• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kızlar bu akşam yemeğe gidecez evlilik yıl dönümümüz.oğlanı da götürsem mi acaba ?annemi çağırdık bize geldi oğlana bakmak için ama kararsız kaldım

Kizimin odasini. Yamamlayamadim gitti. Hali aldim ama cok kararsiz kaldim. Asagida aldigim haliyi sedigim fotograf var. Bir de kare kare hali var onu daha cok sevdim ama kareler kabartma seklinde aralari bos ve cok ince kaliyo gibi. Sizce aldigim haliyi degistirsemmi kalsami. Hali odaya kucuk de oldu ama bir tane paspas gibi bisey alayim diyorum.Dogumdan once aldiklarimla kaldi. Daha perde aksesuar falan almam lazim.
Buarada bir tane de Derin ve cetesi fotosu:)

Eklentiler

• 20151212_210928_HDR.webp
    20151212_210928_HDR.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 83
  • 20151212_210956_HDR.webp
    20151212_210956_HDR.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 87
  • 20151212_143017_HDR.webp
    20151212_143017_HDR.webp
    23 KB · Görüntüleme: 88
  • 20151212_182501_HDR.webp
    20151212_182501_HDR.webp
    14 KB · Görüntüleme: 89
Kizlar benim ilk kelimelerim kitaplari aldiniz mi?
Oncelerı ısırıyorduk kıtapları bız, şimdi şimdı dokunuyor ilgısını cekmeye basladı. Tonla kıtap var evde zaten, pearson yayınlarının bebek dokun hısset kıtapları var, tavsıye ederım resımlere dokunabılıyor. Hoşuna gıdıyor. Hatta oyle olmayanbkıtapların resımlerını bıle ellemeye calışıyor. Tabıkı bışey anlamıyor ama sureklı okuyunca sesımızı duymak hosuna gıdıyor ben okuyorum sureklı

Kizimin odasini. Yamamlayamadim gitti. Hali aldim ama cok kararsiz kaldim. Asagida aldigim haliyi sedigim fotograf var. Bir de kare kare hali var onu daha cok sevdim ama kareler kabartma seklinde aralari bos ve cok ince kaliyo gibi. Sizce aldigim haliyi degistirsemmi kalsami. Hali odaya kucuk de oldu ama bir tane paspas gibi bisey alayim diyorum.Dogumdan once aldiklarimla kaldi. Daha perde aksesuar falan almam lazim.
Buarada bir tane de Derin ve cetesi fotosu:)
Can'ım halı cok güzel ama küçük dediğin gibi hep yerde geziyorlar biraz daha büyüğünü alsan degiştirip daha iyi olur bence. Ben kısım dogmadan oturma odasının halısını değiştirdim normalde cok istememe rağmen en büyük boy aldım çocuk üşümesin diye hep halı da kalmıyor ama faydası oluyor . Diger halı da hoş aralarının ince olması o kadar dert değil bende büyükse alabilirsin bence :)

Can'ım bence hasta olacak diye dışarı çıkarmamak cok yanlış ileride okul başlayınca devamlı çıkacak alışması lazım bünyenin yoksa asıl o Zaman hemen hasta olur sıkı giydir ama az da olsa temiz hava alsın çıkar bence. Bizim burası soguk memleket ama herkes yeni doğsa bile atıyor Bebek arabasına dışarıda geç temiz hava iyi geliyor çocuklara

Can'ım halı cok güzel ama küçük dediğin gibi hep yerde geziyorlar biraz daha büyüğünü alsan degiştirip daha iyi olur bence. Ben kısım dogmadan oturma odasının halısını değiştirdim normalde cok istememe rağmen en büyük boy aldım çocuk üşümesin diye hep halı da kalmıyor ama faydası oluyor . Diger halı da hoş aralarının ince olması o kadar dert değil bende büyükse alabilirsin bence :)
Oda uzun oldugu icin buyuk hali alinca yolluk gibi oluyo.cunku eni ayni kaliyo boy uzuyo.o da hos durmaz diye dusunmedim hic.

Eklentiler

• 07 ARALIK 2015 (7) copy.webp
    07 ARALIK 2015 (7) copy.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 96
  • 07 ARALIK 2015 (8) copy.webp
    07 ARALIK 2015 (8) copy.webp
    10 KB · Görüntüleme: 91
  • 07 ARALIK 2015 (11).webp
    07 ARALIK 2015 (11).webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 91
Kizlar benim ilk kelimelerim kitaplari aldiniz mi?

Biz aldik baska isiriyordu surekli simdi alisti parmagiyla gosterip bu demeye calisiyo bizde hayvanlari soyluyoruz cok hosuna gidiyo. Isaret parmagi surekli havada her seye buw diyip duruyo sebek :)

Kızlar selam hatırlayan var mı beni nasılsınız bakalım buyuttunuz mu kuzuları

Merhaba canim biz iyiyiz cok sukur siz nasilsiniz, dogdu dogacaklar derken simdi peslerine kosturuyoruz

Can'ım bence hasta olacak diye dışarı çıkarmamak cok yanlış ileride okul başlayınca devamlı çıkacak alışması lazım bünyenin yoksa asıl o Zaman hemen hasta olur sıkı giydir ama az da olsa temiz hava alsın çıkar bence. Bizim burası soguk memleket ama herkes yeni doğsa bile atıyor Bebek arabasına dışarıda geç temiz hava iyi geliyor çocuklara
Kesınlıkle katılıyorum

Merhaba arkadaşlar forumu işten dolayı çok takip edemedim 21 mart doğumlu oğlum var benimde emekleme tutunup kalkma henüz yok bizim gibi olan var mi acaba endişe etmelimiyim bilemedim

iyi akşamlar kızlar. Bebeğinde makat çatlağıvardi bir arkadasta sanirn kim hatirlayamafm. Belirtisi nelerdi. Bebegim Kabiz dışkı sert ama her gün yapıyor. Zor yapiyo kizariyo terliyor. Ne ypmaluyun cok üzgünüm

iyi akşamlar kızlar. Bebeğinde makat çatlağıvardi bir arkadasta sanirn kim hatirlayamafm. Belirtisi nelerdi. Bebegim Kabiz dışkı sert ama her gün yapıyor. Zor yapiyo kizariyo terliyor. Ne ypmaluyun cok üzgünüm
Yazik kuzuma ya. Bizimki kabiz olmadi ama kakasi kivamli oldugunda bile yaparken cektigi iskenceyi biliyorum. Bagirsaklarini calistircak seyler yedir.kuru kayisi kaynat suyunu icir. Yogurda kat.

Slm arkadaşlar,
Minnoşum emeklemeye başladı, her tarafınkarıştırmak istiyor. TV ünitemiz büyük, alt tarafları boşaltmaya çalışıyorum ama çok tehlikeli onun için, üstüne tırmanmaya Çalışıyor, çenesini vurur diye ödüm kopuyor. Eşimle düşünüp duruyoruz, atalım mı yenisini mi alıcaz, bu kadar eşya ne olcak?? Bir sürü ince Ayrıntı var.. Bir de çizgi film izliyor hep:KK23: istemezdim hiiç ama ne yapayım başka türlü durduramıyorum, yoksa hiç bişey yapamıyorum.
Sizler nasıl güvenlik önlemleri aldınz?

Sorma ya :)) bugün kızıma dogum günü yapıyorum o yüzden arkadaşlar geliyor Can'ım çoluk çocuk , ama düşündüğüm Zaman hakikaten cok şükür gelenim cok bende hafta ici devamlı dışarda bir koşturmaca içindeyim alışveriş gezme vs derken her günüm doluyor arada evde kaldığım gün temizlik dinlenme ile geçiyor tabi fırsat olursa :) bu arada dogum günü büyük kızımın ufağıma daha var :)
Doğum günü kutlu olsun nice yaşlara inşallah. Ufaklığada geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin

Back
X