2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Çoçuk için zor olacaktır da kulak için niye onu anlamadım. Sen de anne sütü alamayacak diye üzülme seninki baya içti çünkü maşallah. Onun için bu sağlıklıysa mecbursun. İnşallah kolay geçersin
Canım orta kulakta sıvı birikmesi var kulağına tup takılacak ve geniz eti alınacak:KK43:

Geniz eti burnu kapatıyor ağzınıda emerken meme kapatıyor cocuk nefes alamıyormuş zor alıyormuş.oda kulak basıncını yukseltıyormuş gece boyu meme agızda

Kızlarrrr acillll yardım bu gün öğlen 12:30 itibariyle ailecek sütten kesmeye başladık.( ek gıdaya hiçbir şekilde gecemediği için )saat akşam 22:00 a kadar ne denediysek yemedi.biberonda almayan bir bebek suluğuna süt sağdım babası içirdi.ve ben fazla ortalıkta görünmüyorum.saat 15:00 dan beri oğlumu görmüyorum özledimmmmm.yatak odasında kaldım.görünce beni emmek ister diye:KK43:şimdi babası salonda uyutmaya çalışıyor annemle :KK43:asıl sorum şu sulukla sütümü vermeye çalışacağız ben sağacam onlar içirmeye çalışacaklar gece uyandıkca :KK43: gece ek gıdaya geçemeyiz .yarın gündüz tekrar ek gıda vermeye çalışacaklar.sulukla sütümü içerse emzirmeyip devam edecez suluga.gündüzde ek gıdaya alıştıracam.sizce bu şekilde sütten kesilir mi?sulukla devam sütü veya başka bişey versem içmez sadece bu zamana kadar anne sütü aldı ama ciğnemeyi yutmayı biliyor isterse.

Kızlarrrr acillll yardım bu gün öğlen 12:30 itibariyle ailecek sütten kesmeye başladık.( ek gıdaya hiçbir şekilde gecemediği için )saat akşam 22:00 a kadar ne denediysek yemedi.biberonda almayan bir bebek suluğuna süt sağdım babası içirdi.ve ben fazla ortalıkta görünmüyorum.saat 15:00 dan beri oğlumu görmüyorum özledimmmmm.yatak odasında kaldım.görünce beni emmek ister diye:KK43:şimdi babası salonda uyutmaya çalışıyor annemle :KK43:asıl sorum şu sulukla sütümü vermeye çalışacağız ben sağacam onlar içirmeye çalışacaklar gece uyandıkca :KK43: gece ek gıdaya geçemeyiz .yarın gündüz tekrar ek gıda vermeye çalışacaklar.sulukla sütümü içerse emzirmeyip devam edecez suluga.gündüzde ek gıdaya alıştıracam.sizce bu şekilde sütten kesilir mi?sulukla devam sütü veya başka bişey versem içmez sadece bu zamana kadar anne sütü aldı ama ciğnemeyi yutmayı biliyor isterse.
Biberona süt ve cicibebe dene canım muz yedirmeyecalış az azbile yese kardır

Biberona süt ve cicibebe dene canım muz yedirmeyecalış az azbile yese kardır
Canım biberonu almıyor doğduğundan beri.suluğu aldı saat 22:30 ilk defa oda sadece anne sütünü kabul etti tadını değişik Bulduğu an bırakır Kafayı yiyece

Canım biberonu almıyor doğduğundan beri.suluğu aldı saat 22:30 ilk defa oda sadece anne sütünü kabul etti tadını değişik Bulduğu an bırakır Kafayı yiyece
10 saat boyunca birşey almadımı ağzına:KK57: senin oğlan amma da inatçıymış çekeceğin var valla.:KK17:suluktan süt verdikçe de bu sefer nasıl olsa sütümü öyle ya da böyle veriyorlar deyip yine ek gıda almayacak gibi.doyacak kadar değil de şekeri düşmesin diye biraz verin bence.en sonunda pes eder yani etmesi lazım :KK64:peki neler yedirmeye çalıştınız nasıl tepkiler verdi,her seferinde aynımıydı tepkileri?

10 saat boyunca birşey almadımı ağzına:KK57: senin oğlan amma da inatçıymış çekeceğin var valla.:KK17:suluktan süt verdikçe de bu sefer nasıl olsa sütümü öyle ya da böyle veriyorlar deyip yine ek gıda almayacak gibi.doyacak kadar değil de şekeri düşmesin diye biraz verin bence.en sonunda pes eder yani etmesi lazım :KK64:peki neler yedirmeye çalıştınız nasıl tepkiler verdi,her seferinde aynımıydı tepkileri?
Hayatım gece ek gıda denemesi yapamadık sulukta süt içirdik mecbur uykulu çünkü.ama gündüzleri ek gıda denemesi yapacağız.dün Çorba ,cicibe süt,yumurta,vs,vs denedik yemedi sadece muzu yedi

Hayatım gece ek gıda denemesi yapamadık sulukta süt içirdik mecbur uykulu çünkü.ama gündüzleri ek gıda denemesi yapacağız.dün Çorba ,cicibe süt,yumurta,vs,vs denedik yemedi sadece muzu yedi
Doktorlar birden kesmek yerine öğün ügüm keın diyorlar ama sende zor sanırım o durum hiç birşey yemediği icin

Kızlar gece sulukla 1 kez süt sağdım verdim.sabahta sabır taşı sürüp emzirdim tiksinmesi işe yaramadı sanırım.ama aktar 3-4 kez emzir ve tiksinir dedi Napim.

İyi akşamlar kızlar bugün oglumun dogum günü 6mart dogum tarihimizdi ama erkekn geldi benim pamuk prensim 1yaşına girdik ama hala yürümedik teyzeleri sizinkiler yürüdü mü?☺️
Doğum gününüz kutlu olsun :KK54:Mutlu yaşlar.bizim de doğum günümüz 3 mart ve bizde hala yürümüyoruz... Hayırlısı beklemedeyiz... :)

İyi akşamlar kızlar bugün oglumun dogum günü 6mart dogum tarihimizdi ama erkekn geldi benim pamuk prensim 1yaşına girdik ama hala yürümedik teyzeleri sizinkiler yürüdü mü?☺️
DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUNN ALLAHIM SAĞLIKLI MUTLU UZUN ÖMÜRLER VERSİN ANNESİ :) BİZ YAKLAŞIK 1 AYDIR YÜRÜYORUZ 23 MART DOĞUMLUYUZ :) AMA HALA DİŞİMİZ YOK :)

Canım ek gıdaya kimi cocuk cok zor geciyor mecbur gececek ben de agzına tek lokmayı koymak için canım çıkıyordu bir tadına baksa diye ugraşıyordum şimdi de çok iştahlı değil her şeyi yemez zayıf bir bebek ama kendini de çok aç bırakmıyor. eskiden benim oglumun 13 saat aclık rekoru var ağzına hiç bir şey almıyordu, 9 saat 10 saat cok aç durdu.muzu sevdiyse muzla başla zorlama çok fazla. bir de huyları değişiyor benim oğlum bu aya kadar biberon almıyordu yeni kullanmaya başladık biberon ara ara dene kolaylık oluyor çünkü .ek gıda cok az yiyor o yuzden asla mamaya ağzını sürmüyorduama bu ay denemek için aldım yavaş yavaş ona da alıştı

ıyı kı doğmuşlar canım. bizim daha 23 günümüz var doğum gününe ama ne emekleme ne yürüme var canım. ama mart bebeklerinden yürüyen çok bizimkiler tembel çıktı biraz canları sag olsun

X