Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Suan odasında ilk defa oyun oynuyor :)))Ses seda olmayınca sıkıldım :)eee kızlar bebişler napıyor
Darısı bize :)Suan odasında ilk defa oyun oynuyor :)))
Uyuyo benkisideSes seda olmayınca sıkıldım :)eee kızlar bebişler napıyor
Canım az önce aktadan aldım taş halide var toz halide ben toz halini aldım haftasonu annem gelecek cumadan 3 gün kalacak o zaman kullanacam.sorup yazarsan sevinirim
Canım su çiçeği geçsin öyle bıraktır dedi Dr .daha geçmedi .bu arada tşk ederim ilgin için .yaaa kuzenımın eşi kullanmış işe yaramamış öyle diyo inş bizde yararCanim kullanabildinmi tasi. Ben sordum kuzenimde tas olani kullandi, kullanmadan once tasi hafif islatip direk gogus ucuna suruyomus, cocuk her emmek istediginde caktirmadan suruyomus. Insallah isine yarar yavrun yemek yer
Ek gidaya gecis icin sutten kesmen sartmiymis kacirdim anlamadin cnm kusura bakmaArkadaşlar sarı sabır taşı bu aktardan aldım tadına baktım buruk ve biraz acı inş faydası olur.meme ucuna sürecekmişim biraz ıslatıp 3-4 kereden sonra bebek memeden tiksinecekmiş .inş kolay geçer yavrum ağlamaz
evet canım 2 cocuk Dr U ve 2 kbb Dr U bıraktır dedi.hem ek gıda için hemde kulak içinEk gidaya gecis icin sutten kesmen sartmiymis kacirdim anlamadin cnm kusura bakma
Geçmiş oldun cnmevet canım 2 cocuk Dr U ve 2 kbb Dr U bıraktır dedi.hem ek gıda için hemde kulak için
Bir tam yumurta peynir zeytin pekmez ya da bal ceviz azar azar veriyorum yoğurt da yediriyorm yumurtayı da küçük küçük dogruyorm yiyorKızlar sabah kahvaltısı olarak ne veriyorsunuz? Ve Nasıl ?
Yumurta beyazini vermeye basladinizmiBir tam yumurta peynir zeytin pekmez ya da bal ceviz azar azar veriyorum yoğurt da yediriyorm yumurtayı da küçük küçük dogruyorm yiyor
Evet bn basladm hafta başıYumurta beyazini vermeye basladinizmi
Çoçuk için zor olacaktır da kulak için niye onu anlamadım. Sen de anne sütü alamayacak diye üzülme seninki baya içti çünkü maşallah. Onun için bu sağlıklıysa mecbursun. İnşallah kolay geçersinevet canım 2 cocuk Dr U ve 2 kbb Dr U bıraktır dedi.hem ek gıda için hemde kulak için
Hosgeldin, bildigim kadariyla yeni uye hemen konu acamiyor, konu neydi
Emzirirken saç boyatmak