2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Biz 50 günlük olduk uyanıyor emiyor 15 20 dk bakiniyor basıyor ağlamaya nasıl oyalicam anlam veremedim artık gülüyor konusunca Sizinkiler nasil
Ayyy neguzel bide benimki gulmeye baslasa artik dort gozle bekliyorum konusuyorum surekli dinliyor beni sonra basliyor aglamaya ama allaha sukur cok eziyetli bir bebek deiliz hergun buyudugunu farketmek cok guzel Senin bebis ilkmi cnm

Allah kavustursun canim, benimkide bu aksam gidecek aksam olmasin istiyorum. Kalabalik misafir gelecek bir yandan da hazirlik yapiyoruz misafirler gidince annemde gidecek oof of. Allah yardim etsin hepimize. Tek tesellim uc hafta sonra benimde gidecek olmam

Ahh anneler ne çok emeğiniz varr..sizler olmasanız biz ne yapardık hiiiiçççç bilmiyorummmm..sizin sayenizde anne olmayı öğreniyoz..benim annemde 40 ı çıkınca gidecek..bi hafta sonrada biz gidicez..o arada kayınvalidemlere gidicez.o bir haftayı bile dert ediyomm..annemin gideceğini düşünmek bile istemiyorummmm

Bebisleri mız yakın Benımkıde 50 günlük gündüz ne kadar uyanık kalıyor benimki 15 20 dk sonra siklıyor ve ağlıyor çok memeci gülüyor artık sende durumlar ne
Gunduzleri yarim saatten fazla uyanik kaliyor artik konusun benimle diyor isiticinin onune tatiriyorum bacaklarini aciyorum o sekilde oyalaniyoruz konusuyorum bol bol ama gulmedi henuz

39. Haftada doğdu, 36. Haftasıy
sonra kilo almamaya başlamıştı, sebep bulamadılar.
ama şimdi kilo alıyor :), sorunumuz yok kilo ile ilgili.
Emmiyor demissinde canim hic uzulme cani isteyince emer ben 36 haftalik sogum yaptim ilk 3 hadta tum zorlamalara ragmen emmedi sonra kendiliginden emdi suan sutum yok ama yinede emziriyorum

Evet senin beklediğin bi zaman var hiç olmazsa bakalım ben napicam ya kurs murs hiç bişey pratikte tutmuyor sil baştan yeni öğreniyorum
ben misafir konusunda şanslı sayilirim arkadaş cevremizi henüz kabul etmiyoruz benim akraba yok zaten burda sadece eşimin kardeşleri uğradı bi kez o kadar yoksa bide onun stresini hiç cekemrzdim ben misafir sevmiyorum sanırım :)

Emmiyor demissinde canim hic uzulme cani isteyince emer ben 36 haftalik sogum yaptim ilk 3 hadta tum zorlamalara ragmen emmedi sonra kendiliginden emdi suan sutum yok ama yinede emziriyorum
Mesajını görünce umutlandim inşallah benimki de öyle olur dün çığlık cigliga üç kez emzirebildim çok sevinmistim ama gece mecburi biberon verdim bugün de almadı artık aç birakamiyorum emzurmeye çalışırken bagirmaktan terliyor morariyor bi süre sonra dayanamıyorum inşallah bize de bi mucize nasip olur

Canim tam acken emzirme acligini yatistirsin sonra memeye al

Benım ne kendı annem ne kayınvalıdem hıc bırınden bı hayır gormedım kendı kendıme baktım bakıyorum cocuklarıma, cok şanslısınız

Ben yağı yakıp kullanıyırum

Emmesi için göğsüne silikon uç denedim mi canım. Benimkide almamıştı ama maşallah silikon uçla emmişti

Ben saf zeytinyağını peteğin üzerine koydum orda ılımış biraz..pamukla sürdüm hemen etkisini gösterdi..yakmadım yağı filan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…