Bizimki de surekli emmek istiyor.memeyi cok seviyor. Emzik aldigi halde vermemistim cok pismanim.Benimde kızım 17 mart. Bizimde altı dişimiz var. Bende yediremiyorum sadece bulgur pilavı makarna filan yiyor yoğurt ve meyve asla yediremiyorum sürekli emmek istiyor gece gündüz kansızlık var bizdede.
Benimkide hiç almadı emzik biberon. Halbuki çok özenirdim biberon alan çocuğa hep kucağımda ayaklarımın etrafında dolanıyor emzir diye tok olsada emiyor.Bizimki de surekli emmek istiyor.memeyi cok seviyor. Emzik aldigi halde vermemistim cok pismanim.
Ikinci bebekle ilgili hep olumsuz şeyler yazılmış .. 3 aylık gebeyim .. oturup agliyasim geldi..
Oğlumun 4 altta 4 üstte dişi var acaba bundan sonra hangi diş çıkar?
Artık biz odadan odaya yürüyoruz bide komik oluyor yerde minicik bişey fare gibi gidiyor ya
Şurupları buzdolabında mı saklamak gerekiyor ?
Bizde de ayni.parmagimla bakiyorum sanirim 1.azi cikacak.sismis bizimkinde.
Bizimki koltuk kenarlarinda geziyo. Duvarda ya da camda bile ayaga kalkiyor. Kendi kendine elini falan birakiyor. Hemen koyuyor. Kazalar cok fazla.kafa kut kut orda burda. Yurumeyi cok seviyor ama bacaklar cok cansiz sanki.titriyo. bir de beb seviyo diye yurutece koymustum.son zamanlarda ayaklarini yana donuk bastigini fark ettim. Normali bumuydu yoksa yurutecmi yapti acaba.Maşallah yürüdü mü? 10 ayı doldurdunuz mu?
Başka yürüyen var mi Mart annişleri? :)
Benimde 2 tane ama kızım 9 yaşında hiç zorlanmadım küçük olmadığı için olsa gerekKızlar burda iki çocuk annesi var mı. Benim iki çocuğum var ve çok zorlanıyorum
Oğlum 19 şubatta doğdu 37 haftalık yani erken doğdu bir haftada küvezde kaldı 10,5 aylıkken yürüdüMaşallah yürüdü mü? 10 ayı doldurdunuz mu?
Başka yürüyen var mi Mart annişleri? :)
Ben de 10 aylik olana kadar emmisim su bile icmemisim sonra her seyden yemisim insallah senin minnos da oyle olur :)Emzik almaz biberon almaz 10,5 aylık sadece anne sütü alı ek gıdaya geçemedik doktor pedagoga yönlendirdi yeme sorunu için gidecek.tek sevdiği kucak ve meme
Benimde iki cocugum var ama oglum yedi yasinda cok zorlanmadim oglumdan dolayi ama kendisi cok zorluyor beni...Ayrica ben oglumu ilkokul birinci sinifa gecen yil gonderfim hamile iken gitti bu sene olsa imis cok zor olacakmis o kesin.Ilk cocugun yasi cok onemli bence...Kızlar burda iki çocuk annesi var mı. Benim iki çocuğum var ve çok zorlanıyorum
AMİN canım :)bu gün aradım pedagogu bakalım yarın dönecek bana inş onun yardımını görürümBen de 10 aylik olana kadar emmisim su bile icmemisim sonra her seyden yemisim insallah senin minnos da oyle olur :)
Ya bende yaza ikinci kez hamilelik düşünüyorum hesabına göre oğlumla kardeşi arasında 2 yaş olacak.ama bu oğlum cok yoruyor bizi o sebepten kararsız kalıyoruzBenimde iki cocugum var ama oglum yedi yasinda cok zorlanmadim oglumdan dolayi ama kendisi cok zorluyor beni...Ayrica ben oglumu ilkokul birinci sinifa gecen yil gonderfim hamile iken gitti bu sene olsa imis cok zor olacakmis o kesin.Ilk cocugun yasi cok onemli bence...
Benimde iki cocugum var ama oglum yedi yasinda cok zorlanmadim oglumdan dolayi ama kendisi cok zorluyor beni...Ayrica ben oglumu ilkokul birinci sinifa gecen yil gonderfim hamile iken gitti bu sene olsa imis cok zor olacakmis o kesin.Ilk cocugun yasi cok onemli bence...
Benimkide bes yasında kreşe gidiyor. Tabi huysuzlukları oluyor. Zor oluyor iki tane ev sessiz değil özellikle. Oğlum Benden ilgi istiyoR bebekle ilgilenmek zorunda kalıyorumBenimde iki cocugum var ama oglum yedi yasinda cok zorlanmadim oglumdan dolayi ama kendisi cok zorluyor beni...Ayrica ben oglumu ilkokul birinci sinifa gecen yil gonderfim hamile iken gitti bu sene olsa imis cok zor olacakmis o kesin.Ilk cocugun yasi cok onemli bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?