• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Merhaba arkadaşlar forumu işten dolayı çok takip edemedim 21 mart doğumlu oğlum var benimde emekleme tutunup kalkma henüz yok bizim gibi olan var mi acaba endişe etmelimiyim bilemedim
Biz varız Sadece dönüyoruz ve geri geri gidiyoruz , başka aktivitesi yok sıpa tembel, bu arada 2 diş çıktı kaldı öyle gerisi gelmedi

Oncelerı ısırıyorduk kıtapları bız, şimdi şimdı dokunuyor ilgısını cekmeye basladı. Tonla kıtap var evde zaten, pearson yayınlarının bebek dokun hısset kıtapları var, tavsıye ederım resımlere dokunabılıyor. Hoşuna gıdıyor. Hatta oyle olmayanbkıtapların resımlerını bıle ellemeye calışıyor. Tabıkı bışey anlamıyor ama sureklı okuyunca sesımızı duymak hosuna gıdıyor ben okuyorum sureklı
Aaa ben bu kitaplara bakayım nerden bulurum diye, bizimki kitaplara bayılıyor ama bu tür bir kitap daha çok ilgisini çeker

Kızlar bu arada yaptığınız aktiviteleri yazarmısınız , biz saklambaç, sar makarayı , alkış , su biberonun kapağını kapatmaca, birşeyleri açıp kapama vs yapıyoruz ama bu aylarda neleri geliştirmemiz gerekir acaba? Ne gibi oyuncaklar vermeli? Bir yerde okudum adım adım gelişim diye bir şey varmış , üye oluyormuşsun her ay ihtiyacına göre oyuncak , neler yapılmalı vs geliyormuş , ancak 6 yada 12 aylık 300 tl üzeri şu an bu kadar bütçe ayıramam , üye olan varsa bu paraya değermi bilgi verebilir mi acaba?

Kizlar nasilsiniz. Benim moralim acayip bozuk. Arkadasim, bebeginin uzerine caydanlik dolusu kaynar su dökmüs 2 hafta once. Yuzu kollari gogsu full yanmis. Gogsunde aciklik varmis. Bacaktan parca alip koymuslar. Tutmasini bekliyorlar. Tutmazsa omur boyu iz olacak. Bir de kiz bebek gogusunde iz kalirsa cok kotu olur. Annesi perisan aile mahvolmus. Bebis de 2014 mart bebegi. Tam 1 yas var aralarinda. Dua ediyorum hergun Allahim sifa versin. Benim de paikilojim bozuldu. Cocugun yaninda cay bile icemiyorum korkudan. Allah evlatlarimizi kazadan beladan korusun. Cok dikkat etmek lazim.

Ayy içim gitti :( Allah yardım etsin, bir an önce iyileşir inşallah hiç bir iz kalmaz. Olacağın önüne geçilmiyor maalesef :((

Instagraminda gördüm. Kidshouse bana çok yakinmis. Sayende gördüm :) nasıl bir yer? Bebekle nasıl vakit geçer? Neler yaptınız? Biraz bilgi verir misin?

ilk anlamadım ya ne alaka diyorum o kıyafet yorumumun altında :))) sonra çaktım :KK70::KK70::KK70:

planet kids house'dan bahsediyorsun dimi :) biz ataşehir anneleri olarak buluştuk orada. iki katlı alaçatı evlerini andıran bir mekan. alt katı cafetarya üstte oyun ve etkinlik alanı var. birde bahcesi var.. oyun alanında pek bizimkilere göre birşey yok genelde 1 yaş üstü için aktiviteler var. günlük yada saatlik kullanamıyorsun üye olman lazım. aylık yıllık vs.

ben attila'nın doğum günü için düşündüm ama baya baya pahalıymış.. vazgeçtim :110:

Kizim yine dustu :( hata ustune hata yapiyoruz. Gece esimle aramizda yatiyor. Bir ara uyandim kafasi esimde ayaklari ben taraftaydi ya da tam tersi :( rahat olsun diye yastigimi asagi kaydirdim. Gece bir ses ve aglama. Yatagimizda gardrobla yan yana arada 1 karis bile mesafe yok. O araya dusmus. Bir an cekerek aldim. Cok agladi icini ceke ceke. Acinin otesinde cok korkmus. Yarim saat uyanik tuttuk.emekledi guldu biraz.esim biseyi yok dedi yattik. Ama ben uyumadim bekliyorum. Ilk yattigimizda 7-8 kez icini ceke ceke agladi. Dokunup burdayiz falan dedik sakinlesti. Cok sik uyaniyor geceleri.2 gecedir daha iyiydi bu gece de boyle oldu.

Kizim yine dustu :KK43: hata ustune hata yapiyoruz. Gece esimle aramizda yatiyor. Bir ara uyandim kafasi esimde ayaklari ben taraftaydi ya da tam tersi :KK43: rahat olsun diye yastigimi asagi kaydirdim. Gece bir ses ve aglama. Yatagimizda gardrobla yan yana arada 1 karis bile mesafe yok. O araya dusmus. Bir an cekerek aldim. Cok agladi icini ceke ceke. Acinin otesinde cok korkmus. Yarim saat uyanik tuttuk.emekledi guldu biraz.esim biseyi yok dedi yattik. Ama ben uyumadim bekliyorum. Ilk yattigimizda 7-8 kez icini ceke ceke agladi. Dokunup burdayiz falan dedik sakinlesti. Cok sik uyaniyor geceleri.2 gecedir daha iyiydi bu gece de boyle oldu.

geçmiş olsun.. maalesef düşe kalka büyüyorlar. ne kadar dikkat edersek edelim illaki her çocuk tadıyor düşmeyi.. canını sıkma. hata olarakda görme, siz anne babasınız, tabiki düşmesini canının yanmasını istemezsiniz...

geçmiş olsun.. maalesef düşe kalka büyüyorlar. ne kadar dikkat edersek edelim illaki her çocuk tadıyor düşmeyi.. canını sıkma. hata olarakda görme, siz anne babasınız, tabiki düşmesini canının yanmasını istemezsiniz...
Evet ama hepimizin bildigi gibi canimiz cok aciyo.ona bir sey olunca icim yaniyo :( az once biraz agladi emzirdim tekrar uyudu. Sabah olup uyanmasini iple cekiyorum resmen. Iyi oldugunu gormek istiyorum. Yarin okula gitmek cok zor olacak benim icin.

olsdpost: 44092277 .!.:
Evet ama hepimizin bildigi gibi canimiz cok aciyo.ona bir sey olunca icim yaniyo :KK43: az once biraz agladi emzirdim tekrar uyudu. Sabah olup uyanmasini iple cekiyorum resmen. Iyi oldugunu gormek istiyorum. Yarin okula gitmek cok zor olacak benim icin.
Gecmış olsun canım uzulme oyle oyle buyuyecekler. Bızımkıde sureklı duvara tutunupn kalkma derdınde duvara yapışıyor sonra dusup duvara carpıyor kafa burun kalmıyor tabı. Ama boyle boyle ogrenecek işte.

Evet ama hepimizin bildigi gibi canimiz cok aciyo.ona bir sey olunca icim yaniyo :KK43: az once biraz agladi emzirdim tekrar uyudu. Sabah olup uyanmasini iple cekiyorum resmen. Iyi oldugunu gormek istiyorum. Yarin okula gitmek cok zor olacak benim icin.
Allah yardım etsın annelık ve iş iyi basarıyorsunuz

cnm bnm kızda da var malesef bnm kızda çok zor yapıyo öncesinde her kakalı bezimiz kanlı olurdu şu ara pek görmüyorum şükürler olsun
yaa cok kötü birsey. yazik neler çekiyorlar. Şükür kan bizde yok ama cokzorluk cekiyor. Meyve yediremiyorum. Su harici birsey içmiyor. Nasil gececek bu kabizlik . O kizardikcq ben üzülüyorum . Sert kaka yapıyor. Cok uzuluyorum nasil düzelecek. Ne olur biri yardımcı olsun yağda iciyor

Kizim yine dustu :KK43: hata ustune hata yapiyoruz. Gece esimle aramizda yatiyor. Bir ara uyandim kafasi esimde ayaklari ben taraftaydi ya da tam tersi :KK43: rahat olsun diye yastigimi asagi kaydirdim. Gece bir ses ve aglama. Yatagimizda gardrobla yan yana arada 1 karis bile mesafe yok. O araya dusmus. Bir an cekerek aldim. Cok agladi icini ceke ceke. Acinin otesinde cok korkmus. Yarim saat uyanik tuttuk.emekledi guldu biraz.esim biseyi yok dedi yattik. Ama ben uyumadim bekliyorum. Ilk yattigimizda 7-8 kez icini ceke ceke agladi. Dokunup burdayiz falan dedik sakinlesti. Cok sik uyaniyor geceleri.2 gecedir daha iyiydi bu gece de boyle oldu.
Cok gecmis olsun canim.

yaa cok kötü birsey. yazik neler çekiyorlar. Şükür kan bizde yok ama cokzorluk cekiyor. Meyve yediremiyorum. Su harici birsey içmiyor. Nasil gececek bu kabizlik . O kizardikcq ben üzülüyorum . Sert kaka yapıyor. Cok uzuluyorum nasil düzelecek. Ne olur biri yardımcı olsun yağda iciyor
Bizde de kabizlik vardi. Zeytinyagi icirdim gecen gun 2 kez ustuste kakasini yapti. Kurukayisi, kara uzum verebilirsin canim. Masaj filan denedin mi?

Kardesimin 3 aylik oglu var. 1 haftadir mukuslu kaka yapiyordu. Bugun kakasi kanliymis. Hemen doktora goturduler. Kaka tahlili istemis suan bekliyorlar tekrar kaka yapmasini. Cok panik oldu. Bizim kiz da o aylarda surekli mukuslu kaka yapiyordu.cok onemsemedik. Hic tahlil vermedik. Neden oluyo acaba mukuslu kaka. Tabi kanli bir de.
BİZİMKİ ÇOK OLURDU HATTA TAHLİLDE GİZLİ KAN ÇIKTI BENDE ONA TAKMIŞTIM AMA BUYUK İHTİMALLE POPODAKİ ÇATLAKTAN OLUYORMUŞ. MUKUSTAN KASTIN NE SÜMÜKSÜ MÜ?

Kardesimin 3 aylik oglu var. 1 haftadir mukuslu kaka yapiyordu. Bugun kakasi kanliymis. Hemen doktora goturduler. Kaka tahlili istemis suan bekliyorlar tekrar kaka yapmasini. Cok panik oldu. Bizim kiz da o aylarda surekli mukuslu kaka yapiyordu.cok onemsemedik. Hic tahlil vermedik. Neden oluyo acaba mukuslu kaka. Tabi kanli bir de.
Doktorumuzun dedigine gore mukuslu/kanli kaka alerji gostergesiymis. Annenin yedigi bir besine alerji, genellikle sut urunleri.

GEÇMİŞ OLSUN TATLIM OLUR ÇOCUK BUNLAR DÜŞE KALKA BÜYÜYÜECEKLER BİŞEY OLMAMIŞ BAK ŞÜKÜR OLSUN

BİZİM TAA 4 AYLIKKEN OLMUŞTU SIVI OLDUĞU HALDE ŞİMDİLERDE ARADA Bİ OLUYO AMA HALA IKINA IKINA YAPIYO YAVRUMMM :( ZEYTİNYAĞI İÇİR KAYISI KURUSUNU HOŞAF YAP VE İÇİR

Back