• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Slm arkadaşlar,
Minnoşum emeklemeye başladı, her tarafınkarıştırmak istiyor. TV ünitemiz büyük, alt tarafları boşaltmaya çalışıyorum ama çok tehlikeli onun için, üstüne tırmanmaya Çalışıyor, çenesini vurur diye ödüm kopuyor. Eşimle düşünüp duruyoruz, atalım mı yenisini mi alıcaz, bu kadar eşya ne olcak?? Bir sürü ince Ayrıntı var.. Bir de çizgi film izliyor hep:KK23: istemezdim hiiç ama ne yapayım başka türlü durduramıyorum, yoksa hiç bişey yapamıyorum.
Sizler nasıl güvenlik önlemleri aldınz?
Kaldır topla at bitmiyor. Bomboş bir oda olsa gidip duvara çarpacak. Bizim en büyük güvenlik önlemimiz bir dakika yalnız bırakmamak.
Benim gündüz annemler bakıyor gece eşimle ben hepimiz haşat haldeyiz. Sıpa bir dk durmuyor.
Geçen duvarın dibindeki süpürgelikleri tutturan çiviyi görmüş onu sökmeye çalışıyordu.
Köşeler için olan süngerlerden almıştım daha beter ilgisini çekti sökmek için sürekli onlara gidiyordu
Bizim kız çok yaramaz

Slm arkadaşlar,
Minnoşum emeklemeye başladı, her tarafınkarıştırmak istiyor. TV ünitemiz büyük, alt tarafları boşaltmaya çalışıyorum ama çok tehlikeli onun için, üstüne tırmanmaya Çalışıyor, çenesini vurur diye ödüm kopuyor. Eşimle düşünüp duruyoruz, atalım mı yenisini mi alıcaz, bu kadar eşya ne olcak?? Bir sürü ince Ayrıntı var.. Bir de çizgi film izliyor hep:KK23: istemezdim hiiç ama ne yapayım başka türlü durduramıyorum, yoksa hiç bişey yapamıyorum.

Bizimde unite buyuk ve alcakti tirmanmaya calisiyirdu tv ye dokunuyordu ve kapaklari ac kapa yapa yapa yamulttu daha duzelmedi :) bizde unuteyi kaldirdik bos odam vardi oraya koyduk, tv yide konsolun ustune kaldirdik ama yinede bitmiyo kollama isi. Cizgi filmde acmiyorum bir kere iki dakika ben dalmis izlemisim kanali degistim ciglik atti o zamn farkettim ilgisini, mumkun oldugu kadar tv izletmiyorum, tabi acik olunca izliyo ozellikle reklamlar ilgisini cekiyo o zamanda hemen reklami kapatiyorum. Ama ne kadar kollamaya calissamda o yine yapacagini yapiyo

iyi akşamlar kızlar. Bebeğinde makat çatlağıvardi bir arkadasta sanirn kim hatirlayamafm. Belirtisi nelerdi. Bebegim Kabiz dışkı sert ama her gün yapıyor. Zor yapiyo kizariyo terliyor. Ne ypmaluyun cok üzgünüm
cnm bnm kızda da var malesef bnm kızda çok zor yapıyo öncesinde her kakalı bezimiz kanlı olurdu şu ara pek görmüyorum şükürler olsun

Slm arkadaşlar,
Tv yi duvara monte ettirdik biz.en guzeli

Kizlar nasilsiniz. Benim moralim acayip bozuk. Arkadasim, bebeginin uzerine caydanlik dolusu kaynar su dökmüs 2 hafta once. Yuzu kollari gogsu full yanmis. Gogsunde aciklik varmis. Bacaktan parca alip koymuslar. Tutmasini bekliyorlar. Tutmazsa omur boyu iz olacak. Bir de kiz bebek gogusunde iz kalirsa cok kotu olur. Annesi perisan aile mahvolmus. Bebis de 2014 mart bebegi. Tam 1 yas var aralarinda. Dua ediyorum hergun Allahim sifa versin. Benim de paikilojim bozuldu. Cocugun yaninda cay bile icemiyorum korkudan. Allah evlatlarimizi kazadan beladan korusun. Cok dikkat etmek lazim.

Kizlar nasilsiniz. Benim moralim acayip bozuk. Arkadasim, bebeginin uzerine caydanlik dolusu kaynar su dökmüs 2 hafta once. Yuzu kollari gogsu full yanmis. Gogsunde aciklik varmis. Bacaktan parca alip koymuslar. Tutmasini bekliyorlar. Tutmazsa omur boyu iz olacak. Bir de kiz bebek gogusunde iz kalirsa cok kotu olur. Annesi perisan aile mahvolmus. Bebis de 2014 mart bebegi. Tam 1 yas var aralarinda. Dua ediyorum hergun Allahim sifa versin. Benim de paikilojim bozuldu. Cocugun yaninda cay bile icemiyorum korkudan. Allah evlatlarimizi kazadan beladan korusun. Cok dikkat etmek lazim.
Allah yardım etsın rabbım korusun cok fena olmuş

Cok geçmiş olsun bende tuhaf oluyorum böyle şeyler duydukça.çok dikkatli olmalıyız.allahımkorusun yavrularimizi.

Merhaba arkadaşlar forumu işten dolayı çok takip edemedim 21 mart doğumlu oğlum var benimde emekleme tutunup kalkma henüz yok bizim gibi olan var mi acaba endişe etmelimiyim bilemedim
Canim benim oğlum da 18 martli sadece sürünme seklinde ilerliyor. Emekleme pozisyonu aliyor ancak ilerlemiyor. Bence endişelenerek bir durum yok. Rahat ol sen de

cnm bnm kızda da var malesef bnm kızda çok zor yapıyo öncesinde her kakalı bezimiz kanlı olurdu şu ara pek görmüyorum şükürler olsun
Kardesimin 3 aylik oglu var. 1 haftadir mukuslu kaka yapiyordu. Bugun kakasi kanliymis. Hemen doktora goturduler. Kaka tahlili istemis suan bekliyorlar tekrar kaka yapmasini. Cok panik oldu. Bizim kiz da o aylarda surekli mukuslu kaka yapiyordu.cok onemsemedik. Hic tahlil vermedik. Neden oluyo acaba mukuslu kaka. Tabi kanli bir de.

bebeğine kraker veren var mı?
Kraker vermedim ama biz pasta falan yerken babasiyla anneannesi veriyor. Gecen gun biskuvi verdiler. Ben pek istemiyorum ama bisey olmaz deyip duruyorlar. Artik bizim yedigimiz her seyden yiyor. Gecen gun waffle verdi babasi. Dedimki ilk nutellasini yiyor kizim. Babanin kaslar kalkti acaba gibisinden. Kim bilir ne zaman verdi :)

Kızlar merhaba, düşen bebişler , hasta bebişler , diş çıkaran bebişler hepinize geçmiş olsun, biz bugün kızamık aşısını olduk, çok şükür iyiyiz, bir sıkıntı çıkmadı , 1 yaşında menenjit aşısı varmış bilgisi olan varmı ya :(

Back