2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Canım az önce aktadan aldım taş halide var toz halide ben toz halini aldım haftasonu annem gelecek cumadan 3 gün kalacak o zaman kullanacam.sorup yazarsan sevinirim

Canim kullanabildinmi tasi. Ben sordum kuzenimde tas olani kullandi, kullanmadan once tasi hafif islatip direk gogus ucuna suruyomus, cocuk her emmek istediginde caktirmadan suruyomus. Insallah isine yarar yavrun yemek yer

Canim kullanabildinmi tasi. Ben sordum kuzenimde tas olani kullandi, kullanmadan once tasi hafif islatip direk gogus ucuna suruyomus, cocuk her emmek istediginde caktirmadan suruyomus. Insallah isine yarar yavrun yemek yer
Canım su çiçeği geçsin öyle bıraktır dedi Dr .daha geçmedi .bu arada tşk ederim ilgin için .yaaa kuzenımın eşi kullanmış işe yaramamış öyle diyo :KK43:inş bizde yarar

Arkadaşlar sarı sabır taşı bu aktardan aldım tadına baktım buruk ve biraz acı inş faydası olur.meme ucuna sürecekmişim biraz ıslatıp 3-4 kereden sonra bebek memeden tiksinecekmiş .inş kolay geçer yavrum ağlamaz :KK43:
Ek gidaya gecis icin sutten kesmen sartmiymis kacirdim anlamadin cnm kusura bakma

evet canım 2 cocuk Dr U ve 2 kbb Dr U bıraktır dedi.hem ek gıda için hemde kulak için
Çoçuk için zor olacaktır da kulak için niye onu anlamadım. Sen de anne sütü alamayacak diye üzülme seninki baya içti çünkü maşallah. Onun için bu sağlıklıysa mecbursun. İnşallah kolay geçersin

X