• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kudus hurması varya canım bu etlı olanlardan ondan boyle fasulye gıbı parcalar koparıp dovulmuş cevızle harmanlıyorum macun gıbı oluyor ama ondan sert. Cevızxını cok tutacankı cocugun agzına yapışmasın, benımkız normalde bısey yemez yarım hurma bı cevız yıyor oyle
E="ddm_grhn, post: 44025992, member: 466237"]KIZLARR BEBİŞLERE CEVİZİ NEYE KATIP VERİYOSUNUZ?[/QUOTE]

Kızlar ortunun altına oyuncak saklayıp cocugun bulmasını beklıycekmısız, ınce motor gelışımı gostergesıymış, benım şapşiğ denedım bır ınegı vardı battanıyesının altına koydum aglayıverdı::))))
Oyuncak saklamak degil de ben onunla cee saklanma oyunlarini cok oynuyordum bi de örtü ile saklanma oynuyoruz onlari kendi yapiyo bayadir :) senin kiz da iyiymis :)

Allah beterinden korusun cnm bidaha yasatmasin ins.

geçmiş olsun allah koruyo miniklrrimizii

Canım gecmiş olsun

cok gecmis olsun canim Allah bir daha gostermesin

Gecmis olsu n Kereme. Bence nazar degiyo. Biz Derinle ne zaman disari ciksak ya disarda ya evde bisey oluyo. Her gittigimiz yerde seviyorlar. Bu cok guzel bisey ama bebeklere nazar da degiyor. Kerem de maasallah hem cok tatli hem de marifetli

Cok sagolun teyzeleri. Cidden ben de nazar dediğini düşünüyorum keremi de disarda sevmeyen yok hem de whatsapa herkes yorum yaziyordu resmini kaldırdım ordan

[QUOTEdegmışnnesi, post: 44040856, member: 686691"]Cok sagolun teyzeleri. Cidden ben de nazar dediğini düşünüyorum keremi de disarda sevmeyen yok hem de whatsapa herkes yorum yaziyordu resmini kaldırdım ordan[/QUOTE]
Nazar cocuklara cok deger canım, bızım koyde bı hacı teyzemız var haftada bır bı okutur babannemız. Ozellıkle benım ıkızler cok dıkkat cekerdı ne zaman bırını gorsek bı yere gıtsek o gece uyumazlardı.
Gecen 9 ay kontrolune goturdum kızı bı 9 aylık cocuk daha varmış oyle bı suzdu kı bızı, tamam kızım bıttık bız dedım cocuk bıgun mızırdandı agladı.
Ben cocuklar olana kadar ınanmazdım pek boyle seylere ama hacı teyze dua edınce normale donuyor cocuklar,
Onun ıcın cocukların resmını fılan koymam hıc bıyere.
Keremın de masallahı var allah korusun, nuska fılan tak cocuga

Keremin annesi Keremin annesi cok gecmis olsun bugun biz de kaza atlattik ben sut sagiyordum babasi da yaninda oglumla ilgileniyordu saniyelik tv ye dalmis bqbasi benimki de direk sobaya bes parmak ve avuc ici kipkirmizi cok agir degil yanigi ama cok agladi acile gittik pansuman yaptilar simdi sakinledi sukur ins su toplamaz ya iki dk babasina emanet ettim eli yandi ah bu erkeklerrrrrr

Günaydın cok uykusuzum cok tam ateşi geçti şükür derken dün gece bir de kalktı kızım ve hiç uyumadı neredeyse sabaha kadar yanımda kıpır kıpır durup durup ağladı ne yaptıysam bulamadım sebebini sersem gibiyim bugünde misafirlerim var kahve içiyorum kendime gelebilmek icin az biraz uyuyabilsem ah bu çocuklar

Günaydın cok uykusuzum cok tam ateşi geçti şükür derken dün gece bir de kalktı kızım ve hiç uyumadı neredeyse sabaha kadar yanımda kıpır kıpır durup durup ağladı ne yaptıysam bulamadım sebebini sersem gibiyim bugünde misafirlerim var kahve içiyorum kendime gelebilmek icin az biraz uyuyabilsem ah bu çocuklar
Kız ne cok misafir geliyor sana

Kız ne cok misafir geliyor sana
Sorma ya :)) bugün kızıma dogum günü yapıyorum o yüzden arkadaşlar geliyor Can'ım çoluk çocuk , ama düşündüğüm Zaman hakikaten cok şükür gelenim cok bende hafta ici devamlı dışarda bir koşturmaca içindeyim alışveriş gezme vs derken her günüm doluyor arada evde kaldığım gün temizlik dinlenme ile geçiyor tabi fırsat olursa :) bu arada dogum günü büyük kızımın ufağıma daha var :)

Ayni be
ah canim benimkide oyle ya ya dizimde ya kucahimda uyuyor bende dayanip uyukluyorum cocuk dizimde. Uyanikken bisey yok dizimde uyurkende bisey yok . Uc dis birden geliyor ondan herhalde.

Sorma ya :)) bugün kızıma dogum günü yapıyorum o yüzden arkadaşlar geliyor Can'ım çoluk çocuk , ama düşündüğüm Zaman hakikaten cok şükür gelenim cok bende hafta ici devamlı dışarda bir koşturmaca içindeyim alışveriş gezme vs derken her günüm doluyor arada evde kaldığım gün temizlik dinlenme ile geçiyor tabi fırsat olursa :) bu arada dogum günü büyük kızımın ufağıma daha var :)
hayırlı yaslarınız olsun canım.Doğumgününüz kutlu olsun. Ben çıkamıyorum hasta olacak diye

Back