanirsam

Afiyet olsun canım ye ye bebişe şifa olsun ben korkrak yemistim ay bn bu ara fazla abartiyorum sanirsam
Hormonlar sağolsun canım bende öyleyim maalesef. Aslında daha çok zarar veriyoruz kendmize ama yapacak birşey yok hormonlar Zirve yapmış :)

Evet canım bugün yine gittim başka doktora. Kesenin yanında kan pıhtısı görüyorum dedi çok kötüyüm:KK1: çalışmam sebebiyle bişey olacak diye vicdan azabı çekiyorum. Doktor progestan verdi hemde oral yoldan bir de decavit:KK43:
bende de var canım progestan ve 5 gunde bir igne verdi 15 gunde gecmeyince devamlı yatacaksin dedi kızım var 20 aylık babannesine gidiyor artık gündüzleri :(

bende de var canım progestan ve 5 gunde bir igne verdi 15 gunde gecmeyince devamlı yatacaksin dedi kızım var 20 aylık babannesine gidiyor artık gündüzleri :KK43:
Kanaman mı geçmeyince canım
Çok üzüldüm Allah şifa versin bebişle daha zor olur ama Rabbim yardım eder inşallah

Meodaları A bbaktın mı? Orada Aynur hanımı beğeniyorlar

canım kızma afedersin. Bilmişlik yapmak istemedim. hareketini ve kalp atışını hissettin sandım. Onu hissetmen mümkün değil diye öyle dedim. Seni kırmak istemedim. :KK43:
Ben zaten medilife a gidiyorum burcu hanima. Hastane odalari CÇift kişilik. Ve küvoz yokmuş. O yüzden biraz istemedim. Bundan sonra sanırım Avcılar hospitale gidicem. En azından donanımlı hersey var. Ilk dogumumu da orada yaptım.

Medilife A bbaktın mı? Orada Aynur hanımı beğeniyorlar

canım kızma afedersin. Bilmişlik yapmak istemedim. hareketini ve kalp atışını hissettin sandım. Onu hissetmen mümkün değil diye öyle dedim. Seni kırmak istemedim. :KK43:

Kesinlikle kizmadim canım benim kirilmadim da sadece söylüyorum :)

Kanaman mı geçmeyince canım
Çok üzüldüm Allah şifa versin bebişle daha zor olur ama Rabbim yardım eder inşallah
evet canım icerdeki kanama ayni duruyor rahmin 3 de 1 gecerse düşer dedi yatıyorum allahtan kanama dışarı çıkmıyor daha cok stres yapardim

Back