• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Doktorumuzun dedigine gore mukuslu/kanli kaka alerji gostergesiymis. Annenin yedigi bir besine alerji, genellikle sut urunleri.
EWET BİZDE SÜT ALERJİSİNDE ŞÜPHELENMİŞTİK HEM VÜCUDUNDA DÖKÜNTÜSÜ VARDI HEMDE KANLI KAKA HATTA İKİ AYDIR DİYETTEYDİK BENDE KIZIMDA SÜT ÜRÜNLERİ YEMİYORDUK MAMAYA RAPOR ALDIK SÜTSÜZ MAMA VERİYORUM AMA ŞU ARA ARADA VERİYORUM YOĞURT

Kardesimin 3 aylik oglu var. 1 haftadir mukuslu kaka yapiyordu. Bugun kakasi kanliymis. Hemen doktora goturduler. Kaka tahlili istemis suan bekliyorlar tekrar kaka yapmasini. Cok panik oldu. Bizim kiz da o aylarda surekli mukuslu kaka yapiyordu.cok onemsemedik. Hic tahlil vermedik. Neden oluyo acaba mukuslu kaka. Tabi kanli bir de.
amip olabilir canım

Oğlum 3 gündür çok kötüleşti 1tane diş çıkardı geçen hafta o Zaman bile böyle değildi.gece hiç uyumuyor saat başı hatta bazen yarım saatte bir ağlayarak kalkıyor benim psikolojim alt üst oldu hemen kızıp sinirleniyorum çok kötüyüm.hiç yardımcı olanda yok 24saat ben ilgileniyorum çok yoruldum.gündüzde hiç uyumuyorum napacam bilmem.neden böyle oldu ki bilen böyle olan varmı bu gece uykuları ne Zaman düzelecek ki

ilk anlamadım ya ne alaka diyorum o kıyafet yorumumun altında :))) sonra çaktım :KK70::KK70::KK70:

planet kids house'dan bahsediyorsun dimi :) biz ataşehir anneleri olarak buluştuk orada. iki katlı alaçatı evlerini andıran bir mekan. alt katı cafetarya üstte oyun ve etkinlik alanı var. birde bahcesi var.. oyun alanında pek bizimkilere göre birşey yok genelde 1 yaş üstü için aktiviteler var. günlük yada saatlik kullanamıyorsun üye olman lazım. aylık yıllık vs.

ben attila'nın doğum günü için düşündüm ama baya baya pahalıymış.. vazgeçtim :110:
Ilgili post burada olmayinca rastgele yazdim :)) Ne kadarmış peki fiyat dogum gunu icin? Genelde saatlik oluyo r. Burada bir yerde 2 saat 15 tl yazıyordu. Tabi Bizimkilerin büyümesi lazım. Merak ettim. Bir ara gitmem lazım. Sizin grup face den mi? Beni de alın o gruba. Ataşehir e çok yakınım :))

Kızlar merhaba, düşen bebişler , hasta bebişler , diş çıkaran bebişler hepinize geçmiş olsun, biz bugün kızamık aşısını olduk, çok şükür iyiyiz, bir sıkıntı çıkmadı , 1 yaşında menenjit aşısı varmış bilgisi olan varmı ya :KK43:
Merhaba agladimi cok,gecmis olsun,kan tahlili yaptirdinizmi

BİZİMKİ ÇOK OLURDU HATTA TAHLİLDE GİZLİ KAN ÇIKTI BENDE ONA TAKMIŞTIM AMA BUYUK İHTİMALLE POPODAKİ ÇATLAKTAN OLUYORMUŞ. MUKUSTAN KASTIN NE SÜMÜKSÜ MÜ?
Evet sumuksu kaka. Bircsonraki kakasinda kan yokmus. Ama bezini ters baglayip kaka bekliyorlar yapmiyo. Bezini duz bagliyorlar yapiyo :) tutturamadilar..

GEÇMİŞ OLSUN TATLIM OLUR ÇOCUK BUNLAR DÜŞE KALKA BÜYÜYÜECEKLER BİŞEY OLMAMIŞ BAK ŞÜKÜR OLSUN
Cok tesekkur ederim. Bizimki biraz fazla dusuyor. Cok dikkatsiziz sanirim. Yasaya yasaya ogreniyoruz. Bir de nazar oldugunu dusunuyorum. Eskiden cok inanmazdim nazara ama bunu gercekten hissediyorum artik.

Eski muhabbetler kalmadi :KK43:
Eeee bebişler büyüyor artık , koy beşiğe Kk da dolaş olmuyor , bazıları diş için bazıları emeklediği için bazıları ise farklı şeylerden göğün yani her anne koşturuyor :)) birde benim gibi çalışanlar ve aralık ayı yoğunluğu olanlar var :(

Merhaba anneler... mart bebisleriniz ilk kelimelerini cikarmaya basladi mi?
Bi sey daha desteksiz yuruyen var mi bebislerinizden

Cok tesekkur ederim. Bizimki biraz fazla dusuyor. Cok dikkatsiziz sanirim. Yasaya yasaya ogreniyoruz. Bir de nazar oldugunu dusunuyorum. Eskiden cok inanmazdim nazara ama bunu gercekten hissediyorum artik.
Geçmiş olsun Can'ım ya , bende bugün mama sandalyesi ile kaldırayım derken elimden kaydı ,çok şükür düşmedi ama onda bile ikimizde çok korktuk , kalbim sıkıştı resmen, senin halini düşünemiyorum bile çok kötü olmuşsundur

Ilgili post burada olmayinca rastgele yazdim :)) Ne kadarmış peki fiyat dogum gunu icin? Genelde saatlik oluyo r. Burada bir yerde 2 saat 15 tl yazıyordu. Tabi Bizimkilerin büyümesi lazım. Merak ettim. Bir ara gitmem lazım. Sizin grup face den mi? Beni de alın o gruba. Ataşehir e çok yakınım :))

gel canım gruba tabiki.. ekle beni davet edeyim yada sen katılma isteği gönder gruba. ataşehir anneleri oyun grubu adı.

doğum günü için günlük 1500 tl dediler. içinde pasta yok. ben taş devri yada sualtı konsepti düşünüyorum doğum günü için. taş devri karakter pastasına 550 tl istediler 30 kişilik. aslında balık burcu olduğumuzdan denizaltı konsepti daha uygun.. ama karar veremedim daha :)

gel canım gruba tabiki.. ekle beni davet edeyim yada sen katılma isteği gönder gruba. ataşehir anneleri oyun grubu adı.

doğum günü için günlük 1500 tl dediler. içinde pasta yok. ben taş devri yada sualtı konsepti düşünüyorum doğum günü için. taş devri karakter pastasına 550 tl istediler 30 kişilik. aslında balık burcu olduğumuzdan denizaltı konsepti daha uygun.. ama karar veremedim daha :)
Ne kadar pahaliymis:)

Arkadaslar oğlum bu hafta 2 tane diş çıkardı maşallah ama cok zor oldu üstüne bide nezle oldu .zaten yarım saatte bir uyanıyordu şimdi hiç uyumuyor .sadece anne sürüyle besleniyor ek gidaya geçemiyor diye üzülüyordum şimdi bide bu çıktı.kafayı yiyecek gibi oluyorum.herkes bu cocuk hiç ek gida almadan nasıl büyüyecek diyor.yok desteksiz neden oturamıyor,yok neden sıralamıyor ayyyyyy kafayı yedirecekler bana :(

9. Ay kontrolümüzü yaptırdık kan idrar tahlili verdik yarın çıkacak yani saate göre bugün oluyor :)
Kilo 8 kg boy yılan hikayesi :) bi ay 66 bi ay 69hatta 70 bugün 66 farklı yerlerde olduğu için sanırım ...baş 43 .. Bu ay 250 gr almışız sadece :( bu kızın bu kadar yemesi nereye gidiyor anlamıyorum . Dr a göre yine normal araştırılacak bi durumu yok minyon bi Bebek :) inşallah tahlillerimiz iyi çıkar kan ilacı kullanmıyorduk ..
Emekleme yok döne döne gidiyor .. Hareket son hız .. 5 dişimiz var 6 yolda..

Back