Kuru kayısılarım var benim. Önce 1 tane haşlıyorum. Sonra süt irmik(bazen pirinç unu) kaynatıyorum. Kayısıyı koyup blenderdan geçiriyorumNasil yapiyosun muhallebiyi ben hic yapmadimda tarifini verirmisinz acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuru kayısılarım var benim. Önce 1 tane haşlıyorum. Sonra süt irmik(bazen pirinç unu) kaynatıyorum. Kayısıyı koyup blenderdan geçiriyorumNasil yapiyosun muhallebiyi ben hic yapmadimda tarifini verirmisinz acaba
Bende bakiyorum kimse yazmiyo uye degilken okuyodum cok kisi yaziyodu uye oldum kimse yazmiyoKızlar artık az kişi kaldi. Kimse yazmiyo.acaba zormu geliyordu buraya girmek.bizde bi face yada whatsap grubmu kursak acaba.bilmiyorum sizler instagramdan gorusuyosunuz belki.ne dersiniz
Ben de yarim saat bir saat once muhallebi veriyorum.Uyurken gene emiyor gerci.Muhallebiyi bazen irmik le beraber meyva dan yapiyorum.Bazende sutlu biskuvili hazir gece mamasi var onu veriyorum.Iyi aksamlar arkadaslar aksam bebklerinizi uyumadan nasil besliyosunz kac ml mama yapaiyosunz yada ne veriyosunz saat kac gibi besliyosunz merak ediyorum ilk bebegim oldugu icin cvp verene simdiden tsk ederim
Merhabalar canlar. Yatili cocuklu misafirim vardi yine giremedim. Sonuc olarak benim pertim cikti ama ogrendim ki benim kizim bir melek :) arkadasimin cocugu okadar yaramaz ki Miray hayretle 2 gun boyuca izledi, ne kucak istedi, ne ilgi, cok isi vardi :))Gunduz uykusu kac saat uyuyor bebisleriniz.Dun gunduz cok uyudu bu sefer gece oturdu oynadi.Uyuyan bebek uyandirilmaz diyor annemde.Ama ben bugun 1 saatten fazla uyutmamaya karar verdim.gunde uc kere kestiriyor zaten.Birer saatten gene uc saat eder.Sizlerde durum nasil.Uyandirmalimiyim sizcede.
Ben face'teki gruba uyeyim hatta uc tane var. Ama buranin tadi farkli oluyor. Yine de isteyen varsa ekleyelim sizi de. Bir mart anneleri grubu var uye alimlari acik mi sormak lazim, bir istanbul anneleri grubu var ama her yerden her yastan anne var yeni uyelere acik bir de sosyal anne grubu var o da her cesit anneye acik. Isteyen varsa buyursun dimi Attilanin Annesi ?Kızlar artık az kişi kaldi. Kimse yazmiyo.acaba zormu geliyordu buraya girmek.bizde bi face yada whatsap grubmu kursak acaba.bilmiyorum sizler instagramdan gorusuyosunuz belki.ne dersiniz
Evet cnm ya aynen oyleBende bakiyorum kimse yazmiyo uye degilken okuyodum cok kisi yaziyodu uye oldum kimse yazmiyo
Ben mama vrriyorum yatmadan bazen de muhallebi benim tarifim soyle; 1 bardak suya 2 tk pirinc unu 2 tk irmik 2 tk yulaf kepegi 1 tk pekmez pisiriyorum sonra 4 olcu fprmul sut koyup karistiriyorum bikac tane ceviz dovup koyuyorum bazen degisiklik olsun diye meyve de kattigim oluyoNasil yapiyosun muhallebiyi ben hic yapmadimda tarifini verirmisinz acaba
Tamam canim dedigin gibi yapicam.3 yerine 2 defa uyutucam bakalim nasil olacak.Merhabalar canlar. Yatili cocuklu misafirim vardi yine giremedim. Sonuc olarak benim pertim cikti ama ogrendim ki benim kizim bir melek :) arkadasimin cocugu okadar yaramaz ki Miray hayretle 2 gun boyuca izledi, ne kucak istedi, ne ilgi, cok isi vardi :))
Dadli canim gecmis olsu insallah cabucak atlatirsiniz...
Asil cevaba gelince, bu aylarda yavrular iki uyku uyumasi lazim, yani gece uykusunu etkilememesi acisindan. Benim kizim da gunduz iki defa uyuyor. Sana tavsiyem uyandiktan 3 saat sonra falan ikinci uykusuna koy sonrasi zaten gece uykusu olur. Mesela uyanma 7 ilk uyku 10, uyanma 11.30 ikinci uyku 2.30 (3) uyanma 4(5). Gece uykusu 8.30. Bu bir ornektir, sizin programiniz farkli olabilir tabii ama aralikar bu sekilde olursa az sorunlu gece uykusu olma sansi yuksek
Watsap grubu mantıklı aslinda:)olabilrKızlar artık az kişi kaldi. Kimse yazmiyo.acaba zormu geliyordu buraya girmek.bizde bi face yada whatsap grubmu kursak acaba.bilmiyorum sizler instagramdan gorusuyosunuz belki.ne dersiniz
Saol canım ben sizleri tanıyorum diye söyledim öyle.bizbize olurduk :)Ben face'teki gruba uyeyim hatta uc tane var. Ama buranin tadi farkli oluyor. Yine de isteyen varsa ekleyelim sizi de. Bir mart anneleri grubu var uye alimlari acik mi sormak lazim, bir istanbul anneleri grubu var ama her yerden her yastan anne var yeni uyelere acik bir de sosyal anne grubu var o da her cesit anneye acik. Isteyen varsa buyursun dimi Attilanin Annesi ?
Haydi ozaman yapalim bisiler kizlar. Whatsapp mi face mi?biz bizeSaol canım ben sizleri tanıyorum diye söyledim öyle.bizbize olurduk :)
Ben varım whatsapp olur face kullanmıyorum çünküHaydi ozaman yapalim bisiler kizlar. Whatsapp mi face mi?biz bize
Biz mangal yapiyoruz ben biraz ayiklayip kucuk parcalar halinde veriyorum cok seviypr biz nasil yiyorsak o da oyle yiyoGnydn mart anneleri bebeklerinize tavuk etini nasil yedriiyorsunyz acaba