2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Aekadaşlar bişey sorucam ya. Sizin bebeklerinizin gözünde de küçük beyaz çapaklardan oluşuyor mu..neyden oluyor acaba..

Aekadaşlar bişey sorucam ya. Sizin bebeklerinizin gözünde de küçük beyaz çapaklardan oluşuyor mu..neyden oluyor acaba..
Bizde çapak oluştu. Damla kullandik gecmedi. Dr gozyasi kanalı tıkalı olabilir dedi ve masaj onerdi. Bakalim inşallah düzelir kuzum

Ahh anneler ne çok emeğiniz varr..sizler olmasanız biz ne yapardık hiiiiçççç bilmiyorummmm..sizin sayenizde anne olmayı öğreniyoz..benim annemde 40 ı çıkınca gidecek..bi hafta sonrada biz gidicez..o arada kayınvalidemlere gidicez.o bir haftayı bile dert ediyomm..annemin gideceğini düşünmek bile istemiyorummmm :KK43:

Gercekten annelik cok farkli ana hala anneme ihtiyac duyuyorum ondan ofrenecek cok seyim var. Bende gitmek icin gun sayiyorum ahh bir gitsem...

Evet senin beklediğin bi zaman var hiç olmazsa bakalım ben napicam ya kurs murs hiç bişey pratikte tutmuyor sil baştan yeni öğreniyorum
ben misafir konusunda şanslı sayilirim arkadaş cevremizi henüz kabul etmiyoruz benim akraba yok zaten burda sadece eşimin kardeşleri uğradı bi kez o kadar yoksa bide onun stresini hiç cekemrzdim ben misafir sevmiyorum sanırım :)

Dedigin gibi kurstakileri yasayip gorunce hatirliyorum pratige dokmek zor. Esimin ailesi burda benimde kuzenler var annem burdayken tum misafirleri atlatmak istiyorum ama olmadi yine gelecek olan var. Bu arada annemin gidisini saliya erteledik uc gun daha rahatim. Babam is yogunlugundan gelemedi ve cok istiyo bizi, bende cok bunaldim nefes almaya ihtiyacim var su lahusa bunalimindan cikmam lazim o yuzden bileti aldim uc hafta sonra gidecem.

Ben yağı yakıp kullanıyırum

Emmesi için göğsüne silikon uç denedim mi canım. Benimkide almamıştı ama maşallah silikon uçla emmişti

Evet cnm herşeyi deniyoruz, onuda tutmuyor. Birkaç kez onunla başardım gerçi, çok açsa yada sinirliyse onunlada tutmuyor. Önce biberonla mamasını verip, hemen arkasından göğsümü veriyorum. Ama işte her zaman tutmuyor :KK43:

Bende rezene anason kimyon karistirdim her yemekten sonra büyük bir bardakla demleyip içiyorum. Artik günde bir kere de oğluma vereyim bi çay kaşığı. Ben anasonu yarim ölçü digerlerini bir ölçü koyuyorum. Birde her gün bir tabak yoğurt içine dere otu atip yiyorum. Çok güzel süt yapiyo kızlar tavsiye ederim.
Hem kendin hemde bebege icirme bence . Surekli uyur zararuda olabilir. Kendin ic yeter

Gercekten annelik cok farkli ana hala anneme ihtiyac duyuyorum ondan ofrenecek cok seyim var. Bende gitmek icin gun sayiyorum ahh bir gitsem...

Dedigin gibi kurstakileri yasayip gorunce hatirliyorum pratige dokmek zor. Esimin ailesi burda benimde kuzenler var annem burdayken tum misafirleri atlatmak istiyorum ama olmadi yine gelecek olan var. Bu arada annemin gidisini saliya erteledik uc gun daha rahatim. Babam is yogunlugundan gelemedi ve cok istiyo bizi, bende cok bunaldim nefes almaya ihtiyacim var su lahusa bunalimindan cikmam lazim o yuzden bileti aldim uc hafta sonra gidecem.
İyi yolculuklar şimdiden :)
Anneler sağolsun bu yasimizda destek oluyorlar bize
neyle gidip geleceksin bebekle yolculuk da zor olur

Bizde çapak oluştu. Damla kullandik gecmedi. Dr gozyasi kanalı tıkalı olabilir dedi ve masaj onerdi. Bakalim inşallah düzelir kuzum
NAsıl masaj bu paylaşırmısın..ben doktora sorduğumda gözünü kapatmıyosa normal dedi ama nr bilim nerdeyse her uykudan sonra oluşuyor..sıcak suyla siliyorum gözlerini bi türlü önleyemedim..fün akşama banyo yaptı sabah biraz daha artmış gibi gelDi. Ben biraz evhamlımıyım herşeydrn şüpheleniyorum..

NAsıl masaj bu paylaşırmısın..ben doktora sorduğumda gözünü kapatmıyosa normal dedi ama nr bilim nerdeyse her uykudan sonra oluşuyor..sıcak suyla siliyorum gözlerini bi türlü önleyemedim..fün akşama banyo yaptı sabah biraz daha artmış gibi gelDi. Ben biraz evhamlımıyım herşeydrn şüpheleniyorum..
Benim oğlumda da çok oldu. Sütümle , çayla, serum fizyolojikle sildim bigün iyi oluyordu ertesi gün yine oluyıdu dr sonra damla verdi damlayı 2 kere damlattım sonra masajı öğrendim 2 gün yaptım birdaha da olmadı. İntertte var bakın çok faydalı oldu

İyi yolculuklar şimdiden :)
Anneler sağolsun bu yasimizda destek oluyorlar bize
neyle gidip geleceksin bebekle yolculuk da zor olur

Ucakla gidecem nasipse, uzak oldugu icin otobus cok uzun surer esim calistigi icin tek gidecem o yuzden en mantiklisi ucak yolculugu. Zor olur muhakkak ama bu yolculuklara alismamiz lazim

Arkadaslar pamukcuk olan yokmu hic.bi turlu gecmiyoo yavrumun pamukcugu.bir sise ilaci birirdik geciyomus gibi yapiyo ama tekrar oluyor.karbanotlu suyuda denedim doktor onermisti yapmaya calistim ama cok yeterli olamadim cocuk parmagimi isiriyor ve emmeye calisitor her seferinde...
Napcam bilmiyorum varmi farkli bi yontomle pamukcuktan kurtulan.mantar banada gecti sanirimgoguslerim yaniyo uclari hafif hafif ve kizariklik var...cok canimi sikiyooo yaaa

Benim bebişim bugun uyuyamıyor :KK43: ağlamıyorda bi yerimi ağrıyor hiç bilemiyorumm ki emzirdim mama da yedi..emerken uyuyor gazını çıkarırken kucağımda uyuyor sonra birden uyanıyor..ne oldu benim minik prensesime :KK43:

X