• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Benimde kızım 17 mart. Bizimde altı dişimiz var. Bende yediremiyorum sadece bulgur pilavı makarna filan yiyor yoğurt ve meyve asla yediremiyorum sürekli emmek istiyor gece gündüz kansızlık var bizdede.
Bizimki de surekli emmek istiyor.memeyi cok seviyor. Emzik aldigi halde vermemistim cok pismanim.

Oğlumun 4 altta 4 üstte dişi var acaba bundan sonra hangi diş çıkar?
image.jpg

Maşallah yürüdü mü? 10 ayı doldurdunuz mu?
Başka yürüyen var mi Mart annişleri? :)
Bizimki koltuk kenarlarinda geziyo. Duvarda ya da camda bile ayaga kalkiyor. Kendi kendine elini falan birakiyor. Hemen koyuyor. Kazalar cok fazla.kafa kut kut orda burda. Yurumeyi cok seviyor ama bacaklar cok cansiz sanki.titriyo. bir de beb seviyo diye yurutece koymustum.son zamanlarda ayaklarini yana donuk bastigini fark ettim. Normali bumuydu yoksa yurutecmi yapti acaba.

Emzik almaz biberon almaz 10,5 aylık sadece anne sütü alı ek gıdaya geçemedik doktor pedagoga yönlendirdi yeme sorunu için gidecek.tek sevdiği kucak ve meme
Ben de 10 aylik olana kadar emmisim su bile icmemisim sonra her seyden yemisim insallah senin minnos da oyle olur :)

Kızlar burda iki çocuk annesi var mı. Benim iki çocuğum var ve çok zorlanıyorum
Benimde iki cocugum var ama oglum yedi yasinda cok zorlanmadim oglumdan dolayi ama kendisi cok zorluyor beni...Ayrica ben oglumu ilkokul birinci sinifa gecen yil gonderfim hamile iken gitti bu sene olsa imis cok zor olacakmis o kesin.Ilk cocugun yasi cok onemli bence...

Benimde iki cocugum var ama oglum yedi yasinda cok zorlanmadim oglumdan dolayi ama kendisi cok zorluyor beni...Ayrica ben oglumu ilkokul birinci sinifa gecen yil gonderfim hamile iken gitti bu sene olsa imis cok zor olacakmis o kesin.Ilk cocugun yasi cok onemli bence...
Ya bende yaza ikinci kez hamilelik düşünüyorum hesabına göre oğlumla kardeşi arasında 2 yaş olacak.ama bu oğlum cok yoruyor bizi o sebepten kararsız kalıyoruz

Benimkide bes yasında kreşe gidiyor. Tabi huysuzlukları oluyor. Zor oluyor iki tane ev sessiz değil özellikle. Oğlum Benden ilgi istiyoR bebekle ilgilenmek zorunda kalıyorum

benim de 8 yaşında kızım var aralarında 7 yaş var hiç zorlanmadım.oğlum zaten huysuz değil kızım çoookk yorsa da beni yine de yardımcı oluyor.bence 3 yaşından önce bir de ilk çocuk özellikle 1.sınıftayken kardeş yapmak çok zor olur gibi geliyor.ben kızımda çoook çektiğim için yıllarca bekledim ama sağolsun hiç üzmüyor yavrum beni.
bu arada oğlum 16 mart doğumlu tutunarak yürüyor kendi kendine ayakta durabiliyor hatta bazen 3-4 adım atıyor.anne baba abla hadi gel gibi kelimeler söylüyor.at diyince atıp alkış diyince alkışlıyor :KK9: benim için gelişimi önemliydi çünkü hipotiroid hastası ve bu hastalıkta bebekler tedavi edilmezse gelişimlerini geç yaparlar ama maşaallah herşey yolunda.allah hepimizin yavrusunu korusun

Back