- 7 Nisan 2009
- 311
- 102
- 43
Hayır olmazBebege still tea icirsek olur mu ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır olmazBebege still tea icirsek olur mu ki
Bize en çok onun faydası oldu 2 günde rahatlatti biziIse yariyor mu?
Evet canım gaz için kakasını falan yapamadığında kullanıyoruzEgiri hic duymadim gaz icin mi
Ben muskatTan bahsediyorsunuz sandim
Memursan evetBen sgk ı aradım kurumunuz maaşınıza yatırıyor o parayı dediler
Sgk bu 170 li olan hat mi ne tur bilgiler soruyolar yatip yaadigini anlamak icin canim direk isim ve soy isimle
bende bugun aldim doktorumdan bana günde 5 damla dedi bakalim ins faydasini görürürzarkadaşlar dün biogaia aldık ama sütünde açıldıktan sonra oda sıcaklığında bekletilebilir dior bende dolaba koymadım olurmu bir sorun burayıda cok takip edemiyorum kızım hiç durmuyor.birde kullananan ve faydasını gören varmı günde 5 damlamı verilecek yardım edin
Cnm kullan faydasi var bende kullaniyorum acmadan once disardami tuttunarkadaşlar dün biogaia aldık ama sütünde açıldıktan sonra oda sıcaklığında bekletilebilir dior bende dolaba koymadım olurmu bir sorun burayıda cok takip edemiyorum kızım hiç durmuyor.birde kullananan ve faydasını gören varmı günde 5 damlamı verilecek yardım edin
Cnm kullan faydasi var bende kullaniyorum acmadan once disardami tuttun
Cnm kullan faydasi var bende kullaniyorum acmadan once disardami tuttun
Burda bazi arkadaslar acinca disarda bekletmis hep sorun olmamis benimki dolapta duruyor doktoruna bi telefon ac istersen ama bence sorun olmaz verebilirsinyok eşim getirdi buzla açtım sonra koymadım dolaba üstünde oda sıcaklığı dior die koymadım ama herkes internette soğuk olcak yazmış.dün korktum fayda etmezse die vermedim eczacı 5 günde ancak fayda eder demişne yapim şimdi
Memura 198 yatıyor cnm dilekçe veriyorsunherkes alabiliyor mu o parayı? ben öğretmenim bana da yatıyor mu acaba?
Canım benim bildiğim bıçakla çok çok az kaziyorsun zararı var çok verirsen biogia çok fayda etti bize dene dr bana rezene iç günde 2 3 bardak hazirladigindan 1 çay kaşığı ver dedibebege ne kadar veriyorsunuz nasil veriyorsunuz
Gaz problemi benim bebekte de var gece hic uyumuyorum desem yeridir
Bugun biogaia aldim birde onu denicem
Egir aktarda mi satiliyo
Mrb cnm benim kizimda 31 gunluk oyle saatlerce aglamasi yok damlasini kullaniyorum bide arasira nene kimyon cayi yapip veriyorum gaz var tabi bide ikiniyor kizariyor dun doktora gittik kaka idrar kan tahlili yaptirdik hersey normal damlasini kullan yeter dedi doktor cnm sen kendinide usutmemeye dikkat et bebek en cok anneden alirmismerhaba cnm peki senin bebeğin ne kadarlık? benim bebeğim 25 günlük 4 damla mı versemki .kolik sanırım benm kız saatlerce durmadan ağlıo napcamı sasrdım artıkk
Evet 5 damla günde açıldıktan sonra oda ısısında saklayabilirsinizarkadaşlar dün biogaia aldık ama sütünde açıldıktan sonra oda sıcaklığında bekletilebilir dior bende dolaba koymadım olurmu bir sorun burayıda cok takip edemiyorum kızım hiç durmuyor.birde kullananan ve faydasını gören varmı günde 5 damlamı verilecek yardım edin
Canım bizde çok almisiz çok memeciyiz 1900 almisizBen doktora sordum kizlar verebilirsin dedi az bi suyu kaynatip icine kasigin ucuyla kimyon nane atiyorum azicik demlenip suzuyorum yatmadan birer cay kasigi iciyor rahatlatiyor birde bebislerinizin kilo alimi nasil biz biraz fazla almisiz :) mamayla beslenseydi sorundu ama sadece emiyorsa sorun yok dedi doktorumuz :)
Büyük küçük dozu yok canım doğumdan itibaren 5 damlamerhaba cnm peki senin bebeğin ne kadarlık? benim bebeğim 25 günlük 4 damla mı versemki .kolik sanırım benm kız saatlerce durmadan ağlıo napcamı sasrdım artıkk
Temizligime biraz daha dikkat ettim iyilesti gibi.iltihap akiyodu ama artik akmiyor.Ben de sezaryanla dogum yaptim benim de ayni sıkıntim var acam su taktiktiklari idrar torbasiyla mi ilgili tahris etmistir belki ben oyle dusundum