2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

merhaba anişler ben doğum sürecimde siteye üye olmadan sizi takip ettim hep şimdi üyelik gereksinimi duydum benim sıkıntım var doğum sonrası basur oldum sanırım makatımda aşırı bir ağrı var hep sıvı gıdalar tüketiyorum bebeğim ishal oldu sanırım ne yapmalıyım :KK43:

Bende sezeryan sonrası oldu kızımda kabız ondan mı acaba yarın doktora gitcem nerdeyse popomun üzerine oturamıyorum hiç başıma gelmemişti

Metpamit ve motilium bu iki ilac prolaktin seviyesini yukseltip sutu artiriyor mus kizlar metpamit mide bulantisi ve kusma icin motilium ise bebeklerde reflu tedavisinde kullaniliyormus hic duydunuz mu
metpamid mide ilacıda süt yapsın diye içilirmi bilemem. barsaklarıda çalıştırı bide onu içince ben cok acıkırdım mideyi çalştırıyo

Öyle diyorsun da doktorum yazdı bu hapı eminim böyle riskleri olsa vermezdi hem dediğim gibi en hafif düzeyde bir hap normal haplardan farklı olarak hormonal olarak. Ayrıca diğer Yöntem Dediğiniz bir spiral kalıyor onu daha önce denemiştim benim bünyem kabul etmiyor maalesef kalan yöntemlere de güvenmiyorum

Kondomla korunun canım eşin korunsun

Kızlar tracy hogg&melinda blau diye bir kitap var uyutma yöntemlerini anlatıyor bir arkadaşım var 15 aylık kızında denemiş 45 günlükken yapmaya başlamış 5 gün sonra sonuç vetmiş ve çocuk akşam 8:30 da kendi kendine annesine pijamalarımı giydir yatacam diyor tabi kendi dilince söylüyor bu kelimeleri. Sonra bu yöntemi internette araştırdım işe yaramadığını söyleyen bir kişi bile yok herkes çok memnun kitabı dün sipariş verdim gelir gelmez okuyup uygulayacam inşallah başarılı olurum. Sizlerle de paylaşmak istedim belki araştırmak istersiniz. İlk günler çok sabırlı olmak gerekiyormuş ama kararlı olun diyor pes etmeyin etkili olacaktır diyorlar. Ben yine okuduktan sonra sizlerle yöntemleri paylaşırım kitap almayanlar için
Canım cok aglıyor cocuk ben kıyamıyorum, oglumu bı yaşına kadar aglamaasın dıye saalladım saatlerce uyutmaya calıştım bı yaşından sonra kıtap okuyarak uyumaya başladı, zamanı gelınce hersey oluyor

Kızlar tracy hogg&melinda blau diye bir kitap var uyutma yöntemlerini anlatıyor bir arkadaşım var 15 aylık kızında denemiş 45 günlükken yapmaya başlamış 5 gün sonra sonuç vetmiş ve çocuk akşam 8:30 da kendi kendine annesine pijamalarımı giydir yatacam diyor tabi kendi dilince söylüyor bu kelimeleri. Sonra bu yöntemi internette araştırdım işe yaramadığını söyleyen bir kişi bile yok herkes çok memnun kitabı dün sipariş verdim gelir gelmez okuyup uygulayacam inşallah başarılı olurum. Sizlerle de paylaşmak istedim belki araştırmak istersiniz. İlk günler çok sabırlı olmak gerekiyormuş ama kararlı olun diyor pes etmeyin etkili olacaktır diyorlar. Ben yine okuduktan sonra sizlerle yöntemleri paylaşırım kitap almayanlar için
ne kadar okursan oku uygulama farklı oluyor. yaşamadan deneyim deinemiysun ve he bebk farklı oluyor

kızlar bebk araabası ne aldınız ben hala alamadım karar veremiyorm ya

Canim ben wollex in newyork modelini aldim cok memnunum, oto koltugunu evde ana kucagi niyetinede kullaniyorum, diger parcasini yatak seklinde kurdum ve kizimi onun icine yatirip cikiyorum heryere kullanimi cok rahat. Tabi ben indirime girdiginde almistim simdiki fiyati hakkinda bilgim yok

canım onun kakasının sütünden dolayı yeşil olması için senin sütününde kakadan daha yeşil olması gerekiyo ki bu mümkün bişey değil. Bazı hazır mamalar kakayı yeşil renk yapıyo. Eğer emzirme dışında mama takviyesi yapıyosan için çok rahat olsunki kullandığın mamadandır
Söylediğin doğru olabilir ama ben sadece emiriyorum...

kızlar 40dan sonra ilişkiye başladınızmı. ben 2 aylık olunca doktora gidip öyle başlarız diyorum . cok uzun zaman oldu yapamam gibi geliyore :) :KK53:

bende geçen yazdım ... doktorada bir türlü bizim müsait olduğumuz zamanda randevu bulamuyorum sanırım oğlumun 2 aylık randevusunda bende 40 muaynesi olucam...

Muayne olmadan seks yapan varmı? bir sakıncası olmaz sanırım dimi ?

Nurse Harveys

Metsil

Sap

Biogia

Kullananlar ve memnun olanlar? Hangisini alsam .

Bio gia kullandım bitti 2 hafta sürdü bir şişe.

Hergün bir kupa Rezene , kimyon içiyorum.

Can
Canım cok aglıyor cocuk ben kıyamıyorum, oglumu bı yaşına kadar aglamaasın dıye saalladım saatlerce uyutmaya calıştım bı yaşından sonra kıtap okuyarak uyumaya başladı, zamanı gelınce hersey oluyor
canım çocuğa kitap okuma değil bunu bizler okuyacaz çocuğun gün içindekiprogramını düzenlemek için kullanılan bir yöntemi anlatıyor kitap

Kızlar doktorum 40ın çıkınca kontrole gel demişti ama 2 aylık olunca gitmeyi planlıyorum. Bu muayene neleri kapsıyor? Geciktirsem problem olmaz değil mi?
Kendi annemler Eskişehir'de, nasipse İstanbul'dan Eskişehir'e gideceğiz. 23 Nisan tatilinde eşim bizi bırakıp dönecek. Oğluşun 2.ay kontrolüne dek orada kalacağız da.

Bende sezeryan sonrası oldu kızımda kabız ondan mı acaba yarın doktora gitcem nerdeyse popomun üzerine oturamıyorum hiç başıma gelmemişti
Benim eşim hastanede çalışıyor genel cerrah gelmesine gerek yok demis anestol diye bir krem yazmis o bölgeyi uyusturuyor wc ye gitmeden hemen önce surmek lazim bir de leğen ya da küvet e sicak su dokdurum oturma banyosu önermiş

bende geçen yazdım ... doktorada bir türlü bizim müsait olduğumuz zamanda randevu bulamuyorum sanırım oğlumun 2 aylık randevusunda bende 40 muaynesi olucam...

Muayne olmadan seks yapan varmı? bir sakıncası olmaz sanırım dimi ?
Yaptik biz bisi olmadi:KK53::KK53:

X