2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Bize de tahlil verdi hem kan hem idrar. Cisini nasil yaptircam ben o minici torbaya acaba? Tsh da istedi bakalim zayifligi tiroidden mi? Bi de bu kiz 20sine gelir anne ben diyetteyim bana marul ver demeye baslar sacini yolar miyim dusunuyorum simdiden :)))

Bizim insanlarimiz maalesef boyle. Benimkine de ben8m ne hissedecegimi dusunmeden pesi erkek bunda erkek tipi var diyorlar. Buarda benim kizim da emerek uyuyor. Herhangi bir rutin olusturma isine girmedim. Birkac kez kitap okuyayim dedim onu da olduramadim.bizimki agliyor kitabi yemek istiyor. Buaralar stres olmaya basladim. Emerek uyuyan bebek sonra nasil uyuyacak diye. Gece uykusu var ama uykuya duskun olmayan ve gazli bir bevek oldugu icin ben yeterki uyusun diye baska yol yontem denemeden emzirerek uyuttum.

Bizden istedi sağlık ocağı.hastanede yaptırdık sonucu sağlık ocağına görürdüm.bu arada değerlerimizden iyi çıktı.kan damlası kullanmadığımız halde..

Arkadaslar uzun zamandir kizimin tirnaklari hep kiriliyor. Ama ben bunu surekli elleriyle bir yerleri kasir gibi yapmasina bagladim. Bir de kagor pecete yeme istegi cok fazla. Pecete unutursak nir yerde kesin yiyor. Agza sokma surekli oldugu icin bunu da onemsemedim.ama demir eksikliginin konusuldugu su gunlerde bu durum kafama takildi. Sizin bebekler de boylemi.

12 saat gözle yap.uykusunda değişiklik var mi.kusuyurmu.

Bende başladım..hadi hayırlısı..
Ben de yapmak istiyorum ama ya hep ya hicci oldugumdan yapamiyorum :) yani ya doya doya yiyip icicem ya da azmedip cok az yeyip vericem kilolari. Hayatimda hic diyete ihtiyac duymamistim.hamile kalmadan once 2 haftada 3 kilo verdim ilk diyetimle. Azaltarak beceremem sanirim. Bu sefer surum azalir diye korkuyorum.

Bizimkini de dogdugundan beri disarda hep kiz saniyorlar da seninkinde kiz tipi var massallah da cok güzel niye oyle diyorlar anlamadim

Yok bugün test aldım iki çizgi oluştu pembemsi koruma geri çekilme şeklindeydi vajinamus var bende diğer yontemleri uygulayamadim

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim, ikisi birden buyur biraz zor olur ama ilerisi guzel olur

Gece 12-1 de benim kız gibi Bebek uyutan var mı ? Bir haftadır hep aynı üst dişi geliyor şurup ta veriyorum Ağrı'sı vardır diye ama yine aynı bazen dayanacak gücüm kalmıyor gündüzde cok cok az uyuyor akşamlardan hiç birşey anlamıyorum artık (

Ek gidayla nasıl doyuyor yaş.üstelik nisan doğumlu.maşallah yavruya.bizim oglan mama içmeden doymuyor

Ben varim hep oyleydi en erken birde uyuyor alistim artik....

Sütun azalacagina inanmiyorum .ben çok gereksiz şeyler yiyorum .diyet yapınca daha sağlıklı besleniyorum kesinlikle.aburcubur hamur isleri ve tatlıyı birakmam lazim..sutum eskisi gibi çok olmuyor zaten...

Soruma cevap yazan arkadaslara çok TSK ederim.birazda olsa için rahatladı demekki ek gıdaya gec gecen başka bebeklerde varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…