2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Öyle diyorsun da doktorum yazdı bu hapı eminim böyle riskleri olsa vermezdi hem dediğim gibi en hafif düzeyde bir hap normal haplardan farklı olarak hormonal olarak. Ayrıca diğer Yöntem Dediğiniz bir spiral kalıyor onu daha önce denemiştim benim bünyem kabul etmiyor maalesef kalan yöntemlere de güvenmiyorum
bebeklerin ilk 6 ay özellikle salgı bezleri gelişimi tamamlanmamıştır. O salgı bezini baskılayacak bir ilaç bebeğinin salgı bezinin ileride bebeğin için az veya fazla hormon üretmesine sebep olabilir. Doktorum söyledi diyosun. Bebeğin hayatını doktorun dilinin ucuna sorgusuzca emanet etmemelisin.

bebeklerin ilk 6 ay özellikle salgı bezleri gelişimi tamamlanmamıştır. O salgı bezini baskılayacak bir ilaç bebeğinin salgı bezinin ileride bebeğin için az veya fazla hormon üretmesine sebep olabilir. Doktorum söyledi diyosun. Bebeğin hayatını doktorun dilinin ucuna sorgusuzca emanet etmemelisin.
Bilinçsiz asla hap kullanmam siz fazla evhsmlısınıZ bence eger doktora güvenmeyeceksem niye gidip soruyoruz ki internet ten araştırıp uygulayalım ne anlatılıyorsa !

Arkadaslar dogum Kontrol yöntemLeri kişinin kendi tercihi tabi ki bir şeye karar vermeden iyice sormak araştırmak gerekir benim doktorum hap yazdı istegim üzerine diğer yöntemler bana göre degildi tabi ki bunu yazarken her Türlü ihtimali sordum prospektüs üde okudum emziren annelere uygun oldugunu gördüm güvenmem icin bana yetti ama tabi ki eger içinizde Şüphe varsa kullanmamalısınız, daha riskli yöntemler de var eger bir bebiş daha gelir dert etmem derseniz neden olmasın... Karar annenin

Canım noble arkadaşımız hakli galiba. Hem burada birbirimizin iyiliği için paylaşımda bulunuyoruz. Eminim sen de istemezsin bebeğini riske atmayı ama bazen bazı şeyleri kabul etmeliyiz. Doktorların umurunda mi senin bebeğinin geleceği sağlığı. Bana da Dr emzirirken yeşil receteyle satılan ilaçlardan vermişti ve bir de agir bir antidepresan. Hiiiic zararı yok demişti gel gör ki eczacı çok kızdı ve çok zararlı olduğunu söyledi. Demem su ki Dr o an başından savabiliyor tabii duyarlı olan drlarimizi tenzih ederim.E="havalikiz_84, post: 40602995, member: 320824"]Arkadaslar dogum Kontrol yöntemLeri kişinin kendi tercihi tabi ki bir şeye karar vermeden iyice sormak araştırmak gerekir benim doktorum hap yazdı istegim üzerine diğer yöntemler bana göre degildi tabi ki bunu yazarken her Türlü ihtimali sordum prospektüs üde okudum emziren annelere uygun oldugunu gördüm güvenmem icin bana yetti ama tabi ki eger içinizde Şüphe varsa kullanmamalısınız, daha riskli yöntemler de var eger bir bebiş daha gelir dert etmem derseniz neden olmasın... Karar annenin[/QUOTE]
Canim

Cnm hap kondom spiral 3 aylık iğne kadınlık hormonu olan Protestan içerir yani bu dön kullanacagin yanlış anlaşılmasın bebeğe geçmez aksine sütünü arttırır ve zararı yoktur

Canım noble arkadaşımız hakli galiba. Hem burada birbirimizin iyiliği için paylaşımda bulunuyoruz. Eminim sen de istemezsin bebeğini riske atmayı ama bazen bazı şeyleri kabul etmeliyiz. Doktorların umurunda mi senin bebeğinin geleceği sağlığı. Bana da Dr emzirirken yeşil receteyle satılan ilaçlardan vermişti ve bir de agir bir antidepresan. Hiiiic zararı yok demişti gel gör ki eczacı çok kızdı ve çok zararlı olduğunu söyledi. Demem su ki Dr o an başından savabiliyor tabii duyarlı olan drlarimizi tenzih ederim.E="havalikiz_84, post: 40602995, member: 320824"]Arkadaslar dogum Kontrol yöntemLeri kişinin kendi tercihi tabi ki bir şeye karar vermeden iyice sormak araştırmak gerekir benim doktorum hap yazdı istegim üzerine diğer yöntemler bana göre degildi tabi ki bunu yazarken her Türlü ihtimali sordum prospektüs üde okudum emziren annelere uygun oldugunu gördüm güvenmem icin bana yetti ama tabi ki eger içinizde Şüphe varsa kullanmamalısınız, daha riskli yöntemler de var eger bir bebiş daha gelir dert etmem derseniz neden olmasın... Karar annenin
Canim[/QUOTE]
Düşüncelerin de haklı olabilirsin canım böyle yapan doktorlar var yok demiyorum ama ben doktoruma güveniyorum kac senelik özel doktorum benim ayrıca Almanya da hiç bir doktor bu tarz risklere girmez ben istesem de bana az da olsa zarar-ı dokunabilecek bir ilac vermez. Eger arkadaşı. Dedikleri net kanıtlanmış doktordan duyma seylerse araştıralım bir daha buna ok ama kulaktan duyma internetten okuma seylerse insanları yanlış yönlendirmek olur

İbrahim saraçoğlunun emziren anneler için mükemmel bir çay tarifi var inanın ben çok faydasını gördüm.içinde süt yapıcı gaz giderici ve uyku yapıcı bitkiler var yani tam anlamıyla 3 amaçlı 1 çay diyelim.
Tarif şöyle:
1 tatlı kaşığı anason
1 tatlı kaşığı kimyon
1 tatlı kaşığı ısırgan otu
1 tatlı kaşığı rezene
bunları demleyip günde 2-3 bardak içiyoruz.
Satiliyor canim aktarlarda bu karisim hazir olarak.ben uzun suredir iciyorum ama farkli birsey olmadi bende..belki sizlerde olabilir.
Bitkisel seylere hic inanmiyorum artik.yok rahatlatiyomus yok sut yapiyomus sonuc hep ayni

Kızlar tracy hogg&melinda blau diye bir kitap var uyutma yöntemlerini anlatıyor bir arkadaşım var 15 aylık kızında denemiş 45 günlükken yapmaya başlamış 5 gün sonra sonuç vetmiş ve çocuk akşam 8:30 da kendi kendine annesine pijamalarımı giydir yatacam diyor tabi kendi dilince söylüyor bu kelimeleri. Sonra bu yöntemi internette araştırdım işe yaramadığını söyleyen bir kişi bile yok herkes çok memnun kitabı dün sipariş verdim gelir gelmez okuyup uygulayacam inşallah başarılı olurum. Sizlerle de paylaşmak istedim belki araştırmak istersiniz. İlk günler çok sabırlı olmak gerekiyormuş ama kararlı olun diyor pes etmeyin etkili olacaktır diyorlar. Ben yine okuduktan sonra sizlerle yöntemleri paylaşırım kitap almayanlar için

Metpamit ve motilium bu iki ilac prolaktin seviyesini yukseltip sutu artiriyor mus kizlar metpamit mide bulantisi ve kusma icin motilium ise bebeklerde reflu tedavisinde kullaniliyormus hic duydunuz mu

merhaba anişler ben doğum sürecimde siteye üye olmadan sizi takip ettim hep şimdi üyelik gereksinimi duydum benim sıkıntım var doğum sonrası basur oldum sanırım makatımda aşırı bir ağrı var hep sıvı gıdalar tüketiyorum bebeğim ishal oldu sanırım ne yapmalıyım :KK43:

Kızlar tracy hogg&melinda blau diye bir kitap var uyutma yöntemlerini anlatıyor bir arkadaşım var 15 aylık kızında denemiş 45 günlükken yapmaya başlamış 5 gün sonra sonuç vetmiş ve çocuk akşam 8:30 da kendi kendine annesine pijamalarımı giydir yatacam diyor tabi kendi dilince söylüyor bu kelimeleri. Sonra bu yöntemi internette araştırdım işe yaramadığını söyleyen bir kişi bile yok herkes çok memnun kitabı dün sipariş verdim gelir gelmez okuyup uygulayacam inşallah başarılı olurum. Sizlerle de paylaşmak istedim belki araştırmak istersiniz. İlk günler çok sabırlı olmak gerekiyormuş ama kararlı olun diyor pes etmeyin etkili olacaktır diyorlar. Ben yine okuduktan sonra sizlerle yöntemleri paylaşırım kitap almayanlar için

http://www.hepsiburada.com/liste/be...tails.aspx?productId=kgun0086&categoryId=9935 Kitap bu mu ??????

X