2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Acimi duyuyorsun emzirirken.bende daha yeni yeni alisiyorm.1.5 ay oldu.ilk basta cok yara olmustu goguslerim.sonra birsekulde onu atlattik ama bendeki takuntisi gecmedi.sonra pamykcuk olduk oda goguste yanma aci yapitomus.oyuzden onyargili basluyorum emzirmeye.ama emzirdigim zamnlar surum birazcik daha fazla oluyor gibi.
Sutun azda olsa sagmayi birakma .sadece sagarak uzun zaman cocuguna sir verenler var

bırak uyusun cnm 3 saat hem o arada süt dolmuş bebişde acıkmış oluyır daha güzel emiyor

kokulu akıntı olursa dr.um gel demişti enfeksiyon oluyor

ben ilk günden itibaren baby me nin ıslak pamuk mendilini kullanıyorum hiç pişik olmadı

4 hafta oldu, 1 kilo Aldı :)
O ağlayınca ben stres oluyorum zaten, terden ben bayılıyorum nerdeyse. Ne zaman bu hormonlar düzene girecek, sabırsızlıkla bekliyorum.
Bebeğin hisseder canım sakın stres olma.seni emmesi gerek onun için de senin içim de en doğrusu bu sana alışınca yine ver biberonu. Ama hazır hissetmelisin önce bana ağlasın iyidir.ciğerleri gelişir diyolardı.allah yardımcın olsun sen hazır olunca isteyince olur inşallah.umutsuz olma:)

bebeğin gününde mi doğru erken mi doğdu canım

Sağlıklı günler..bizde 20 günlük olduk..bi defa vermeyi denedim öylece baktı hiç tepki vermedi..keşfetmeye bile çalışmadı..bende bi daha denemedim..benim kızım memede uyuyor bazen aklımdan geçiyor ama sabredip vermicem. benimkide maşallah çok sakin bi bebek boşuna yormak istemiyorum..sütümde yetiyormu bilmiyorum..öyle ağlaması filan yok aç kalsa ağlar sanırım..arada mama veriyorum uzun süre uyanık kaldığında..inşallah bizimde kilo alımımız iyidir..eğer sizin bebişinizde sakin bi bebekse vermeyin bence damak yapısını etkiliyormuş..

Biz 50 günlük olduk uyanıyor emiyor 15 20 dk bakiniyor basıyor ağlamaya nasıl oyalicam anlam veremedim artık gülüyor konusunca Sizinkiler nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…