- 2 Kasım 2015
- 274
- 135
- 33
- 32
Evet özellikle ilk çocuk kız olursa anneye çok yardımcı oluyor. Benimki daha anne baba demiyor. Geç konuşacak herhalde.benim de 8 yaşında kızım var aralarında 7 yaş var hiç zorlanmadım.oğlum zaten huysuz değil kızım çoookk yorsa da beni yine de yardımcı oluyor.bence 3 yaşından önce bir de ilk çocuk özellikle 1.sınıftayken kardeş yapmak çok zor olur gibi geliyor.ben kızımda çoook çektiğim için yıllarca bekledim ama sağolsun hiç üzmüyor yavrum beni.
bu arada oğlum 16 mart doğumlu tutunarak yürüyor kendi kendine ayakta durabiliyor hatta bazen 3-4 adım atıyor.anne baba abla hadi gel gibi kelimeler söylüyor.at diyince atıp alkış diyince alkışlıyorbenim için gelişimi önemliydi çünkü hipotiroid hastası ve bu hastalıkta bebekler tedavi edilmezse gelişimlerini geç yaparlar ama maşaallah herşey yolunda.allah hepimizin yavrusunu korusun
Yurutece karsiydim ama kullandım..çok fazla abartmadan.oğlum 10.5 aylık tutunarak yuruyebiliyor.rahatlıkla kalkıyor ve oturabiliyor.bi arkadaşın oğlu da şubat doğumlu onlar yuruteci bayağı bi kullandılar çocuk şuanda 4_5 adim gidiyor.yürüme aşamasında.yasında yürür gibi.yurumenin yurutecle ilgili olduğunu düşünmüyorum bence genetik ve bebegin kemik gelişimiyle ilgiliBizimki koltuk kenarlarinda geziyo. Duvarda ya da camda bile ayaga kalkiyor. Kendi kendine elini falan birakiyor. Hemen koyuyor. Kazalar cok fazla.kafa kut kut orda burda. Yurumeyi cok seviyor ama bacaklar cok cansiz sanki.titriyo. bir de beb seviyo diye yurutece koymustum.son zamanlarda ayaklarini yana donuk bastigini fark ettim. Normali bumuydu yoksa yurutecmi yapti acaba.
Maşallah kuzuya, aman daha dikkat edin artık. Sizin iş bir kat daha arttıArtık biz odadan odaya yürüyoruz bide komik oluyor yerde minicik bişey fare gibi gidiyor ya
Bir yazıda okumuştum, doktora soruyorlar yürüteç öneriyor musunuz diye. Bir doktor olarak önermiyorum ama bir baba olarak kesinlikle alın derim diyor.Yurutece karsiydim ama kullandım..çok fazla abartmadan.oğlum 10.5 aylık tutunarak yuruyebiliyor.rahatlıkla kalkıyor ve oturabiliyor.bi arkadaşın oğlu da şubat doğumlu onlar yuruteci bayağı bi kullandılar çocuk şuanda 4_5 adim gidiyor.yürüme aşamasında.yasında yürür gibi.yurumenin yurutecle ilgili olduğunu düşünmüyorum bence genetik ve bebegin kemik gelişimiyle ilgili
Canım en son kaçta uyandı BebeğinKIZIM şimdi uyudu oynatmaya az kaldı
Vallahi ben 7. Aydan sonra kullandım halada kullanıyorum.cunku oğlum hala ayakta durmuyor.sadece oturuyor ve emekliyorBir yazıda okumuştum, doktora soruyorlar yürüteç öneriyor musunuz diye. Bir doktor olarak önermiyorum ama bir baba olarak kesinlikle alın derim diyor.
Valla benimde çevremde kime sorsam kullanmış Allah'a şükür bir problem yaşamamışlar.
Bazen yeter ki biraz oyalansında şu işi yapayım diyorsun.
5-6 dan beri ayaktaydıCanım en son kaçta uyandı Bebeğin
Ay yarabbim şimdiki çocuklar Nasıl çocuk bilmem uyumaz yemez ay ay5-6 dan beri ayaktaydı
Cnm acele etme gec cikan dis daha saglam oluyormus. Bizim altta iki var ustten de sag cok kabarik patladi patlayacak ama cok komik olacak altta iki ustte bir :) :)KIZLARR BİZİM HALA DİŞİMİZ ÇIKMADI YAAA
Beste altida kalkti 3 30da yatti mi massallah Begüme gece kusuymus :) kerem hayatta dayanamaz o kadar. Ben dun aksam onda uyuttum dort bucukta kalkmisti. Aslinda dokuz ceyrekte gittim ama bi sallayip bi yanimda uyuttugum icin eskisi gibi hemen düşmüyor direniyor. Dun hic sallamadim ama bugun komsu vardi yaninda yere uzanip uyutamazdim mecbur salladim yine5-6 dan beri ayaktaydı
Bi bucuk ay önce yapmam gerekliydi :) onbes tatilde kaynanamlar geliyo belki onunla yapar dagitirimYakin zamanda dis bugdayi yapacak olan varmi parmak kaldirsin
Allah yardımcın olsun canım.benimki en fazla 4 saat uyanık kalıyor5-6 dan beri ayaktaydı
Sağolun bugün 1,30 ta kalktı öğle uykusundan daha uyutmadım akşam uyur artık inş dışarıda çıktık temiz hava ya banyo da yapıyor şimdiAllah yardımcın olsun canım.benimki en fazla 4 saat uyanık kalıyor
Canım ben akşam 5-6 dan sonra uyutmuyorum ki saat 10:30 da bayılıyor .ama sabaha kadar meme ağızda tabi diş çıkıyor bulvara azı dişi aglayarak uyanıyor sürekliSağolun bugün 1,30 ta kalktı öğle uykusundan daha uyutmadım akşam uyur artık inş dışarıda çıktık temiz hava ya banyo da yapıyor şimdi
Benim kişin farkettim 3 diş birden geliyor kimin ucu çıkmış kimi patlamak üzere sanırım bu sıkıntılar bu yüzdenCanım ben akşam 5-6 dan sonra uyutmuyorum ki saat 10:30 da bayılıyor .ama sabaha kadar meme ağızda tabi diş çıkıyor bulvara azı dişi aglayarak uyanıyor sürekli
Vallahi öğle.10 dk olsa da birşey yapabilmen için avantas.eşimin ablası DC Dr çocuklarında hic tereddütsüz kullandılar.biz 4 kardeşiz 3 erkek kardeşim var.cocuklarida var.annem herbirimizde kullanmış.ALlaha emanet bebeklerimiz inşallah birşey olmazBir yazıda okumuştum, doktora soruyorlar yürüteç öneriyor musunuz diye. Bir doktor olarak önermiyorum ama bir baba olarak kesinlikle alın derim diyor.
Valla benimde çevremde kime sorsam kullanmış Allah'a şükür bir problem yaşamamışlar.
Bazen yeter ki biraz oyalansında şu işi yapayım diyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?