2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Mp
Evet özellikle ilk çocuk kız olursa anneye çok yardımcı oluyor. Benimki daha anne baba demiyor. Geç konuşacak herhalde.

Merhaba.. Uzun bir aradan sonra aklıma geldi forum bakmak istedim.

Benim oğlum da 13 Mart doğumlu. Şimdilerde elimizden tutarak yürümek istiyor sürekli. Yürürken de bizi uzanmak ve karıştırmak istediiği yerlere yönlendiriyor, çekmeceler, kapaklar gibi. Emen bir çocuk ama öylesine emzirdiğim nadirdir. Ek gıdaları veriyorum. Çok fazla yediğini söyleyemeyeceğim, fazla çeşit tattırmaya çalışıyorum ama doyacak kadar yediği gıda çok az. Çorbaları seviyor (Yayla, Tarhana, Şehriye favorimiz) Dün ilk defa kıyma kavurdum, ilk baştan mızmızlandı, bizim yeter yemeyecek dediğimiz noktaya geldi, ama ben inat ettim yedirdim, sonra severek yedi. Kahvaltılarla arası çok iyi değil, Zeytin hariç :):)

Yurutece karsiydim ama kullandım..çok fazla abartmadan.oğlum 10.5 aylık tutunarak yuruyebiliyor.rahatlıkla kalkıyor ve oturabiliyor.bi arkadaşın oğlu da şubat doğumlu onlar yuruteci bayağı bi kullandılar çocuk şuanda 4_5 adim gidiyor.yürüme aşamasında.yasında yürür gibi.yurumenin yurutecle ilgili olduğunu düşünmüyorum bence genetik ve bebegin kemik gelişimiyle ilgili

Bir yazıda okumuştum, doktora soruyorlar yürüteç öneriyor musunuz diye. Bir doktor olarak önermiyorum ama bir baba olarak kesinlikle alın derim diyor.
Valla benimde çevremde kime sorsam kullanmış Allah'a şükür bir problem yaşamamışlar.
Bazen yeter ki biraz oyalansında şu işi yapayım diyorsun.

KIZLARR BİZİM HALA DİŞİMİZ ÇIKMADI YAAA

Vallahi ben 7. Aydan sonra kullandım halada kullanıyorum.cunku oğlum hala ayakta durmuyor.sadece oturuyor ve emekliyor

5-6 dan beri ayaktaydı
Beste altida kalkti 3 30da yatti mi massallah Begüme gece kusuymus :) kerem hayatta dayanamaz o kadar. Ben dun aksam onda uyuttum dort bucukta kalkmisti. Aslinda dokuz ceyrekte gittim ama bi sallayip bi yanimda uyuttugum icin eskisi gibi hemen düşmüyor direniyor. Dun hic sallamadim ama bugun komsu vardi yaninda yere uzanip uyutamazdim mecbur salladim yine

Sağolun bugün 1,30 ta kalktı öğle uykusundan daha uyutmadım akşam uyur artık inş dışarıda çıktık temiz hava ya banyo da yapıyor şimdi
Canım ben akşam 5-6 dan sonra uyutmuyorum ki saat 10:30 da bayılıyor .ama sabaha kadar meme ağızda tabi diş çıkıyor bulvara azı dişi aglayarak uyanıyor sürekli

Canım ben akşam 5-6 dan sonra uyutmuyorum ki saat 10:30 da bayılıyor .ama sabaha kadar meme ağızda tabi diş çıkıyor bulvara azı dişi aglayarak uyanıyor sürekli
Benim kişin farkettim 3 diş birden geliyor kimin ucu çıkmış kimi patlamak üzere sanırım bu sıkıntılar bu yüzden

Vallahi öğle.10 dk olsa da birşey yapabilmen için avantas.eşimin ablası DC Dr çocuklarında hic tereddütsüz kullandılar.biz 4 kardeşiz 3 erkek kardeşim var.cocuklarida var.annem herbirimizde kullanmış.ALlaha emanet bebeklerimiz inşallah birşey olmaz

Kızlar gündüz uykusunu nasıl yapıyorsunuz.biz 3 kere uyuyoduk ikiye düşürmeye çalışıyorum.simdilik fena değil durum.sabah 10 da uyuyo bu arada 7 de kalkiyoruz.45 dk uyuyo.sonrada 14 de yatiriyorum 14.30 gibi uyuyo.sonra aksam 19.30_20 arası yatiriyorum...Sizinkiler nasıl??
Bu arada sallamadan uyutmaya çalışıyorum..bazen ise yarıyor bazen yaramıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…