- 12 Temmuz 2015
- 21
- 15
- 8
- 41
Kizimin aksam uykusu 9dan sonraya kalinca benim bunye kaldirmiyor.cunku sabaha kadar cok uyaniyor ben de uykuya dalamiyorum. Onun icin gec kaldik ama sonunda uyku saati belirledim kizima.onceden bazen gunde 3 kez bazen 2 kez belli belirsiz uyutuyoduk. Ama simdi 7-8 arasi uyanan kizimi sabah 10-11 arasi ogleden sonra 3-4 arasi aksam da 8-9 arasi uyutuyorum.en azindan ben de biraz uyumasam da dinlenmis oluyorum.gunduz uykularinda bazen yarim saat bazen 40 dakika bazen 1 saat uyuyor ne uyursa artik.az uyudu diye erkene almiyorum uyku saatini. Ama bazen bir yere gidersek uyku saati disinda arabada uyuyor o zaman her sey alt ust. 11 - 12 ye kadar uyumuyor.Sağolun bugün 1,30 ta kalktı öğle uykusundan daha uyutmadım akşam uyur artık inş dışarıda çıktık temiz hava ya banyo da yapıyor şimdi
Serum fizyolojik yap sürekli canım. Bir de yattığı odayı havalandır.Kızlar bi sorum olacaktı. Kızımın öksürüğü atesi yok ama iki gündür hırıltısı var ilaç kullanmak istemedim.ne yapabilirim nasıl atlatabiliriz
Kötü birşey değil ayırmak Can'ım ama sizin yanınıza sık sık aldıysan alışmıştır bende sabaha karşı uyandığın da alıyorum o Zaman devam uyuyor yatağına koysam uyumuyor alışmasın istiyorum bunun ilerisi de var o saman cok zorlanırız . Kaç gecedir kızım dişten dolayı saat 1-2 de uyudu bugün ilk defa şimdi uyutabildim erken yani :) bakalım umarım uyanmaz sabaha kadar cok yordu beniKızlar uyku hepimizin sorunu galiba. Benimki de benim yanımda yani eşimle aramızda yatıyor kesinlikle de kendi yatağında yatmıyor. Ağlıyor 10 dkda 1 uyanıyor. Ben ki bu çocuğun odasını 6 aylıkken ayırmıştım bana bağımlı olmasın diye. Kendimi çok kötü hissediyorum
Biz de aramisda yatiriyoduk.10 gundur ayri yatiriyoruz. Kizim cok sik uyaniyor ama yine de almiyorum yanima.artik ben uyuyamiyorum.mesela bu gece guzel uyuyor ama bende uyku yok. Ne yapcam bilmiyorum.Kızlar uyku hepimizin sorunu galiba. Benimki de benim yanımda yani eşimle aramızda yatıyor kesinlikle de kendi yatağında yatmıyor. Ağlıyor 10 dkda 1 uyanıyor. Ben ki bu çocuğun odasını 6 aylıkken ayırmıştım bana bağımlı olmasın diye. Kendimi çok kötü hissediyorum
Bizim 7. Cikmak üzere iki güne gelir :)Cnm acele etme gec cikan dis daha saglam oluyormus. Bizim altta iki var ustten de sag cok kabarik patladi patlayacak ama cok komik olacak altta iki ustte bir :) :)
Bu gece nobetci biziz sanirim uykunun emaresi yok benim hatunun gozunde en son 7 saat once uyumustu 10dk kadar...Benim gibi uykucu anneden bu cocuklar ????
Zor oldu mu bende ayırmak istiyorum ama çok zorlanıyorum. Daha ben yatağa girmeden 3 kere uyanıyor ve ağlıyor. Dayanamıyorum alıyorum yatağa. Bizim yatağa geliyor kafasını bi koyuyorum direk uyuyor.Biz de aramisda yatiriyoduk.10 gundur ayri yatiriyoruz. Kizim cok sik uyaniyor ama yine de almiyorum yanima.artik ben uyuyamiyorum.mesela bu gece guzel uyuyor ama bende uyku yok. Ne yapcam bilmiyorum.
Bu çocuklar çıldırmış olmalı. 4 te Bebek mi uyur ya.Benimki yeni uyudu. Anca elime telefonu alabildim. Simdi bende yatacagim.. saate bak yaa 4 oldu(
Massallah canima :) biz üçüncüyü cikarcaz diye iki haftadir can cekiyoruz gece uyanmasi bakimindan. Bi de her gun kaka yapiyo. Ama daha o tam huysuzlugu gece ziril ziril aglamasi baslamadi istahsizlik pek yok. Bu gece ama kafasi gozleri kapali besigin korkuluguna vurdu yine gozler kapali agladi aklima hani su firil firil besikte tur atiyorlardi ya o geldi birgün yüzüstü kafa yukarda ama uykuda gozler kapali besigi yaliyordu :)Bizim 7. Cikmak üzere iki güne gelir :)
Yani ama gündüz uykusunu iyi ayarlamali yoksa sapitiyorlar cidden. Ben ilk zamanlar keremi gormeye gelrnlere derdim bebek dediğin 18de uyuycak 10da kalkacak :) :) :)Bu çocuklar çıldırmış olmalı. 4 te Bebek mi uyur ya.
O küçükken belli olur mu ki cnm ya da aliskanlik meselesi olabilirBu gece nobetci biziz sanirim uykunun emaresi yok benim hatunun gozunde en son 7 saat once uyumustu 10dk kadar...Benim gibi uykucu anneden bu cocuklar ????
uyku saatiyle ilgili bizim de sıkıntımız yok ama uyku yeri sıkıntı biz de. yanımda uyuyor ben olmazsam uyanıyor, kokuma çok alıştı sıpa.Yani ama gündüz uykusunu iyi ayarlamali yoksa sapitiyorlar cidden. Ben ilk zamanlar keremi gormeye gelrnlere derdim bebek dediğin 18de uyuycak 10da kalkacak :) :) :)
Mesela dunden once 16 30da kalkti aksam ona dogru uyutabilmistim o da sallamamaya inat ettim diye. Dun gece de gunduz iki bucuk saat uyudu diye 16 30da kalktigi halde sekiz bucukta iyice uyku icin cildirdi mecbur uyuttuk dokuz ceyrekte hortladi tabi :) on bire gelirken zor uyuttuk tosunu. Gunduz 3.5 saat uyumasi lazım bizimkinin yoksa gece uykusuna istedigim saatte alamiyorum. Bubarada gündüz eskiden uc kez uyutuyordum simdi iki kez uyutuyorum yoksa altida yedide uyumak istiyo ve tabi iyi uyku aldigi icin bekle ki uyusun. Ama eskisi gibi degil sukur ya ben küçükken hic kacta kalkti yatti dikkat etmezdim gece oyun oynadigimuz olurdu iyice alistirdim şükür uyku saatlerinin qrasi kac saat o bile onemli
Bizimkide gece cok fazla uyaniyo.gözler kapalı hemen tırmanıp bana bakiyo.inş cabucak çıkarır.üst dişler biraz daha aciyo gibi gelmişti bana.inş ağrısız cikarirlarMassallah canima :) biz üçüncüyü cikarcaz diye iki haftadir can cekiyoruz gece uyanmasi bakimindan. Bi de her gun kaka yapiyo. Ama daha o tam huysuzlugu gece ziril ziril aglamasi baslamadi istahsizlik pek yok. Bu gece ama kafasi gozleri kapali besigin korkuluguna vurdu yine gozler kapali agladi aklima hani su firil firil besikte tur atiyorlardi ya o geldi birgün yüzüstü kafa yukarda ama uykuda gozler kapali besigi yaliyordu :)
Besiginde uyuyo cnm ama besigi yatagimiza yakin. Ben yanimda uyutsam bile hemen alip besigine koydum öyle saatlerce yanimda yatirmadim. Bi tisort fln koyabilirsin besige ise yarayabilir ama dikkatli bi yere koymak lazim cok hareketliler allah korusunKeremin annesi senin kerem nerede uyuyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?